Ταρώ Ιανουάριος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις Β

taro-sex

Ταρώ Ιανουάριος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις Β

Ταρώ Ιανουάριος 2021 Ζυγός
Κάρτες: Το 3 των Ράβδων, Το 9 των Κυπέλλων, Το 6 των Ξιφών

Αγαπητοί Ζυγοί, έχετε ένα όραμα που το επεξεργάζεστε και το σταθμίζετε κατ’ ιδίαν εδώ και καιρό. Αυτό αποκαλύπτει το 9 των Κυπέλλων, η κάρτα των ευσεβών πόθων!
Μέσα στον φετινό Ιανουάριο μια αναχώρηση ή μετακίνηση που θα βιώσετε, θα σας φέρει πιο κοντά σε αυτό τον στόχο. Μάλιστα το 6 των Ξιφών διαβεβαιώνει ότι είστε έτοιμοι, δυνατοί για να ξεπεράσετε κάτι και να αφήσετε το παρελθόν πίσω… Να θεραπευθείτε από ό,τι σας πλήγωσε!

Το 3 των Ράβδων θα σας συντροφεύει για να σας καθησυχάζει: Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να επουλώσετε πληγές για να προχωρήσετε… Και μέσα από αυτή τη διαδρομή θα προσεγγίσετε πιο πολύ το όραμά σας. Να είστε σε ετοιμότητα για να δράσετε άμεσα!

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτες: Το 2 των Ράβδων, Το 5 των Κυπέλλων, Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

Αγαπητοί Σκορπιοί, βρίσκεστε σε ένα ιδιόρρυθμο μεταίχμιο στη ζωή σας. Το 2 των Ράβδων δείχνει ότι δεν είστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι – ούτε δυσαρεστημένοι, απλώς προχωράτε χωρίς συγκεκριμένους στόχους ή προθέσεις. Είναι φυσικό να περνούν οι άνθρωποι από τέτοιες φάσεις… Αλλά τώρα καλείστε να βάλετε ένα τέλος στη δική σας!

Τον πρώτο μήνα της καινούργιας χρονιάς, ο Βασιλιάς και το 5 των Κυπέλλων απαιτούν από εσάς να θέσετε νέους στόχους. Όσο συνεχίζετε να περιφέρεστε άσκοπα, το μυαλό σας θα γυρίζει στο παρελθόν. Ρισκάρετε να επιστρέψετε σε ανθρώπους και καταστάσεις, απ’ όπου έχετε φύγει για σημαντικούς λόγους. Αυτή είναι η στιγμή να αφυπνίσετε τα όνειρά σας, τις φιλοδοξίες σας, να θέστε στον εαυτό σας μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Αφήστε το παρελθόν πίσω όπου ανήκει και στρέψτε το βλέμμα σας μπροστά!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ Ιανουάριος 2021 Τοξότης
Κάρτες: Το 10 των Ράβδων, Ο Ιππότης των Ράβδων, Ο Ήλιος

Αγαπητοί Τοξότες, έχετε διανύσει μια πολύ μεγάλη διαδρομή με σκληρή δουλειά. Είναι φυσικό η κόπωση να έχει επιδράσει στην ενέργεια και τις πνευματικές σας αντοχές, ίσως και να έχετε αρχίσει να καταβάλλεστε. Αυτό πιστοποιεί η εργασιομανής κάρτα του 10 των Ράβδων!

Αλλά δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε τώρα. Ο Ιππότης των Ράβδων φέρνει ένα δροσερό αεράκι αισιοδοξίας, ζωτικότητας και διαύγειας… Και αυτό θα σας πάει παρακάτω, αρχής γεννωμένης από τον φετινό Ιανουάριο. Όχι μόνο θα επαναφορτιστείτε και θα αυξήσετε ταχύτητα, θα διαβείτε την ονειρική πόρτα των ανταμοιβών και της αναγνώρισης. Ο Ήλιος διαβεβαιώνει ότι θα ανέβετε στη σκηνή για να πάρετε το χειροκρότημα, να λάβετε όσα σας αξίζουν και δικαιούστε. Φροντίστε να μην χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν: Δηλώστε δυνατά στο σύμπαν όσα χρειάζεστε και θέλετε – και θα τα αποκτήσετε!

xartomanteia

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτες: Το Αστέρι, Το 9 των Ράβδων, Το 6 των Ξιφών

Αγαπητοί Αιγόκεροι, έχετε ανάγκη να υπάρξει κάποια πρόοδος στη ζωή σας. Μπορεί να αφορά τα εργασιακά σας, τα προσωπικά σας, μια δέσμευση που σας ταλαιπωρεί. Και το 9 των Ράβδων εμφανίζεται για να διευκρινίσει ότι η κόπωση που νιώθετε, είναι αυτή που δυσχεραίνει την δραστηριότητά σας!

Με την είσοδο του πρώτου μήνα της καινούργιας χρονιάς, θα είναι εφικτά πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να δώσετε στον εαυτό σας μία ακόμη αποφασιστική ώθηση. Το 6 των Ξιφών διαβεβαιώνει ότι είστε σε θέση να το κάνετε – και αυτή είναι η σωστή στιγμή. Το Αστέρι είναι η κάρτα της ελπίδας και της πραγμάτωσης των ονείρων. Κάθε αλλαγή ευνοείται και θα έχει επιτυχή έκβαση. Αφυπνίστε την πίστη ότι μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε στόχο σας – και θα το κάνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Ιανουάριος 2021 Υδροχόος
Κάρτες: Η Σελήνη, Η Αυτοκράτειρα, Το 4 των Ράβδων

Αγαπητοί Υδροχόοι, η Σελήνη αφορά τα μυστικά, τις ψευδαισθήσεις και τα μυστήρια που υπάρχουν στη ζωή σας… Και το μεγαλύτερο μυστήριο στη δική σας περίπτωση, είναι το ερευνητικό πνεύμα και η ιδιόρρυθμη προσωπικότητά σας!

Με την είσοδο του φετινού Ιανουαρίου, θα έχετε τη συνοδεία της Αυτοκράτειρας για να περάσετε σε καινούργια επίπεδα αυτογνωσίας και αυτοπροστασίας. Θα γίνετε πολύ πιο ευγενικοί και συμπονετικοί προς τον εαυτό σας. Και αυτή τη θαυμάσια αίσθηση θα διοχετεύετε και προς τους άλλους, με θεαματικά αποτελέσματα για τις σχέσεις!
Θα σας προσεγγίσουν πολλές ευκαιρίες για να ωριμάσετε και να εξελιχθείτε, ακόμα και με απρόσμενους τρόπους. Το 4 των Ράβδων αποτελεί την κάρτα της «αναβάθμισης»: Η θετική ενέργεια που θα σας κατακλύσει, θα ενισχύσει το κάρμα σας… Και το κάρμα πάντα ανταποδίδει το καλό!

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτες: Το 7 των Πεντάκτινων, Ο Άσος των Κυπέλλων, Το 4 των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Ιχθύες, είστε εκ φύσεως συνετοί και ευέλικτοι. Επιλέγετε να κάνετε κινήσεις εκ του ασφαλούς, όχι τολμηρά άλματα. Αλλά το 4 των Πεντάκτινων εμφανίζεται, για να δηλώσει ότι αυτή η προσέγγιση αναχαιτίζει την πρόοδο σας. Κατά τον φετινό Ιανουάριο καλείστε να γίνετε πιο ορμητικοί και πιο ριψοκίνδυνοι με τα εγχειρήματά σας!

Το 7 των Πεντάκτινων και ο Άσος των Κυπέλλων συμπράττουν, για να σας φέρουν κάτι καινούργιο. Αν και δεν θα ξεπροβάλλει αιφνιδίως, θα οικοδομηθεί σταδιακά με το πέρασμα του χρόνου. Θα είναι ένα καινούργιο εγχείρημα, που πρέπει να βάλετε τον θεμέλιο λίθο του ακόμα κι αν χρειαστεί λίγο κόπο επιπλέον!
Μείνετε εστιασμένοι σε αυτό, γιατί έχει τα εχέγγυα να εξελιχθεί σε ιδιαίτερα κερδοφόρο. Μπορεί να χρειαστεί να αποκτήσετε επιπλέον γνώσεις ή δεξιότητες… Αλλά θα αποτελέσει ένα νέο κεφάλαιο ζωής, που θα σας γεμίσει ικανοποίηση!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia