Ταρώ Ιανουάριος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις Α

taro-apistia

Ταρώ Ιανουάριος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις Α

Ιανουάριος 2021 Ταρώ Κριός
Κάρτες: Ο Τρελός, Το 4 των Κυπέλλων, Η Δύναμη

Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς, θα αποτελέσει και μια νέα εκκίνηση για όσα χρειάζεστε, αγαπητοί Κριοί! Ο φετινός Ιανουάριος θα σας προσφέρει ευκαιρίες για να κάνετε πολλά καινούργια ξεκινήματα!
Αυτό πιστοποιεί ο Τρελός, που είναι ο «προστάτης» κάθε αφετηρίας. Ένα εγχείρημα, μια δουλειά, ένα χόμπι ή μια σχέση που σας εμπνέει, είναι ο τομέας που πρέπει να επενδύσετε τα πάντα. Το 4 των Κυπέλλων υποδεικνύει ότι τελευταία έχετε μια τάση προς την πλήξη και τη ρουτίνα – και τελικά την αδιαφορία.. Γι’ αυτό πρέπει να αναδιατάξετε τη ζωή σας!

Η Δύναμη αφυπνίζει τα σημαντικά χαρίσματα που έτσι κι αλλιώς διαθέτετε, ώστε να δώσετε ώθηση στην προσωπική σας εξέλιξη. Αλλάξτε την καθημερινότητά σας, χαράξτε τα καινούργια μονοπάτια σας και κοιτάξτε τους νέους σας ορίζοντες!

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτες: Ο Ιεροφάντης, Το 8 των Πεντάκτινων, Το 4 των Ράβδων

Αγαπητοί Ταύροι, μόνο ως επικά μπορούν να περιγραφούν όσα σας προσεγγίζουν τον φετινό Ιανουάριο, αγαπητοί Ταύροι! Ετοιμαστείτε για ουσιαστική προσωπική ωρίμανση, εξέλιξη των διανοητικών και συναισθηματικών πτυχών σας, διεύρυνση των οριζόντων σας!

Τόσο ο Ιεροφάντης όσο και το 8 των Πεντάκτινων, δείχνουν ότι θα επενδύσετε όλα τα ταλέντα και τη δύναμή σας σε κινήσεις προόδου. Φαίνεται ότι θα μετάσχετε σε μια σπουδαία «αποστολή» ή εκστρατεία που πιστεύετε απόλυτα. Αποφασίζετε να κάνετε εσείς πρώτοι, την αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο. Παίρνετε την πρωτοβουλία να συμβάλετε – και θα διαπρέψετε!
Το 4 των Ράβδων διαβλέπει ότι αυτή η διαδικασία, μπορεί να αποτελέσει για εσάς και μια νέα καριέρα με κάποιον τρόπο. Τώρα ανακαλύπτετε σε τι πιστεύετε βαθιά… Και είστε έτοιμοι να του αφοσιωθείτε!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ιανουάριος 2021 Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτες: Ο Αυτοκράτορας, Ο Τροχός της Τύχης, Το 4 των Ξιφών

Λένε ότι η ζωή προχωρά, ενόσω είστε απασχολημένοι να κάνετε άλλα σχέδια… Αυτό ακριβώς θα αποτελέσει για εσάς ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς, αγαπητοί Ιχθύες. Με την καλή έννοια!
Είναι γεγονός ότι έχετε ήδη καταβάλει όλο τον απαιτούμενο κόπο, έχετε κάνει την προετοιμασία του «εδάφους». Γι’ αυτό το σύμπαν αποφασίζει να σας περάσει πλέον στη δράση. Αυτό πιστοποιεί ο Αυτοκράτορας, που δείχνει ότι καταστρώνετε πλέον καινούργια σχέδια… Αλλά ο Τροχός της Τύχης στρέφεται έτσι κι αλλιώς με τη δική του φορά!

Τη συμβουλή της κατεύθυνσής σας, τη δίνει το 4 των Ξιφών που αποτελεί την κάρτα της ανάπαυλας. Κάντε ένα βήμα πίσω, αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν αυτόνομα για λίγο και δείτε τι θα σας φέρουν. Δεν χρειάζεται να παρέμβετε, αυτή είναι η στιγμή του πεπρωμένου… Αφήστε το σύμπαν να τη διαχειριστεί!

tarw-zwdia

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτες: Το 5 των Πεντάκτινων, Το 4 των Πεντάκτινων, Ο Διάβολος

Αγαπητοί Καρκίνοι, το νιώθετε ήδη ότι κάτι έχει αλλάξει στην ατμόσφαιρα… Και το επιβεβαιώνουν οι ισχυρές αλλά και απαιτητικές κάρτες, που θα σας συντροφεύσουν στη διάρκεια του φετινού Ιανουαρίου!
Μην θορυβηθείτε από αυτές τις ενδείξεις ότι βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο. Βιώνετε κάποιες καταστάσεις που σας βαραίνουν για καιρό – και έχουν καταλήξει να επώδυνες. Έφτασε η στιγμή να τις διαχειριστείτε και να απαλλαγείτε από την πίεσή τους: Το 5 των Πεντάκτινων δείχνει ότι περιθάλπετε μια παλιά πληγή. Τα γεγονότα της έχουν περάσει προ πολλού – αλλά εσείς νιώθετε ακόμη πικρία ή θυμό ή τύψεις ή ντροπή!

Το 4 των Πεντάκτινων βάζει τέλος στους συναισθηματικούς αντίλαλους. Είναι καιρός να τους ξεπεράσετε και να πάτε παρακάτω. Ο Διάβολος θα σας δώσει τη δύναμη της θέλησης και την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε. Τώρα θα δείτε τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις, προκειμένου να αποδράσετε από αυτά τα βαλτωμένα αισθήματα. Αρκετά αυτοτιμωρηθήκατε, είναι καιρός να γυρίσετε σελίδα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ιανουάριος 2021 Ταρώ Λέων
Κάρτες: Το 7 των Πεντάκτινων, Ο Τρελός, το 5 των Κυπέλλων

Αγαπητοί Λέοντες, ετοιμαστείτε να διαχειριστείτε ένα σταυροδρόμι που βρίσκεται μπροστά σας! Το φέρνει στην πορεία σας το 7 των Πεντάκτινων, για τον πρώτο μήνα της καινούργιας χρονιάς. Το γεγονός είναι ότι έχετε διανύσει μεγάλη απόσταση. Αλλά όση προσπάθεια κι αν έχετε καταβάλει, έχετε κάποιους ενδοιασμούς για το αν θέλετε να συνεχίσετε αυτή τη διαδρομή. Τίποτα δεν σας υποχρεώνει!

Για του λόγου το αληθές, ο Τρελός αποκαλύπτει ότι θα βγείτε από αυτήν. Θα τραβήξετε διαφορετική κατεύθυνση, που θα αλλάξει άρδην το μέλλον σας. Και αν υπάρξουν σχόλια από τρίτους, μην τα ακούσετε καν. Η ζωή είναι δική σας!
Το 5 των Κυπέλλων δείχνει πόσο αποφασισμένοι θα νιώσετε. Έναυσμά σας αποτελεί η πρόθεση να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος, για να μην βιώσετε ξανά ανεπιθύμητες καταστάσεις. Το θετικό της συγκυρίας, είναι ότι κάνετε αυτές τις αλλαγές συνειδητά. Έχετε τις πιο αίσιες προοπτικές, μην ανακόψετε τη δυναμική σας εξέλιξη!

taro-zodia-76

Ταρώ Παρθένος
Κάρτες: Το 10 των Ξιφών, Η Κρίση, Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Αγαπητοί Παρθένοι, μπαίνετε στον πρώτο μήνα της καινούργιας χρονιάς με κεντρισμένη την ευαισθησία σας… Σαν να κατανοείτε ότι επέρχεται μια φυσική λήξη, που είναι απαραίτητη για να προχωρήσει η ζωή σας. Και το 10 των Ξιφών έρχεται για να διαβεβαιώσει ότι θα αντισταθμίσετε τις όποιες απώλειες, θα απελευθερωθείτε από τις δεσμεύσεις και θα προχωρήσετε παρακάτω!

Η Κρίση αφορά τη συνειδητή διαδικασία να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας. Μόλις επιθεωρήσετε την έως τώρα πορεία σας, θα δώσετε άφεση αμαρτιών σε ό,τι σας πίκρανε και θα αναλάβετε τον ρόλο που σας αναλογεί… Και στη συνέχεια παίρνετε μια βαθιά ανάσα, εκείνη που προηγείται σε κάθε καινούργιο κεφάλαιο!
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων εντάσσει τη συναισθηματική χροιά στην πορεία που έχετε να διανύσετε. Μην σας αποθαρρύνει η θλίψη που θα νιώσετε… Αυτή ουσιαστικά θα σας δώσει την αναζωογονητική ώθηση, είστε απόλυτα έτοιμοι γι’ αυτή την αποστολή της ζωής σας!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00