Ταρώ Σαββατοκύριακο 14-15/12 Υπάρχει πολύ παθιασμένη ενέργεια

tarot-m

 

Ταρώ Σαββατοκύριακο ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

Ταρώ Σαββατοκύριακο κάρτα ταρώ: 8 των ράβδων

Πολλά μηνύματα υπάρχουν στις κάρτες ταρώ, αυτό το σαββ/κο. Έτσι, αν βλέπετε κάποιον επίδοξο εραστή, επανασυνδέεστε με ένα παλιό έρωτα ή δεσμεύεστε με το σύντροφό σας…. υπάρχει πολύ παθιασμένη ενέργεια.

Και δεν θα αφορά μόνο, παθιασμένα ηλεκτρονικά μηνύματα. Μπορεί να είναι και νοσταλγικά γράμματα….. για τους πιο ρομαντικούς!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των ξιφών

Η υπερηφάνεια είναι μια σαγηνευτική ερωμένη, Ταύρε. Επειδή με το 5 των ξιφών στο τραπέζι, φαίνεται ότι θέλετε να είστε αυτοί που ελέγχουν τον τρόπο που εξελίσσεται αυτή η ρομαντική κατάσταση. Θέλετε να κερδίσετε με κάθε κόστος. Και αν συγκρουστείτε με τον αγαπημένο σας, θέλετε να έχετε την τελευταία λέξη.

Λοιπόν, έχετε το ελεύθερο, να επιλέξετε να ενεργήσετε όπως σας ευχαριστεί. Απλά θυμηθείτε: κάθε δράση ακολουθείται, από μια σειρά συνεπειών. Άλλες καλές κι άλλες όχι. Και τα Ταρώ σας προειδοποιούν, να μην αφήσετε την υπερηφάνεια σας να σας οδηγήσει σε ένα μονοπάτι γεμάτο λύπη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ Σαββατοκύριακο ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος + 9 των ράβδων

Περιμένετε κάποιον να επιστρέψει σε εσάς, Δίδυμοι. Ή ίσως περιμένετε τη σωστή στιγμή, για να πλησιάσετε κάποιον.

Αλλά δεδομένου ότι ξέρετε ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, καλύτερα να εστιάσετε στον εαυτό σας και στα πράγματα που σας παθιάζουν.

Εξάλλου, αυτός που λάμπει…. καταλήγει να εντυπωσιάζει σχεδόν κάθε εραστή. Αυτό δεν είναι που θέλετε να συμβεί, στο τέλος της μέρας?

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : Ο βασιλιάς των κυπέλλων

Θα κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πατέρα σας αυτό το σαββ/κο Καρκίνε.

Μια συναισθηματική συζήτηση, που θα σας αφήσει την αίσθηση πως ή θα θελήσετε να φροντίζετε το σύντροφό σας, όπως ακριβώς κάνει ο μπαμπάς σας ή να βρείτε κάποιον, που να σας περιποιείται, με τον τρόπο που το κάνει ο μπαμπάς σας.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων ερμηνεύουν το 2020

μελλοντολόγος

Ταρώ Σαββατοκύριακο ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 3 των ξιφών

Θα μιλήσετε για τα αισθήματά σας αυτό το σαββ/κο, αλλά δεν θα ληφθεί καλά η εξομολόγησή σας. Και αυτή η απόρριψη θα συμβεί , αφού αφήσετε κάποιον να μάθει τα συναισθήματά σας ή αφού ανακαλύψετε ότι ήδη αγαπάει άλλο άτομο.

Απλά θυμηθείτε: ερωτικές απογοητεύσεις συμβαίνουν συχνά . Ακόμα και στα όμορφα άτομα. Μην το αφήσετε να σας πληγώσει. Θα βρείτε μια μέρα εκείνο το άτομο, που θα ανταποδώσει τα συναισθήματά σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων

Θέλετε να οικοδομήσετε μια αυτοκρατορία, Παρθένε. Και θέλετε ο σύντροφός σας να είναι ο συμπαίκτης και ο συνεργάτης σας. Λοιπόν, φαίνεται πως έχετε τελειώσει με ανθρώπους που είναι χαμένοι και δεν έχουν μεγάλα όνειρα.

Από εδώ και στο εξής, είστε αποφασισμένοι να δώσετε μια ευκαιρία μόνο σε εκείνους τους ανθρώπους που δείχνουν ότι έχουν την ικανότητα να είναι ο σύντροφος που ψάχνετε.

Διαβαστε 2020 ζώδια πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ταρώ Σαββατοκύριακο ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η αρχιέρεια

Η διαίσθησή σας προσπαθεί να σας πει κάτι σχετικά με τη ρομαντική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε τώρα, Ζυγέ. Αλλά το μυαλό σας, μπλέκεται στα πόδια σας.

Λοιπόν, η Ταρώ σας προειδοποιεί να προσέχετε αυτή την προκατάληψη που σας ωθεί, να ακούσετε τη λογική… και όχι την καρδιά σας.

Επειδή η ιστορία είναι μάρτυρας του γεγονότος…. ότι κάθε φορά που έχετε αγνοήσει τη διαίσθησή σας, έχετε ακολουθήσει, το λάθος μονοπάτι.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων + ο ιεροφάντης

Σκορπιέ, αν ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου ο εραστής σας, η Ταρώ λέει πως αυτό το σαββ/κο, θα έχετε ένα τεράστιο καβγά με αυτό το άτομο. Και με την κάρτα που βγήκε για τον Ταύρο αυτό το σαββ/κο, φαίνεται ότι είναι πολύ τυφλωμένοι από την περηφάνειά τους για να δουν πόσοι άνθρωποι θα πληγωθούν στο τέλος.

Σε περίπτωση που δεν έχετε σχέση μ’ έναν Ταύρο, πρόκειται να καβγαδίσετε με κάποιον που είναι απίστευτα πεισματάρης…. έχει μια γνωστή στάση, και εναντιώνεται στις συζητήσεις σας. Το μήνυμα για την υπερηφάνεια… ισχύει και γι’ αυτό το άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος

Τοξότη, προσπαθείτε να ζήσετε τη ζωή σας όσο το δυνατόν πιο ειλικρινά.

Όμως, κι εσείς είσαστε άνθρωποι και είστε αρκετά επιρρεπείς στο να αγνοείτε ορισμένες σκληρές πραγματικότητες. Υπάρχει μια πραγματικότητα που πρέπει να αναγνωριστεί πριν κάνετε κάτι, για να βελτιώσετε την κατάστασή σας.

Αυτό είναι το μήνυμα του πύργου. Αυτή την εβδομάδα θα πληγείτε από μια οδυνηρή αλήθεια που θα εκμηδενίσει πολλές λανθασμένες πεποιθήσεις ή αυταπάτες. Απλά θυμηθείτε: η αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, θα βοηθήσει να καθαρίσετε τα κακά από τη ζωή σας – είτε είναι τοξικοί άνθρωποι, τοξικές συνθήκες, ή τοξικές νοοτροπίες.

Και με την πάροδο του χρόνου, θα δείτε αυτή την εκκαθάριση, σαν θεϊκή ευλογία !

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Τώρα δεν είναι η στιγμή να επικεντρωθείτε στην αγάπη, Αιγόκερε. Τώρα είναι η ώρα να εστιάσετε στον εαυτό σας και να κάνετε κάτι σπουδαίο με τη ζωή σας.

Επειδή ποτέ δεν θα μπορείτε να επικεντρωθείτε στην αγάπη ή να δώσετε την προσοχή που αξίζει στο σύντροφό σας, μέχρι να αισθανθείτε ότι έχετε πετύχει κάτι στη ζωή.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων ερμηνεύουν το 2020

xartomanteia

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων

Υδροχόε, μπορεί να οδηγηθείτε στα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το σαββ/κο. Αν ναι, συγχαρητήρια!

Και για όσους έχουν μια μακροπρόθεσμη σχέση, αυτό το σαββ/κο, θα αρχίσετε να συζητάτε με το σύντροφό σας για γάμο….με κάθε σοβαρότητα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ :ο αυτοκράτορας , ανάποδα + ο βασιλιάς των ξιφών, ανάποδα

Έχετε έναν άνθρωπο στη ζωή σας, Ιχθύες, που νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς αυτού του κόσμου( και δικός σας). Του αρέσει να καμαρώνει, πως ελέγχει τους ανθρώπους γύρω του. Και πιστεύει ότι όσοι είναι υπερβολικά ευαίσθητοι είναι πολύ χαζοί για να λαμβάνουν αποφάσεις, ακόμα και αν δεν το λένε απαγορευτικά.

Αν αυτό σας ενοχλεί, η Ταρώ σας προειδοποιεί να μην δημιουργήσετε ερωτική σχέση μ’ αυτό το άτομο. Επειδή θα καταπνίξει τη δημιουργικότητά σας και ποτέ δεν θα σας αφήσει να ζήσετε με τον τρόπο που θέλετε να ζήσετε.

Διαβαστε 2020 ζώδια πώς θα επηρεαστούν οι σχέσεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA