Ταρώ Σαββατοκύριακο 22-23/12

taro-13

Ταρώ Σαββατοκύριακο

ζώδια κριός(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων

Μην παραδίνεστε ακόμα. Το εννέα σημαίνει, ότι είστε πολύ κοντά στο σημείο, όπου η επιτυχία αρχίζει να εκδηλώνεται, με πραγματικούς και αποφασιστικούς τρόπους. Είναι όμως η τελική ευθεία… που μπορεί να σας δυσκολέψει, γι’ αυτό, να παραμείνετε δυνατοί. Όπως η φωτιά, κρατήστε το πάθος σας άσβεστο και μην αφήσετε τη φλόγα να πεθάνει. Ο καλύτερος τρόπος δράσης είναι να κρατάτε σημειώσεις, που θα σας υπενθυμίζουν, το μεγάλο «γιατί».Ας έχετε ένα φίλο που θα μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να επικοινωνήσετε για να σας υπενθυμίζει τους στόχους σας, και να πιστεύει σε σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Ο κρεμασμένος, είναι ανάποδα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, το οποίο είναι τρομερά περίεργο, δεδομένου ότι δεν βρίσκεται σε θετική θέση. Έχει συνηθίσει τόσο πολύ σ’ αυτή τη θέση, που δεν ξέρει τίποτα καλύτερο. Αυτό όμως ελπίζω, πως δεν είστε εσείς. Θεωρείτε φυσιολογικό, κάτι που πραγματικά δεν είναι σωστό στη ζωή σας ? Αν ναι, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή.

Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να δείτε, πώς φτάσατε σε αυτό το σημείο. Δεν συνέβη μέσα σε μια νύχτα. Αν αγωνίζεστε με μια ισχυρή ανάγκη για τους ανθρώπους, φροντίστε στη συνέχεια, να ζητήσετε βοήθεια για να μάθετε να ορίζετε τα όριά σας, ώστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη ξανά.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων

Η σκληρή δουλειά αποζημιώνει. Ξέρετε όμως πως είναι κάτι, για το οποίο πρέπει ν’ αφιερώσετε χρόνο για να το αξιολογήσετε. Αυτή η κάρτα δηλώνει, ότι βρίσκεστε στο τέλος της σκληρής δουλειάς σας. Το 7 των πεντάκτινων συνδέεται με το ζώδιο του Ταύρου και με τον Κρόνο. Δείχνετε από τί είστε φτιαγμένοι… και είναι καιρός να αναλάβετε να ολοκληρώσετε το έργο.

Η καλύτερη πορεία δράσης είναι πως πρέπει να παραμείνετε σταθεροί και ισχυροί. Να επικεντρώνεστε, μόνο σε ό, τι έχει σημασία.

ζώδια καρκίνος(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων

Η προοπτική σας αλλάζει και αυτό είναι ένα αποτέλεσμα των προσπαθειών σας, να ευχαριστήσετε τον καθένα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή. Μπορεί να αισθανθήκατε πραγματικά αγαπητοί…όμως τώρα δεν είστε τόσο σίγουροι, τί αισθάνεστε για μια κατάσταση ή για ένα άτομο. Αυτό μπορεί να σας μπερδεύει.

Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να επανεκτιμήσετε πού βρίσκεστε, όχι λόγω των άλλων, αλλά λόγω του εαυτού σας.

chartomantia-098

ζώδια λέων(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Αυτό το Σαββατοκύριακο, με την θεραπευτική ενέργεια να αιωρείται, μπορεί να αισθανθείτε κάποια σύνθετα συναισθήματα που απαιτούν την προσοχή σας. Δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορείτε να χειριστείτε στην πραγματικότητα. Ιδιαίτερα όταν αποφασίσετε να το θέσετε σαν προτεραιότητα…. και θα δείτε ότι έτσι κι αλλιώς, χρειαζόταν να το κάνετε αυτή τη φορά.

Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να είστε ειλικρινείς και να αφήσετε την αλήθεια σας να λάμψει.

ζώδια παρθένος(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων

Οργανώστε τα οικονομικά σας για να δημιουργήσετε κάποια ασφάλεια. Επικεντρωθείτε σ’ αυτό που θέλετε να ολοκληρώσετε τώρα και να είστε προσεκτικοί και σαφείς σχετικά με τους οικονομικούς σας στόχους. Η φρόνηση μπορεί να είναι τελικά, το μεσαίο σας όνομα.

Η καλύτερη πορεία δράσης, είναι να είστε άκαμπτοι όταν πρόκειται για οικονομικά και οικονομία. Αν κάτι δεν το χρειάζεστε ή δεν το θέλετε, πείτε όχι.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια ζυγός(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων

Έχετε μια ισχυρή και πρόθυμη ικανότητα να αγαπάτε. Επομένως, γιατί φαίνεται πως χρειάζεται τόση δουλειά ? Μπορεί να θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο με το ταίρι σας και όμως υπάρχουν εμπόδια για να το κάνετε, και το καθιστά περίπλοκο και άκαιρο.

Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να ζήσετε την κάθε στιγμή και να νιώθετε ευγνώμονες.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των πεντάκτινων

Το να μαθαίνετε κάτι ξανά από την αρχή, φαίνεται πως είναι ευκολότερο από την πρώτη φορά και μάλλον δε θα χρειαστεί να προσπαθήσετε τόσο σκληρά, όσο πριν. Ωστόσο, ο λόγος που ξαναγυρίσατε σε ένα ρόλο μαθητείας, είναι ώστε να μπορέσετε να κυριαρχήσετε.

Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να μελετήσετε και να μείνετε ταπεινοί. Μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε.

xartomanteia

ζώδια τοξότης(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των πεντάκτινων

Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε. Έχετε θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που περιλαμβάνει ασφαλείς αποφάσεις, σοφές επιλογές και τα πράγματα είναι, όπως θα έπρεπε. Είστε σε θέση να μαρκάρετε τον κόσμο με ένα μεγάλο τρόπο. Αυτή είναι μια θετική κάρτα και λέει ότι βασικά παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας, με εκπληκτικό τρόπο.

Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να κρατήσετε τη δύναμη στα χέρια σας και μην την παραχωρήσετε, χωρίς εμπιστοσύνη.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : βασίλισσα των ξιφών, ανάποδα

Τα ξίφη συμβολίζουν τη νοημοσύνη και τη νοοτροπία. Μπορεί να έχετε την τάση ή να σκέφτεστε πολύ πιο ανοιχτόμυαλα τώρα ή να κολλήσετε σε μια συγκεκριμένη νοοτροπία που σας παρεμποδίζει ώστε ν’ αναπτυχθείτε. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να συμβολίζει ένα άτομο που προσπαθεί να σας κρατήσει πίσω.

Η καλύτερη πορεία δράσης είναι, να αγνοήσετε τις αρνητικές συμβουλές, ειδικά αν νιώθετε πως είναι λάθος για σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια υδροχόος(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των ράβδων

Μπορείτε να βρείτε έναν μέντορα, έναν φίλο ή έναν άνθρωπο στη ζωή σας που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να προοδεύσετε, σ’ ένα τομέα, που νιώθετε πως κολλήσατε. Μπορεί να είναι ένας δάσκαλος ή σύμβουλος, που βλέπει τον αγώνα σας και καταλαβαίνει τί χρειάζεστε.

Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να ζητήσετε βοήθεια, αν αυτό είναι που θέλετε, αυτή τη στιγμή.

ζώδια ιχθύες(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων

Αυτή είναι μια θετική κάρτα. Τα πράγματα είναι καλά. Η ζωή φαίνεται να είναι, όπως θα έπρεπε! Παρόλα αυτά έχετε κι άλλα πράγματα που θα θέλατε να κάνετε γι’ αυτό, πρέπει να περιμένετε. Μπορεί να φροντίζετε άλλους ή να ολοκληρώνετε μία εργασία.

Αυτή τη στιγμή, είναι καλύτερο να συγκεντρώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια… έτσι ώστε όταν έχετε την ευκαιρία, το χρόνο και τους πόρους που χρειάζεστε, να είστε έτοιμοι να κινηθείτε, χωρίς να χρειάζεστε πολλά.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018 τις αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia