Ταρώ Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Β

tarw-taro

Ταρώ Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Β

Σεπτέμβριος 2020 Ταρώ Ζυγός

Κάρτες: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων, Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων, Το 4 των Κυπέλλων

Αγαπητοί Ζυγοί, έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε; Στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου καλείστε απλά να το συνειδητοποιήσετε… Αυτό σας ζητά το 4 των Κυπέλλων, να δείτε όσα είναι ακριβώς κάτω από τη μύτη σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είστε σαν την Ντόροθι στον «Μάγο του Οζ»: Τα πολλά ταλέντα, η δύναμη και τα πλεονεκτήματα με τα οποία είστε προικισμένοι, είναι παραπάνω από αρκετά για να πάτε όπου θέλετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάζετε οπτική και να πάψετε να απασχολήστε με όσα νομίζετε ότι σας λείπουν!

Τόσο ο Ιππότης όσο και η Βασίλισσα των Πεντάκτινων, υπονοούν ότι αυτό που σας απασχολεί αφορά την καριέρα σας. Αλλά όταν αξιοποιήσετε πραγματικά τις δυνάμεις σας, θα δείτε να σημειώνετε μεγάλη πρόοδο. Θα πάτε πιο μπροστά και πιο γρήγορα, απ’ όσο πιστεύετε τώρα ότι είναι εφικτό!

zwdia-tarw-zodia-19

Σεπτέμβριος 2020 Ταρώ Σκορπιός

Κάρτες: Το 10 των Πεντάκτινων, Ο Βασιλιάς των Ξιφών, Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Σκορπιοί, είστε γεννημένοι αρχηγοί! Ξεχειλίζετε από αυτοπεποίθηση και ηγετικές ικανότητες. Αυτό που πρέπει να κάνετε στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου, είναι να πάτε μπροστά από την «αγέλη» και να δείξετε στους υπόλοιπους τον δρόμο!

Δύο Βασιλείς στέκονται στο πλευρό σας, των Ξιφών και των Πεντάκτινων. Αυτοί θα σας χρίσουν με επιπλέον χαρίσματα, προκειμένου να προπορευθείτε στον τομέα που έχετε επιλέξει. Διαθέτετε την απαραίτητη ευφυΐα και δύναμη, έχετε τις ιδέες και την ευελιξία να τις πραγματώσετε… Ακόμα και ενάντια στο ρεύμα!

Σηκωθείτε και κάνετε βήματα υλοποίησης των σχεδίων σας. Αυτή είναι η στιγμή της συγκομιδής, όπως διαβεβαιώνει το 10 των Πεντάκτινων: Η κάρτα της ανταμοιβής και της ευμάρειας. Τώρα πρέπει να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας, σε όλα τα επίπεδα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ Τοξότης

Κάρτες: Το 10 των Ξιφών, Το 4 των Ράβδων, Το 7 των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Τοξότες, στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου προβλέπεται μια αιφνίδια αλλά απαραίτητη λήξη στη ζωή σας… Επί αυτού σας προειδοποιεί το 10 των Ξιφών της σοβαρότητας, που προτρέπει να κάνετε μια παύση σε κάποιες διαδικασίες. Πρέπει να σκεφτείτε διεξοδικά τι πραγματικά και βαθιά θέλετε να πετύχετε. Αποφασίστε το, είναι για το καλό σας!

Το 7 των Πεντάκτινων υπογραμμίζει ότι αυτή είναι μια σημαίνουσα συμπαντική φάση για εσάς, ένα μεταίχμιο. Και πραγματικά μπορείτε να πορευτείτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε στο εξής!
Το 4 των Ράβδων σας διασφαλίζει ότι μπροστά σας ανοίγετε ένα μονοπάτι προόδου και μόνο. Μπορεί να έχει αρκετές προκλήσεις και να απαιτεί σκληρή δουλειά… Αλλά θα σας πάει στην πραγμάτωση των ονείρων σας, την ανταμοιβή και τον υλικό πλούτο. Μην καθυστερείτε ούτε στιγμή!

zwdia-zodia-astrologia-65

Σεπτέμβριος 2020 Ταρώ Αιγόκερως

Κάρτες: Ο Ιππότης των Κυπέλλων, Ο Ιππότης των Ξιφών, Το 8 των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ο φετινός Σεπτέμβριος απαιτεί από εσάς σκληρή δουλειά και επινοητικότητα. Αλλά αυτά δεν σας πτοούν, μιας και είστε από τις πλέον εργατικές ιδιοσυγκρασίες του ζωδιακού κύκλου: Ο κόπος είναι το πρόγευμά σας!

Το 8 των Πεντάκτινων δείχνει ότι είστε πολύ κοντά σε ένα σημαντικό μεταίχμιο. Γι’ αυτό χρειάζεστε περισσότερη ενέργεια και προσπάθεια αυτή την περίοδο!
Οι Ιππότες των Κυπέλλων και των Ξιφών, προειδοποιούν ότι οι πνευματικές και δημιουργικές σας ικανότητες θα περάσουν από δοκιμασία… Γιατί πρέπει να υπερισχύσουν της ορμής και της αυτοπεποίθησής σας. Είναι καιρός να επιστρατεύσετε το μυαλό σας και να αποδείξετε σε όλους την ευφυΐα σας!

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Υδροχόος

Κάρτες: Το 7 των Κυπέλλων, Το 3 των Πεντάκτινων, Το 2 των Ξιφών

Αγαπητοί Υδροχόοι, είστε έτοιμοι να δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά ακόμα και οι πιο τολμηρές φαντασιώσεις σας; Αυτό πρόκειται να βιώσετε στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου!

Το 7 των Κυπέλλων επιβεβαιώνει ότι η γόνιμη φαντασία σας έχει δουλέψει υπερωριακά τον τελευταίο καιρό. Το 3 των Πεντάκτινων διαπιστώνει ότι ένα ιδιαίτερο άτομο θα σας παράσχει κάτι, που θα σας ενδυναμώσει για να πραγματώσετε ό,τι λαχταράτε!
Αποβάλετε κάθε δισταγμό, γιατί αυτή είναι η χρυσή σας ευκαιρία. Το 2 των Ξιφών προειδοποιεί ότι θα πρέπει να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις, ίσως και να κάνετε κάποιες θυσίες… Αλλά όλα θα αξίζουν τον κόπο, το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

zwdia-zvdia-taro-00

Σεπτέμβριος 2020 Ταρώ Ιχθύες

Κάρτες: Το 4 των Πεντάκτινων, Ο Άσος των Κυπέλλων, Ο Κρεμασμένος

Αγαπητοί Ιχθύες, μια εξαιρετική καινούργια ευκαιρία σας αναμένει στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου! Σας διαβεβαιώνει επί αυτού ο Άσος των Κυπέλλων που προάγει την αίσια ατμόσφαιρα. Μπορεί να είναι ένα νέο ρομάντζο, μια δημιουργική ιδέα ή ο ρόλος που ονειρεύεστε… Πάντως είναι κάτι σπουδαίο και πανέμορφο!

Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να αποφασίσετε και να τολμήσετε. Τόσο ο Κρεμασμένος όσο και το 4 των Πεντάκτινων, υπογραμμίζουν μια διφορούμενη ατμόσφαιρα. Φαίνεται ότι νιώθετε παγιδευμένοι, βαλτωμένοι και ακίνητοι.
Αρκετά πλέον με αυτή την αρνητική ενέργεια! Είναι στο χέρι σας να ανοιχτείτε, να κοιτάξετε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Μπορείτε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αφήσετε την ανανεωμένη ροή ενέργειας να διαρρεύσει τη ζωή σας!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065