Ταρώ Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Α

kartes-taro

Ταρώ Σεπτέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις Α

Ταρώ Σεπτέμβριος 2020 Κριός

Κάρτες: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων, Ο Βασιλιάς των Ξιφών, Το 10 των Ράβδων

Αγαπητοί Κριοί, κάποια άτομα κάνουν προσπάθειες να υπονομεύσουν τις προσπάθειές σας. Αυτό επισημαίνει το 10 των Ράβδων, η κάρτα της αναστάτωσης και της κόπωσης. Είστε ευγενικά άτομα με κατανόηση, έτοιμα ανά πάσα στιγμή να προσφέρετε βοήθεια. Και αυτά ακριβώς τα στοιχεία σας εκμεταλλεύονται!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κατά τον φετινό Σεπτέμβριο καλείστε να επιθεωρήσετε τις σχέσεις σας… Σίγουρα να αναθεωρήσετε κάποιες από αυτές. Ο Βασιλιάς των Ξιφών σας στρέφει προς ένα άτομο πονηρό, ικανό να σας χειραγωγεί. Ψάξτε βαθύτερα, γιατί έχει την ικανότητα να σας παραπλανεί!

Έχετε στο πλευρό σας των Ιππότη των Πεντάκτινων στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Αυτός θα τονώσει την επαγρύπνησή σας και θα φροντίσει να βάλετε τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα. Είναι καιρός να επαναφέρετε την ισορροπία στη ζωή σας!

tarw-zwdia

Ταρώ Σεπτέμβριος 2020 Ταύρος

Κάρτες: Το 6 των Πεντάκτινων, Ο Αυτοκράτορας, Το 2 των Ράβδων

Αγαπητοί Ταύροι, ένας τρόπος να αποσπαστείτε από τα δικά σας προβλήματα, είναι να στραφείτε στο να βοηθήσετε άλλους. Και θα αποδειχθεί ο καλύτερος για εσάς τον φετινό Σεπτέμβριο, γιατί θα σας τονώσει από μέσα προς τα έξω!

Ο Αυτοκράτορας και το 6 των Πεντάκτινων αποτελούν τους αρωγούς σας από το σύμπαν, για να εστιάσετε στην προσφορά: Κάθε καλή πράξη, ευγενής σκοπός, φιλανθρωπία και προσπάθεια βοήθειας άλλων, θα σας ισορροπήσει. Θα κάνετε το καλό και θα νιώθετε όμορφα γι’ αυτό!
Το 2 των Ράβδων επιβεβαιώνει ότι με αυτή την τακτική, θα βγείτε γρήγορα και εύκολα από την όποια αρνητική διάθεσή σας. Θα νιώσετε χρήσιμοι, θα χαίρετε εκτίμησης, θα έχετε τον έλεγχο και θα βελτιώσετε τις ζωές άλλων. Τι καλύτερο, από το να κάνετε πραγματικά τη διαφορά!

chartomantia-098

Ταρώ Σεπτέμβριος 2020 Δίδυμοι

Κάρτες: Το 2 των Κυπέλλων, Ο Άσος των Ξιφών, Ο Ερημίτης

Αγαπητοί Δίδυμοι, το 2 των Κυπέλλων σας στρέφει την προσοχή σε μια από τις πιο στενές σας σχέσεις: Φαίνεται να υπάρχουν κάποια θέματα εκεί… Που πρέπει να χειριστείτε άμεσα στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου – και ιδιωτικά, πίσω από την κλειστή σας πόρτα!

Ο Ερημίτης είναι η κάρτα της απόδοσης, που εμφανίζεται όταν πρέπει να γίνει κάποια σοβαρή «δουλειά». Μια δουλειά που απαιτεί χρόνο και χώρο απομόνωσης. Πρέπει να σταματήσετε να συζητήσατε τα προβλήματά σας όπου βρεθείτε. Είναι καιρός να τα διαχειριστείτε και μόνο με το άλλο εμπλεκόμενο άτομο!

Ο Άσος των Ξιφών επιβεβαιώνει ότι πρέπει να καθίσετε μόνοι οι δυο σας. Να βγάλετε όλες τις πικρίες ή τις αντιρρήσεις σας στο τραπέζι, προκειμένου να εξομαλύνετε την ατμόσφαιρα. Έχετε την προοπτική να συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί, αρκεί να περάσετε από αυτή τη διαδικασία!

μελλοντολόγος

Ταρώ Σεπτέμβριος 2020 Καρκίνος

Κάρτες: Η Σελήνη, Το 5 των Ράβδων, Ο Τρελός

Αγαπητοί Καρκίνοι, στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου μπορείτε να κάνετε μια καινούργια αρχή! Το διαβεβαιώνει η πρώτη κάρτα των Ταρώ, ο Τρελός. Κάτι σας κεντρίζει ήδη να κάνετε βήματα προόδου, με τα σχέδιά σας άρτια προετοιμασμένα!

Το 5 των Ράβδων προειδοποιεί ότι μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσχέρειες σε αυτή την αποστολή σας. Όταν τις συναντήσετε, να κάνετε μια παύση για να ανασυνταχθείτε!
Η Σελήνη αποκαλύπτει ότι υπάρχουν πτυχές που δεν γνωρίζετε επί του θέματος – και πρέπει να τις μάθετε. Ερευνήστε βαθύτερα, κάντε ερωτήσεις σε πιθανούς εμπλεκόμενους, φτάστε στη ρίζα του ζητούμενού σας.

Αν αξιοποιήσετε συνετά τις πληροφορίες που θα συγκεντρώσετε, η επιτυχία είναι δική σας. Επειδή μπορεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας, να προχωράτε αφού ολοκληρώνετε τη μελέτη σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ Σεπτέμβριος 2020 Λέων

Κάρτες: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων, Το 8 των Ξιφών, Ο Θάνατος

Αγαπητοί Λέοντες, τα αισθήματά σας για κάτι ή κάποιο άτομο θα αλλάξουν ριζικά στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου… Και αυτό θα γίνει για το καλό σας! Ο Θάνατος είναι η κάρτα της προσωπικής μεταμόρφωσης, της ωρίμανσης και της επέκτασης. Κάτι θα λήξει και κάτι καινούργιο θα πάρει τη θέση του!

Ο Βασιλιά των Κυπέλλων αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ένα θέμα καρδιάς. Τα αισθήματά σας αλλάζουν και οφείλετε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων, να μην αντισταθείτε στις διεργασίες του σύμπαντος!
Το 8 των Ξιφών επισημαίνει ότι πρόκειται για μια αλλαγή που προσεγγίζει εδώ και καιρό. Γι’ αυτό νιώθετε σαν παγιδευμένοι σε έναν φαύλο κύκλο. Πλέον μπορείτε να απελευθερωθείτε από αυτόν και να προχωρήσετε παρακάτω. Με τη διάθεσή σας τονωμένη, θα νιώσετε ότι έχετε και πάλι τον έλεγχο της ζωής σας!

zwdia-taro-astra

Ταρώ Σεπτέμβριος 2020 Παρθένος

Κάρτες: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων, Η Βασίλισσα των Ξιφών, Το 6 των Πεντάκτινων

Αγαπητοί Παρθένοι, η αντανάκλαση του εαυτού σας στο βλέμμα ενός άλλου ατόμου, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε «πλήρεις». Ενίοτε είναι και το ζητούμενό σας, μιας και από φύση σας θέλετε να προσφέρετε και να στηρίζετε τους άλλους. Το 6 των Πεντάκτινων διαπιστώνει ότι στη διάρκεια του φετινού Σεπτεμβρίου, θα είστε ακόμα πιο δοτικοί. Και κάθε χειρονομία σας θα γίνεται πιο εύκολα, όσο βλέπετε να βελτιώνετε τις ζωές άλλων!

Αποζητάτε την αίσθηση ότι είστε χρήσιμοι και απαραίτητοι. Όπως επιβεβαιώνουν οι Βασίλισσες των Κυπέλλων και των Ξιφών, αυτή ανορθώνει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σας. Όσο οι άλλοι στρέφονται σε εσάς και είστε ένας υποστηρικτικός ώμος, νιώθετε πιο ασφαλείς και δυνατοί!
Συνεχίστε να προσφέρετε όσο μπορείτε, σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Κάθε καλή σας πράξη, κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος!

Διαβαστε τις Ταρω μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66