Ταρώ Φεβρουαριος 2019 Αντρες – Γυναικες Α

taro

Ταρώ Φεβρουαριος 2019 Α

Ταύρος γυναίκα: Μπορεί να πάθετε ερωτική απογοήτευση

Έχουμε άσχημα μαντάτα για εσάς. Η κάρτα σας γι’ αυτό το μήνα είναι το 3 των ξιφών – η καρδιά της καρδιάς. Και δεν θα είναι ένα φανταστικό ή παθητικό-επιθετικό είδος. Θα είναι αυτό, που προκαλείται από σκληρά λόγια που χωρίζουν την καρδιά σας σε χίλια κομμάτια, μέσα σε δευτερόλεπτα.

Επίσης, αν είστε ελεύθερη και κυνηγήσετε κάποιον επιθετικά, βεβαιωθείτε ότι δεν παραπλανάτε τον εαυτό σας, πιστεύοντας πως επιστρέφει την αγάπη σας.Επειδή η αλήθεια, είναι ότι οι άνθρωποι τείνουν να είναι ευγενικοί όσο μπορούν, και στη συνέχεια να εκρήγνυνται, όταν σκέφτονται ότι δεν καταλαβαίνετε αυτά που σας λένε.

zodia-taro-45

Ταύρος άνδρας : Ένας μεταμφιεσμένος άγγελος

Έχετε μια ιδιαίτερη σύντροφο στη ζωή σας τώρα, Ταύρε. Και ξέρετε πόσο ιδιαίτερη είναι, επειδή όταν βρίσκεστε μαζί της, αναζωογονείστε και γίνεστε καλύτερος άνθρωπος!

Αυτό είναι το μήνυμα της κάρτας της δύναμης για εσάς αυτό το μήνα. Και δεδομένου ότι είναι μια κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, να είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε μια προσωπική ανακάλυψη, αν εργαστείτε σκληρά για να βελτιώσετε μερικά από τα αστρικά χαρακτηριστικά σας.

Επειδή η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην σας αρέσει πολύ η ιδέα της αλλαγής. Αλλά με την απόλυτη αποδοχή σας, ένα μεγάλο μέρος από εσάς θέλει να αλλάξει και να γίνει ένας καλύτερος άνθρωπος… μόνο γι’ αυτήν.

Διαβαστε στο Ταρώ Φεβρουάριος 2019  προβλεψεις για καθε ζώδιο

Μερος Α   Μερος Β

taro-zodia-76

Ταρώ Φεβρουαριος 2019

Ιχθύες γυναίκα : Καθιέρωση των ορίων σας

Είστε πολύ ενδιαφέρον τύπος. Από τη μία πλευρά, είστε αυτός ο ισχυρός άνθρωπος, με πολύ πάθος για τη ζωή και με μεγάλη ανεξαρτησία.

Και από την άλλη πλευρά, έχετε επίσης αυτή την παράξενη τάση να παρατάτε την ελευθερία σας για ανθρώπους, που δεν σας αρέσουν ούτε στο ελάχιστο.

Αυτό είναι το μήνυμα του 9 των πεντάκτινων για εσάς αυτό το μήνα: να μάθετε τη δύναμή σας και να καθορίζετε τα όριά σας, όταν κάποιοι, προσπαθούν να τα παραβιάσουν. Διαφορετικά, θα μετατραπείτε σε ένα δαμάσκηνο γεράκι, αλυσοδεμένο στο χέρι, ενός «μικρότερου» ανθρώπου.

Ιχθύες άνδρας: Βρείτε χρόνο για ένα μοναδικό ταξίδι

Οι σχέσεις μπορούν να σας αποστραγγίσουν, ειδικά όταν είστε κολλημένοι σε μια άσχημη σχέση. Έτσι αν αυτή είναι η ιστορία της ζωής σας αυτή τη στιγμή, το 4 των ξιφών, σας προτρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από όλες τις ευθύνες σας και να επαναφορτιστείτε, στην απομόνωση.

Η όμορφη, φανταστική και ευγενική ψυχή σας θα σας ευχαριστήσει γι’ αυτό. Εξάλλου, έχετε την τάση να ξεχνάτε τις ανάγκες σας, όταν βρεθείτε με κάποιον άλλο. Και αυτό, μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε.

Θέλετε κάποιες ιδέες γι’ αυτό το μήνα? Τι λέτε για ένα σόλο ταξίδι στα βουνά ή στην ύπαιθρο? Αν αυτό δεν είναι δυνατό, απομονωθείτε στο σπίτι για λίγες μέρες, με όλα τα ηλεκτρονικά σας απενεργοποιημένα. Εμπιστευθείτε μας! μια αποτοξίνωση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε τώρα.

chartomantia-098

Ταρώ Φεβρουαριος 2019

Καρκίνος γυναίκα: Πρέπει να επιλέξετε, να μείνετε ή να φύγετε

Οι άνθρωποι πηδούν από χαρά, όταν τους πέφτει η κάρτα των εραστών. Αλλά δεν είναι αυτό το μήνυμά της, αυτό το μήνα για εσάς.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει επίσης τις επιλογές που κάνουμε στη ζωή, οι οποίες έχουν σοβαρές συνέπειες.

Και όλοι γνωρίζουμε ότι η αγάπη μας αναγκάζει πάντα να πάρουμε κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Λοιπόν, ποιες θα είναι οι δικές σας? Η επιλογή αν θα μείνετε ή θα φύγετε.

Απλά θυμηθείτε: το παρελθόν σας δεν υπαγορεύει το μέλλον σας. Το παρόν σας, το κάνει. Κάνετε λοιπόν μόνο εκείνες τις κινήσεις, που θα σας βοηθήσουν να εκδηλώσετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Καρκίνος άνδρας : Ώρα ν’ αναλάβετε δράση

Είστε μόνοι? Ναι? Λοιπόν, αυτό το κορίτσι δεν πρόκειται να πει «ναι» αν τη γυροφέρνετε αλλά δεν κάνετε καμία κίνηση, ξέρετε! Αυτό είναι το μήνυμα του άσσου των ράβδων, για εσάς αυτό το μήνα.

Στην πραγματικότητα, ακόμα κι αν είστε σε μια σχέση, αυτή η κάρτα δείχνει, ότι σκεφτόσαστε να κάνετε κάτι για λίγο, αλλά δεν έχετε το θάρρος να το κάνετε ακόμα. Και η απάντηση είναι ακόμα η ίδια-δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε, μέχρι να κάνετε κάποια κίνηση.

Ποιες είναι οι πιθανότητές σας? 50-50? Πολύ περισσότερο από αυτό? Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας, για να περιορίσετε αυτούς τους φόβους… και απλά να το κάνετε!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ταρώ Φεβρουάριος 2019  προβλεψεις για καθε ζώδιο

Μερος Α   Μερος Β

Ταρώ Φεβρουαριος 2019

Υδροχόος γυναίκα : Θα νιώσετε ένα φτερούγισμα στην καρδιά σας

Κάτι καλό έρχεται το δρόμο σας αυτό το μήνα. Είναι το ρόδο της αγάπης, λέει ο άσσος των κύπελων. Έτσι, να είστε έτοιμες, να νιώσετε τα μάτια σας να ανοίγουν και την καρδιά σας να φτερουγίσει, ξαφνικά αυτό το μήνα.

Όμως, τα χρώματα του ουράνιου τόξου τρεμοπαίζουν ελαφρώς, λες και η καρδιά σας έχει καταληφθεί από φόβο, αμέσως μετά την επαφή σας, με τον έρωτα. Αυτό δεν ακούγεται καθόλου καλό!

Έτσι θυμηθείτε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή, αν από φόβο, αποφύγετε μια όμορφη σχέση, λόγω κάποιων άσχημων εμπειριών του παρελθόντος.

Επειδή η αγάπη είναι απλώς μια δυναμική. Οι ενέργειές σας καθορίζουν, αν θα βγει κάτι καλό από αυτό ή όχι.

Υδροχόος άνδρας : Τα αντίθετα έλκονται

Μια ενδιαφέρουσα κάρτα πέφτει σε εσάς αυτό το μήνα, Υδροχόε. Είναι ο Ήλιος, μια κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα. Και λέει, ότι τις ερχόμενες εβδομάδες θα συναντήσετε ένα μεγαλειώδες άτομο, που θα σας μαγέψει.

Μην χάσετε την ευκαιρία να λάμψετε, όταν θα συμβεί αυτό. Μπορεί να είστε απότομος τις περισσότερες φορές, αλλά έχετε το ίδιο μεγαλειώδες πνεύμα, κρυμμένο μέσα σας.

Επίσης, υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα να αποδειχθεί πως είναι Λέων. Ή να έχει ισχυρή επιρροή από λέοντα, στο γενέθλιο χάρτη της.

zodia-zwdia-88-1

Διαβαστε στο Ταρώ Φεβρουάριος 2019  προβλεψεις για καθε ζώδιο

Μερος Α   Μερος Β

Ταρώ Φεβρουαριος 2019

Κριός γυναίκα: Ο κόσμος είναι το κουκούλι σας

Ο τελευταίος μήνας δεν ήταν ιδιαίτερα καλός για τα ερωτικά σας. Ευτυχώς, τα αστέρια φαίνεται να είναι ευθυγραμμισμένα στον οίκο της τύχης αυτό το μήνα. Έτσι λέει, ο αυτοκράτορας στα ταρώ.

Και δεδομένου ότι είναι μια κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα, μπορείτε σίγουρα να περιμένετε να γίνουν εκπληκτικά πράγματα στο θέμα των ειδυλλίων, τις επόμενες εβδομάδες … αν είστε πρόθυμες να πάρετε το πεπρωμένο σας, στα χέρια σας.

Γιατί αυτή είναι η ενέργεια του αυτοκράτορα! Η ενέργεια του Άρη. Ο πλανήτης του: «πάω και το παίρνω» οι κατακτητές και οι κατασκευαστές κανόνων. Και το καλύτερο είναι, πως το ηλιακό σας ζώδιο, κυβερνάται από την ίδια ενέργεια. Έτσι είναι διπλή η καλή τύχη για εσάς αυτό το μήνα!

Κριός άνδρας: Μην ραγίσετε την καρδιά της..

Κριέ, η κάρτα που έχει εμφανιστεί για εσάς αυτό το μήνα είναι η Βασίλισσα των Κυπέλων. Και μου λέει ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη σύντροφος στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται λοιπόν, να είστε λίγο πιο συνειδητοποιημένος σε αυτά που λέτε και κάνετε.

Ενώ η παρορμητικότητά σας, φέρνει μαζί της μια υγιή δόση ενθουσιασμού, η τύχη σας τείνει να εξαντλείται κάθε φορά… Προσγειώνοντάς σας σε μεγάλες «σούπες» όταν εσείς (και κάποιος που επηρεάζεται άμεσα από αυτές τις επιλογές) το χρειάζονται λιγότερο.

Προσπαθήστε λοιπόν να είστε σε λειτουργία ελέγχου της παρορμητικότητάς σας, αυτό το μήνα.

Θα χαλαρώσετε πραγματικά το άγχος της συντρόφου σας, μ’ αυτόν τον τρόπο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Φεβρουαριος 2019

Παρθένος γυναίκα: Μαγεία. Πονηριές. Χάος!

Μια ενδιαφέρουσα κάρτα έχει εμφανιστεί για εσάς αυτό το μήνα. Είναι ο Μάγος! Και η κάρτα του είναι αστραφτερή, με έξτρα πονηριά τώρα.

Τι σημαίνει αυτό για σας? Σημαίνει ότι θα είστε κυρίαρχη του ερωτικού σας πεπρωμένου αυτό το μήνα.

Πρόκειται να οραματιστείτε το είδος της σχέσης που θέλετε, και στη συνέχεια θα την εκδηλώσετε ξαφνικά, από το πουθενά.

Δε θα εκδηλωθεί ακριβώς από το πουθενά, αλλά έτσι θα φανεί στους φίλους και τους συναδέλφους σας. Στην πραγματικότητα, η πεποίθησή σας και οι πράξεις σας θα είναι οι ήρωες πίσω από την κουρτίνα.

300x300a

Παρθένος άνδρας: Αυτή είναι η μία και μοναδική!

Ω ναι, είναι, Παρθένε! Και το νιώθετε τόσο βαθιά στην καρδιά σας, που δεν μπορείτε να το κρατήσετε κρυφό!

Λοιπόν, με το 4 των ράβδων, φαίνεται ότι τελικά θα κάνετε τη κίνηση που θα σφραγίσει τη συμφωνία, μ’ αυτή τη μία και μοναδική, αυτό το μήνα.

Είτε της ζητάτε ραντεβού τελικά, είτε ζητάτε να προχωρήσει η σχέση σας στο επόμενο επίπεδο, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είστε απόλυτα σοβαροί γι’ αυτό και η διαίσθησή σας, λέει ότι αισθάνεται κι αυτή, το ίδιο.

Λοιπόν, τι περιμένετε? Σχεδιάστε το και απλά κάντε το! Η υπερβολική σκέψη δεν πρόκειται να σας βοηθήσει τώρα. Μόνο η δράση μπορεί.

Διαβαστε στο Ταρώ Φεβρουάριος 2019  προβλεψεις για καθε ζώδιο

Μερος Α   Μερος Β

 

zwdia Maketa BUDDHA-8065