Ταρώ Φεβρουαριος 2019 Αντρες – Γυναικες Β

taro-sex

Ταρώ Φεβρουαριος 2019 Β

Τοξότης γυναίκα: Θα έχετε μια πικρή νίκη

Όταν η επιθυμία σας να κερδίσετε σε μια σύγκρουση είναι μεγαλύτερη από την επιθυμία σας να βρεθεί μια λύση, η νίκη σας μπορεί συχνά να αφήνει μια πικρή γεύση στο στόμα σας, Ας προσέξετε λοιπόν αυτό το σκεπτικό του, «όλα ή τίποτα». Αυτό συμβουλεύει το 5 των ξιφών.

Η αλήθεια είναι ότι, όταν αγαπάς κάποιον, η ήττα του, είναι και δική σου ήττα.Εξάλλου αν τον πληγώσετε, θα πληγωθείτε κι εσείς. Άλλωστε, μπορείτε πραγματικά να ζήσετε με τον εαυτό σας (ακόμα και αν καταλήξετε να κερδίσετε) αν η νίκη αγοράστηκε με τα αγαπημένα σας δάκρυα?Επομένως, να είστε πολύ προσεκτικές σε ό,τι λέτε αυτό το μήνα, για να μην καταλήξετε να ανταγωνίζεστε με τον σύντροφό σας (ή το τρέχον ερωτικό σας ενδιαφέρον).

zodia-taro-45

Τοξότης άνδρας: Η ομαδική δουλειά οδηγεί στην επιτυχία!

Η κάρτα σας γι’ αυτό το μήνα, είναι το 3 των πεντάκτινων-η κάρτα της ομαδικής εργασίας. Και το μήνυμά του για σας είναι το εξής:

Οι σχέσεις είναι ένα ομαδικό παιχνίδι. Σας αναγκάζουν να εργάζεστε για τον ίδιο στόχο με κάποιον, που είναι παρόμοιος με σας από πολλές απόψεις, αλλά διαφορετικός σε πολλά άλλα. Και η σύγκρουση που φέρνει το τελευταίο, μπορεί να λυθεί με την εστίαση στον τελικό στόχο και την εύρεση ενός τρόπου ώστε οι διαφορές σας, να αλληλοσυμπληρώνονται.

Έτσι, αν δεν έχετε μάθει να το κάνετε αυτό ακόμα, αυτό το μήνα θα διδαχθείτε επιτέλους αυτό το πολύτιμο μάθημα.

Διαβαστε στο Ταρώ Φεβρουάριος 2019  προβλεψεις για καθε ζώδιο

Μερος Α   Μερος Β

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Φεβρουαριος 2019

Ζυγός γυναίκα: Η ερωτική ζωή είναι μπάχαλο!

Δεν πρόκειται να σας αρέσει αυτό που πρόκειται να διαβάσετε στη συνέχεια, επειδή η κάρτα που έχει εμφανιστεί για εσάς, είναι ο Πύργος. Η κάρτα των αιφνίδιων γεγονότων που γκρεμίζει την όμορφη ζωή σας αστραπιαία και σας αφήνει να κλάψετε πάνω από τις στάχτες της.

Αλλά να έχετε πίστη. Ο Πύργος καταστρέφει μόνο αυτό που χτίστηκε σε ψεύτικα θεμέλια. Έτσι, αν η αγάπη σας καταρρεύσει σύντομα, θα είναι μόνο επειδή προσπαθήσατε να καρφώσετε ένα στρογγυλό καρφί σε μια τετράγωνη τρύπα.

Ζυγός άνδρας : Ωχ! Τι να κάνω?!

Μπορεί να είστε αρκετά αναποφάσιστοι. Είναι επειδή το ζώδιό σας, σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε όλες τις πλευρές της ιστορίας, που σας αφήνει σε αδιέξοδο, επειδή όλες οι επιλογές φαίνονται ταυτόχρονα καλές και κακές.

Κι αυτό το μήνα, η ερωτική ζωή σας θα αντιμετωπίσει την ίδια αναποφασιστικότητα. Αυτό είναι το μήνυμα του 2 των ξιφών. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά η καρδιά σας θα γνωρίζει ακριβώς ποια διαδρομή θέλει να επιλέξετε. Όμως οι προηγούμενες εμπειρίες και οι φόβοι σας, θα σας εμποδίσουν να επιλέξετε αυτή την πορεία. Προσοχή!

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Φεβρουαριος 2019

Λέων γυναίκα: Απολαμβάνει τον ήλιο, αλλά η υπερηφάνεια είναι η κατάρρευση της

Έχουμε καλά νέα! Θα είστε όλο καντάδες και ειδύλλια… σαν μια βασίλισσα, αυτό το μήνα! Αυτό είναι το μήνυμα της αυτοκράτειρας για εσάς.

Μήπως αυτό έβαλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας? Φοβερό! Κρατήστε το εκεί.

Γιατί κάποιος πολύ ιδιαίτερος τύπος, πρόκειται να κάνει αυτόν τον μήνα, τον καλύτερο μήνα της ερωτικής σας ζωής.

Θα είναι γεμάτος με γλυκές εκπλήξεις και λουλούδια. Απλά θυμηθείτε να είστε ευγενικές όταν αυτή η καταπληκτική περίπτωση, εμφανιστεί στο δρόμο σας. Γιατί η υπερηφάνεια, έχει κάνει πολλές φορές, μια γυναίκα να χάσει και να καταρρεύσει.

Λέων άνδρας : Οτιδήποτε γι’ αυτήν, αλλά αφήστε την ν’ ανταποδώσει την αγάπη σας.

Είστε πολύ όμορφοι άνθρωποι. Και το ταίρι σας, το αναγνωρίζει. Πώς μπορεί να μην το ξέρει, όταν τη λούζετε με λόγια αγάπης?

Αισθάνεται σαν το πιο τυχερό άτομο στον κόσμο, όταν κάνετε τόσα πράγματα γι’ αυτήν. Όχι ότι πρέπει να σας πούμε, γιατί το κάνετε αρκετά καλά από μόνος σας.

Τι θα συμβεί αυτό το μήνα? Με τη βασίλισσα των πεντάκτινων στο τραπέζι, φαίνεται ότι παραμένετε σε καλή πορεία. Απλά βεβαιωθείτε ότι αφήσατε τη σύντροφό σας, να σας το ανταποδώσει. Συχνά δεν δίνετε στο άλλο πρόσωπο την ευκαιρία, να κάνει κάτι γλυκό για εσάς σε αντάλλαγμα.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ταρώ Φεβρουάριος 2019  προβλεψεις για καθε ζώδιο

Μερος Α   Μερος Β

Ταρώ Φεβρουαριος 2019

Σκορπιός γυναίκα: Σταματήστε να απομακρύνετε τους ανθρώπους από κοντά σας

Είστε μαχητικές. Έχετε παλέψει με νύχια και με δόντια για όλα όσα έχετε καταφέρει στη ζωή σας. Τίποτα δεν έχει έρθει εύκολα σε σας. Και αυτό έχει γεμίσει το ασυνείδητό σας, με πολλούς αβάσιμους φόβους.

Όπως ο φόβος ότι οι άνθρωποι θέλουν να σας βλάψουν. Ή ότι κάποιος θα κλέψει τον φίλο σας, ακριβώς κάτω από τη μύτη σας.

Λοιπόν, το 7 των ράβδων, σας προειδοποιεί να εξετάσετε τις ενέργειές σας αυτό το μήνα, επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξετε να πολεμάτε τους εχθρούς που πραγματικά δεν υπάρχουν. Πράγμα που θα αποξενώσει τους ανθρώπους, που θα μπορούσαν να γίνουν σύμμαχοί σας, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Σκορπιός άνδρας : Το κάρμα είναι ευτυχισμένο μαζί σας

Έχετε ακούσει για το Κάρμα. Αλλά σε αντίθεση με το δημοφιλές ρητό, είναι στην πραγματικότητα ένας αμερόληπτος δικαστής που σας δίνει ακριβώς αυτό που έχετε σπείρει, είτε σ’ αυτή τη ζωή είτε στην προηγούμενη. Η δουλειά του είναι να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε, έτσι ώστε η ψυχή σας να μπορεί τελικά να βρίσκεται σε ειρήνη. Αυτό είναι το μήνυμα της Δικαιοσύνης για σας αυτό το μήνα.

Έτσι, αν έχετε εξοφλήσει με επιμέλεια τα χρέη σας με το να συγχωρήσετε τους ανθρώπους και να ζείτε μια καλή, ηθική ζωή, θα αποκομίσετε τα οφέλη της σκληρής δουλειάς σας, αυτό το μήνα. Αν όχι, δεν μπορείτε να κρυφτείτε από τον κοσμικό εξισορροπιστή. Έτσι να είστε έτοιμοι για κάποια «σκληρή» αγάπη.

taro-6-9

Ταρώ Φεβρουαριος 2019

Αιγόκερως γυναίκα : Για να ξεκινήσει κάτι γλυκό

Η κάρτα που εμφανίστηκε για εσάς αυτό το μήνα, είναι ο άσος των πεντάκτινων, η οποία είναι μια κάρτα καινούργιων ξεκινημάτων.

Αυτό σημαίνει ότι αν είστε μόνες τώρα, θα βρεθείτε τελικά σε μια γλυκιά σχέση με κάποιον εξίσου σοβαρό με τη ζωή, όπως εσείς.

Επειδή όταν εμφανίζονται τα πεντάκτινα σε ερωτικές αναγνώσεις, δηλώνουν σχέσεις, που στηρίζονται σταθερά στην πραγματικότητα. Δεν ακούγεται ωραία?

Απλά θυμηθείτε: αυτό που σπέρνετε είναι αυτό που θα θερίσετε. Μην αφήνετε έτσι να σας ξεγελάσουν οι δυνατότητες αυτής της σχέσης. Όλα τα καλά στη ζωή απαιτούν συνεχείς επενδύσεις. Και οι σχέσεις δεν είναι διαφορετικές.

300x300b

Αιγόκερως άνδρας: τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν αγάπη

Πολλοί άνδρες έχουν φτάσει στο ζενίθ της επιτυχίας, μόνο για να συνειδητοποιήσουν ότι τα χρήματά τους και η δύναμή τους δεν μπορούν να αγοράσουν ό, τι πραγματικά ήθελαν. Την αληθινή αγάπη και την συντροφικότητα με κάποιον αξιόλογο. Αυτό είναι το μήνυμα του 5 των πεντάκτινων για τον Αιγόκερω, αυτόν τον μήνα.

Γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που κάνετε αυτό το μήνα. Γιατί αν επιλέξετε να αλλάξετε τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, εξαιτίας των χρημάτων και της επιτυχίας, θα είναι πολύ αργά όταν συνειδητοποιήσετε, ότι θα έπρεπε να έχετε διαβάσει τα λεπτά γράμματα, πριν πουλήσετε την ψυχή σας.

Διαβαστε στο Ταρώ Φεβρουάριος 2019  προβλεψεις για καθε ζώδιο

Μερος Α   Μερος Β

zwdia-taro-astra

Ταρώ Φεβρουαριος 2019

Δίδυμοι γυναίκα : Ετοιμαστείτε για μια απόδραση

Το 3 των ράβδων δηλώνει, πως πιθανότατα θα βρεθείτε στην παραλία κάποια στιγμή αυτό το μήνα.

Θα μπορούσε να είναι μια ρομαντική απόδραση, ή ένα επαγγελματικό ταξίδι! Και θα βρεθείτε δίπλα στη θάλασσα. Ωστόσο, αυτό θα φανεί. Γι’ αυτό, κρατήστε τις σκέψεις του ταξιδιού αυτό το μήνα και ετοιμαστείτε ν’ αποδράσετε κάπου για λίγο.

Δίδυμοι άνδρας: Ταξίδι στο κέντρο του νου

Σας αρέσει να κρατάτε τα πράγματα ελαφριά και φιλικά στην ερωτική σας ζωή. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση εδώ, μερικές σύντομες ανταλλαγές κειμένων εκεί. Και αυτό συμβαίνει γιατί είστε ένα ζώδιο του αέρα…. μέσα και έξω.

Λοιπόν, με το 6 των ξιφών, δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε τα πράγματα τόσο ελαφρά και επιφανειακά αυτό το μήνα. Αποδεικνύει ότι έχετε αναβάλλει, μια βαθιά κατάδυση στο μυαλό σας εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα. Όμως αυτό το μήνα, θα πιεστείτε τελικά να το κάνετε.

chartomantia-098