Ταρώ 2021 Ετήσιες Προβλέψεις, Α Μέρος

tarw-taro

Ταρώ 2021 Ετήσιες Προβλέψεις, Α Μέρος

Ταρώ 2021 Κριός, Ο Ιεροφάντης

Σε μια χαρωπή και ακμάζουσα ατμόσφαιρα θα ανοίξετε το 2021, αγαπητοί Κριοί! Μπορεί αυτή να αποδειχθεί η χρονιά μάθησης και διδαχών, με μια ποικιλία εμπειριών σε όλα τα επίπεδα του συνειδητού: Το σωματικό, το διανοητικό, το συναισθηματικό και το πνευματικό. Ο Ιεροφάντης θα σας εμφυσήσει ανώτερη σοφία, αφοσίωση, δημιουργικότητα, υπευθυνότητα και δεκτική οπτική. Θα αναλάβετε το ρόλο του συμβούλου και καθοδηγητή, τόσο σε επαγγελματικές όσο και σε οικογενειακές περιστάσεις. Κάθε είδους ακαδημαϊκή επέκταση θα σας ευνοήσει!

Μια ισχυρή προσωπική συγκυρία στην περίοδο Απριλίου – Μαΐου θα σας αγγίξει βαθιά. Είναι η στιγμή να κάνετε μια αλλαγή, επαγγελματική ή κατοικίας. Να διαλογίζεστε και να αφήνετε «κενά» μεταξύ των λέξεών σας, να ελέγχετε την εισπνοή και την εκπνοή σας. Τα ταξίδια και οι επικοινωνίες κάθε είδους θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Το Νοέμβριο θα επιλύετε κάθε εργασιακή ή οικογενειακή διαμάχη, ενώ θα διαχειρίζεστε τους πόρους και τη δύναμή σας με αριστοτεχνία!

zodia-taro-45

Διαβαστε Ταρώ 2021 Ετησιες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οποιοδήποτε εγχείρημα αφορά τη γη ή τα ακίνητα, θα έχει αίσια έκβαση για εσάς. Μην αμελήσετε τη φροντίδα της υγείας σας στη διάρκεια του 2021. Η αγάπη και οι σχέσεις με ουσία θα είναι ένα ζητούμενο που θα υλοποιήσετε. Θα κατακτήσετε την εύνοια και τη φιλία ανθρώπων που θεωρείτε σημαντικούς, μέσα από την επίδραση και τις αλλαγές που θα επιφέρετε σε άτομα και καταστάσεις. Άτομα στα ζώδια του Ταύρου και του Τοξότη θα είναι στο πλευρό σας!
Τυχερά νούμερα: 5, 14, 4
Ευνοϊκά χρώματα: Τα γήινα καφέ και το τιρκουάζ

zwdia-9-zvdia-9

Ταρώ 2021 Ταύρος, Οι Εραστές

Αγαπητοί Ταύροι, ο πληροφοριοδότης Ερμής θα σας φορτίσει με επικοινωνιακές αρετές κάθε είδους στη διάρκεια του 2021! Θα έχετε άριστες συνεργασίες και σχέσεις με όλους, θα εκφράζεστε δημιουργικά και θα διαπρέψετε στις αγοραπωλησίες και το εμπόριο. Οι Εραστές θα αναδείξουν την ποιότητά σας στο πνεύμα και τη διαίσθηση: Θα είστε πιο δεκτικοί, θελκτικοί, όμορφοι και αξιαγάπητοι – στοιχεία που θα επιδεικνύετε σε κάθε έκφανση της ζωής!

Η δυαδικότητα θα γίνει δεύτερη φύση σας στη διάρκεια του 2021: Θα κληθείτε να κάνετε επιλογές αλλά θα δυσκολευτείτε να καταλήξετε, μιας και θα μπορείτε να βλέπετε και τις δύο πλευρές κάθε συγκυρίας. Να καταγράφετε τις προτεραιότητές σας και να ξέρετε ποιος και τι έχει σημασία για τη ζωή σας, ειδικά στο διάστημα Μαΐου – Ιουνίου. Έτσι οι επιλογές θα γίνουν πιο εύκολες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αγάπη και τα ταξίδια θα κυριαρχήσουν στη ζωή σας. Θα υπερβείτε κάθε συμβατική συνήθειά σας, θα έρθετε σε ουσιαστική επαφή με τη γνήσια φύση και την αλήθεια!

Κάτι σπουδαίο θα έχετε να γιορτάσετε τον Δεκέμβριο, που θα κατακλύσει την εορταστική σας περίοδο με χαρά και ευτυχία. Μπορεί να βιώσετε κάποιους κλυδωνισμούς προς το τέλος της χρονιάς, πριν κατακτήσετε ισορροπία και σταθερότητα μέσα σας και γύρω σας. Η κοινωνική σας ζωή θα απογειωθεί. Να αποφύγετε την πνευματική και σωματική κόπωση, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας. Μια πιο χαλαρή και πρόσχαρη προσέγγιση της ζωής, θα σας χαρίσει προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες!
Τυχερά νούμερα: 5, 15
Ευνοϊκά χρώματα: Όλες οι παστέλ αποχρώσεις και τα σκούρα καφέ

tarw-zwdia

Ταρώ 2021 Δίδυμοι, Το Άρμα

Αγαπητοί Δίδυμοι, προετοιμαστείτε για μεγάλη πρόοδο και εξέλιξη στη διάρκεια του 2021: Θα φροντίσει γι’ αυτό το Άρμα, που θα σας ωθήσει τόσο σε επαγγελματικές και προσωπικές όσο και σε εσώτερες αλλαγές! Σας αναμένει μια «διαδρομή» κοντά στη γενέθλια εποχή σας τον Ιούλιο, που μπορεί να συμβολίζει και ένα ταξίδι πνευματικής ωρίμανσης. Θα είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι με την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί σε κάθε συγκυρία, ιδιαίτερα διαισθητικοί με τα άτομα μέσα σε αυτές. Η απόλυτη εστίαση σε επαγγελματικούς στόχους, είναι αυτή που θα σας φέρει επιτυχίες!

Παρά τον εγωκεντρισμό σας, θα είστε δημιουργικοί και ευφάνταστοι προς οτιδήποτε αφορά την οικογένειά σας. Δεν αποκλείονται θετικές αλλαγές στις προσωπικές σας σχέσεις, όπως και μια μετακόμιση την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου. Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση θα παραμείνει άρτια, ενόσω ανανεώνετε συχνά την εξάσκηση και τις διατροφικές σας συνήθειες. Θα διευρύνετε τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά σας εγχειρήματα, σε σημείο να σας αποφέρουν κέρδη και ικανοποίηση. Οι μεγάλες εξωτερικές αλλαγές θα είναι συντονισμένες με την εσωτερική μεταμόρφωση και ωρίμανσή σας!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Πεποιθήσεις, προτεραιότητες και αξίες θα περάσουν από εξέταση, καθώς το σύμπαν θα ανοίξει το «τρίτο μάτι» σας για μια στιγμή: Θα φέρει κατεδάφιση για ανοικοδόμηση, θάνατο του παρελθόντος για να αναγεννηθείτε… Να είστε θαρραλέοι και να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση που θα σας προσεγγίσει, σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Είναι καίριο να είστε ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από βάρη, για να προχωρήσετε στις πιο δημιουργικές προοπτικές σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο!
Τυχερά νούμερα: 7, 16, 6
Ευνοϊκά χρώματα: Οι αποχρώσεις του μπλε και του πορτοκαλί

Ταρώ 2021 Καρκίνος, Το Αστέρι

Αγαπητοί Καρκίνοι, θα είστε οπλισμένοι με πολύ θάρρος στη διάρκεια του 2021: Θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε είδους εμπόδιο, κανόνα, νομικό όρο, παράδοση και συντηρητικούς ανθρώπους! Και θα βγείτε από κάθε δυσκολία ανέπαφοι και έχοντας κερδίσει τον σεβασμό όλων. Με την ευαίσθητη και ευάλωτη ιδιοσυγκρασία σας, θα κάνετε ευέλικτες επιλογές και ρυθμίσεις στις Γιν (δεκτικές) και Γιανγκ (ενεργητικές) δονήσεις σας… Αυτές θα βοηθήσουν να αποκτήσετε εσωτερική και εξωτερική ισορροπία!

Θα είστε άρτιοι στον συντονισμό των προσωπικών σας σχέσεων, ώστε να επιφέρετε αρμονία και συνέργεια στο οικιακό και το επαγγελματικό περιβάλλον. Η αγάπη και η σύνεση συμπράττουν, για να τονώσουν τις διαστάσεις της ύπαρξής σας και όλων των τύπων τις σχέσεις. Το 2021 είναι η χρονιά που θα είστε πιο δεκτικοί στα βαθιά αισθήματα, τη γαλήνη και την κατανόηση. Θα ακτινοβολείτε πραγματικά, όπως το Αστέρι που θα σας συντροφεύει όλη τη χρονιά. Θα αποπνέετε αυτοπεποίθηση, σεβασμό, αξιοπιστία και θα έχετε τον θαυμασμό όλων!

zwdia-zodia-33

Διαβλέπεται ένα ταξίδι στο εξωτερικό τους πρώτους μήνες του 2021, για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αξιοποιήσετε κάποιες διεθνείς ευκαιρίες. Θα έχετε πετυχημένες συνεργασίες με πολλές ομάδες και εγχειρήματα, που θα αναδείξουν τις δυνατότητες και τη δημιουργικότητά σας. Θα προσπερνάτε κάθε είδους ψευδαίσθηση και θα κοιτάτε άφοβα την αλήθεια στα μάτια. Θα χαλαρώνετε με την εσωτερική σας γαλήνη, που θα σας φτάνει στην ευτυχία της πνευματικής ανωτερότητας. Άτομα στα ζώδια του Λέοντα και του Υδροχόου θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σας αυτή τη χρονιά!
Τυχερά νούμερα: 8, 17, 7
Ευνοϊκά χρώματα: Οι αποχρώσεις του κίτρινου, της σκουριάς και το λευκό

Ταρώ 2021 Λέων, Ο Ερημίτης

Αγαπητοί Λέοντες, ο Ερημίτης θα σταθεί στο πλευρό σας στη διάρκεια του 2021: Η πρόθεσή του είναι να βοηθήσει στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική σας ζωή. Μια εσωτερική διαφώτιση σε συνδυασμό με την ανώτερη έμπνευση, θα φροντίσει να ολοκληρώσετε και να τελειοποιήσετε τα εγχειρήματα αλλά και τις σχέσεις σας. Με σοφία και σύνεση θα ελιχθείτε με ασφάλεια μέσα από κάθε δυσχέρεια ή συναισθηματική επιλογή. Η εσωτερική δύναμη και η κατάρτισή σας δοκιμάζονται σε κάθε δοθείσα καρμική συγκυρία… Και θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από δικούς σας περιορισμούς και αρνητισμούς ή επιβλαβείς επιρροές!

Να ακούτε το ένστικτο και να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας. Έχοντας ρόλο συμβούλου στο σπίτι και το εργασιακό περιβάλλον, θα αναλαμβάνετε τη στήριξη και φροντίδα πολλών ανθρώπων. Να ξέρετε ότι η επαφή με τη φύση, θα αποδειχθεί εξαιρετικά θεραπευτική στην πορεία σας στη διάρκεια του 2021. Οι δονήσεις της ατμόσφαιρας θα είναι άρτια ισορροπημένες για να βιώσετε αγάπη, ικανοποίηση, ομορφιά, ευλογίες και ευτυχία. Αυτό το κλίμα θα επικρατήσει στις προσωπικές σχέσεις και το σπιτικό σας!

zodia-astra-tarot

Ισόνομες θα είναι και οι συνεργασίες ή συμπράξεις, παρέχοντάς σας στήριξη και κέρδη. Το πνεύμα και η δημιουργικότητά σας θα φροντίσουν για την υψηλή ποιότητα της δουλειάς σας, κάτι που θα χαροποιεί εσάς και θα είναι προνόμιο για τους άλλους. Φροντίστε να τιμήσετε και τις δύο πτυχές της εξέλιξής σας: Την αποχώρηση του παλιού σας εαυτού και την υποδοχή της καινούργιας εκδοχής σας. Παραμείνετε πιστοί σε όλες τις δοκιμασμένες και ουσιαστικές στενές σχέσεις σας. Άτομα στα ζώδια της Παρθένου και των Ιχθύων θα παίξουν καίριο ρόλο στη ζωή σας στη διάρκεια της χρονιάς!
Τυχερά νούμερα: 9, 18
Ευνοϊκά χρώματα: Το κόκκινο του κρασιού και οι γαλάζιες αποχρώσεις της θάλασσας

Ταρώ 2021 Παρθένος, Ο Τροχός της Τύχης

Αγαπητοί Παρθένοι, η εύνοια και οι ευκαιρίες θα δεσπόζουν στη ζωή σας στη διάρκεια του 2021: Διαβεβαιώνει γι’ αυτό ο Τροχός της Τύχης που προάγει τις αλλαγές – και θα μπορείτε να τον στρέψετε προς όποια κατεύθυνση θέλετε… Γιατί αν είστε αρνητικοί, οι συγκυρίες γίνονται ακόμα πιο βαριές και δυσχερείς ή αν είστε μπερδεμένοι επιφέρουν περισσότερη σύγχυση. Αν είστε αισιόδοξοι και εστιασμένοι στους στόχους σας, είναι βέβαιο ότι θα πετύχετε ό,τι θελήσετε. Μπορείτε να κάνετε πραγματικές υπερβάσεις με τη βοήθεια του Τροχού, σε κάθε είδους συνήθειες και αναποτελεσματικές συμπεριφορές!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Η θεά τύχη θα σας στηρίξει σε κάθε διάθεση να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Επαγγελματικές και οικονομικές καταστάσεις θα δείτε να επιλύονται αιφνιδίως. Μην αναμένετε ότι το 2021 θα είστε επαναπαυμένοι και σταθεροί, καλείστε να δράτε και να προκαλείτε τις συγκυρίες για να εξελίσσεστε και να σημειώνετε επιτυχίες. Θα ανοιχτούν δρόμοι για να προσεγγίσετε άτομα και καταστάσεις που θα ανορθώσουν τη φήμη και τα έσοδά σας!

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό διαφαίνεται στη διάρκεια του 2021, που θα διευρύνει τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Σας αναμένει ευτυχία, εύνοια και ευμάρεια στην προσωπική σας ζωή… Με το ταίρι σας ή μια σημαντική γνωριμία για τους αδέσμευτους. Μετακινήσεις και επαφές ανά τον κόσμο, θα σας ανοίξουν μια νέα σελίδα ευκαιριών και προοπτικών. Αγαπητοί Παρθένοι, μπαίνετε σε μια καίρια φάση ζωής που θα διέπεται από επιτυχίες και εκπλήρωση των ονείρων σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να διατηρήσετε την αισιοδοξία και τη δημιουργικότητά σας!
Τυχερά νούμερα: 10, 19
Ευνοϊκά χρώματα: Το βασιλικό μπλε και οι αποχρώσεις του χρυσοκίτρινου

Διαβαστε Ταρώ 2021 Ετησιες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream