Ταρώ 2021 Ετήσιες Προβλέψεις, Β Μέρος

taro-tsigganiki-katastrwsi

Ταρώ 2021 Ετήσιες Προβλέψεις, Β Μέρος

Ταρώ 2021 Ζυγός, Ο Ερημίτης

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή είναι η χρονιά που θα σας προσέξουν περισσότερο: Θα σας δουν, θα σας ακούσουν και θα αφήσετε το στίγμα σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα επιδεικνύεται απαράμιλλο θάρρος μέσα από τις προοδευτικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, ειδικά στη διάρκεια του Αυγούστου. Αυτές μπορεί να αφορούν τον τόπο κατοικίας σας, την εργασία ή και τον προσωπικό τομέα σας!

Θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς, γι’ αυτό θα έχετε φορτωμένο κοινωνικό και επαγγελματικό πρόγραμμα. Η αγάπη και το φλερτ θα προσθέτουν τον ενθουσιασμό και τη χαρά στην καθημερινότητά σας. Θα έχετε την ευχέρεια να δαπανήσετε για πολυτελείς ή κάπως υπερβολικές αγορές, κάτι που θα αξιοποιήσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε Ταρώ 2021 Ετησιες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Με τη σοφία του Ερημίτη, θα οδηγηθείτε σε σημαίνουσες επαγγελματικές και προσωπικές αποφάσεις. Με φωτισμένη έμπνευση θα ολοκληρώνετε και θα τελειοποιείτε, κάθε είδους εκκρεμότητα στην εργασία και τις σχέσεις. Η εσωτερική δύναμη και οι δεξιότητές σας θα αποδεικνύονται συνεχώς, καθώς θα λειτουργήσετε ως σύμβουλοι και οργανωτές στο οικιακό και το επαγγελματικό περιβάλλον!

Παραμένετε ακέραιοι και ειλικρινείς στην αγάπη και τις φιλίες σας. Ο διαλογισμός θα δράσει θεραπευτικά στην καθημερινότητά σας. Προς το τέλος του 2021, θα είστε μπροστά σε ένα καινούργιο κατώφλι… Και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις με βάση το δικό σας κριτήριο, μην σας επηρεάσουν ή να σας χειραγωγήσουν οι γύρω σας. Επιλέξτε συνειδητά την αυθεντικότητά σας, αντί να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες των άλλων. Άτομα στα ζώδια της Παρθένου και του Λέοντα θα παίξουν ρόλο στη ζωή σας κάποιες στιγμές!
Τυχερά νούμερα: 8, 9, 11
Ευνοϊκά χρώματα: Το κόκκινο του κρασιού και το πράσινο της θάλασσας

xartomanteia

Ταρώ 2021 Σκορπιός, Η Αυτοκράτειρα

Αγαπητοί Σκορπιοί, η Αυτοκράτειρα θα σας συντροφεύσει στη διάρκεια του 2021: Με την εύνοιά της, θα επικρατήσει η χάρη και η ισορροπία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Σας αναμένει τύχη και σειρά επιτυχιών. Η προσεγμένη εμφάνιση και οι κομψοί τρόποι σας, θα επηρεάζουν τους ανθρώπους γύρω σας. Η δεκτική σας ενέργεια (Γιν) θα είναι οξυμένη, για να ανοίξετε στην αγάπη και τις φιλίες – τις σχέσεις της καρδιάς σας!
Αυτή τη χρονιά θα κοιτάτε τη ζωή σε όλες τις διαστάσεις σας, από τα βάθη μέχρι τα ύψη της. Θα κάνετε αλλαγές σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα από μια ευρύτερη οπτική, για να «απορροφήσετε» όλες τις πτυχές της ζωής: Η ευλογία σας θα είναι αυτό το καινούργιο όραμα, για τον βίο και την πραγματικότητά σας!

Θα σας διέπει μια μητρική διάθεση να φροντίσετε τα παιδιά και τους ανθρώπους γύρω σας. Πρόκειται να βιώσετε ποικιλία εμπειριών, με στόχο να πάρετε μαθήματα από την καθεμιά και να εξελιχθείτε. Θα λάβετε πνευματική αρωγή, δημιουργικές ευκαιρίες και υλικά οφέλη. Άτομα στο ζώδιο του Ταύρου θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σας κάποιες στιγμές!
Τυχερά νούμερα: 3, 5, 21
Ευνοϊκά χρώματα: Το μπλε του παγωνιού και το ροζ του νούφαρου

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ 2021 Τοξότης, Ο Αυτοκράτορας

Αγαπητοί Τοξότες, το 2021 θα έρθετε σε απόλυτη επαφή με την εσωτερική σας δύναμη: Η αποτελεσματική και ευέλικτη ενέργειά σας, θα βοηθήσουν να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας. Η ισχυρή επιρροή του Αυτοκράτορα θα σας κατευθύνει σε επαγγελματικούς θριάμβους, υλική σταθερότητα και φιλόδοξα εγχειρήματα. Εσείς θα αποτελέσετε τον δυναμικό και τολμηρό ηγέτη, θα είστε ο «επαναστάτης» που κυριαρχεί στο πεπρωμένο του!
Αδράξτε κάθε πρόκληση για να αποδείξετε το θάρρος και την υπευθυνότητά σας, να ζήσετε με γνώμονα την αυθεντικότητά σας. Είστε σε θέση να σπάσετε τα δεσμά των καταπιεστικών κοινωνικών κανόνων, να ξεπερνάτε τις απόψεις των άλλων. Έτσι θα πετύχετε την εσωτερική σας μεταμόρφωση αλλά και σαρωτικές αλλαγές!

Λήξεις και νέα ξεκινήματα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, θα προάγουν τη δημιουργικότητά σας και θα νιώσετε ικανοποίηση. Μπορείτε να εκφράσετε τις στιβαρές απόψεις και τα δυνατά αισθήματά σας, με αυτοπεποίθηση και τόλμη. Θα ανακτήσετε τη θέση ισχύος και εξουσίας που σας αναλογεί, σχετιζόμενοι με άτομα σε ανώτερα ηγετικά ή/και πολιτικά πόστα. Αποφύγετε τις εγωιστικές τάσεις και τη νευρικότητά σας, τονώστε την ενέργειά σας με αλλαγές στη διατροφή και την εξάσκησή σας. Άτομα στα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού, θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σας κάποιες στιγμές!
Τυχερό νούμερο: 4
Ευνοϊκό χρώμα: Το κίτρινο του χρυσού

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ 2021 Αιγόκερως, Η Αρχιέρεια

Αγαπητοί Αιγόκεροι, το 2021 θα ανθίσει η προσωπική σας ζωή μέσα από γάμο ή μακροχρόνιες σχέσεις. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα επιφέρουν στήριξη και κέρδη. Το Γιν και το Γιανγκ σας θα είναι ισορροπημένα, φέρνοντας αγνές και εμπνευσμένες δονήσεις στη ζωή σας. Η Αρχιέρεια θα σας παράσχει εσωτερική δύναμη, ισορροπία, δημιουργικότητα και επιτυχίες!

Κάποιες διακυμάνσεις στα οικονομικά και τη διάθεσή σας αυτή τη χρονιά, θα καταλήξουν σε σταθερότητα και αναγνώριση. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι οι υπερβολές στις αντιδράσεις σας και τις δαπάνες. Η διαίσθηση θα σας κατευθύνει να κατανοήσετε κάθε επαγγελματική ή οικογενειακή πρόκληση. Να είστε τολμηροί, υποστηρίζοντας τις αξίες και τις προτεραιότητές σας. Μην διστάσετε να κάνετε αλλαγές στις προσωπικές και επαγγελματικές προοπτικές σας. Θα είστε δημοφιλείς, κάτι που θα γεμίζει το κοινωνικό σας πρόγραμμα!

Θα έχετε εύνοια στον τομέα της αγάπης και της προβολής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα κάνετε κάποια διαλείμματα ανάπαυσης, με πολυτέλεια και ευτυχία. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό γύρω στον Ιούνιο ή Ιούλιο, θα τονώσει την ενεργητικότητα και τις προοπτικές σας. Η δημιουργικότητά σας ίσως σας κάνει κάπως ατομικιστές, ωστόσο θα εστιάσετε στις οικογενειακές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε τόσο διαμονής. Η υγεία και η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή, καθώς ανανεώνετε τις συνήθειές σας στη διατροφή και την εξάσκηση. Άτομα στα ζώδια του Λέοντα και του Καρκίνου, θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σας κάποιες στιγμές!
Τυχερά νούμερα: 2, 7, 11
Ευνοϊκά χρώματα: Το μπλε και το πορτοκαλί

taro-zodia-76

Ταρώ 2021 Υδροχόος, Η Σελήνη

Αγαπητοί Υδροχόοι, η Σελήνη θα συντροφεύσει τη διαδρομή σας στο 2021: Θα σας γεμίσει συναισθήματα, απολαύσεις, ομορφιά και ευτυχία στις προσωπικές σχέσεις. Η οικογενειακή σας ζωή θα διέπεται από αρμονία. Οι επαγγελματικές συνεργασίες θα είναι ισορροπημένες, υποστηρικτικές και προσοδοφόρες. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και τρυφεροί με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Τα παιδιά θα σας γεμίζουν χαρά, αν και θα απαιτούν την προσοχή σας!

Η διαίσθηση και η δημιουργικότητά σας θα μεταμορφώνουν κάθε εγχείρημά σας, με την καλή έννοια. Αυτή θα είναι μια χρονιά με ολοκληρώσεις και νέα ξεκινήματα, καθώς η απαλλαγή από το παρελθόν θα διασφαλίσει ένα ευτυχές μέλλον. Πρέπει να γιορτάζετε και να τιμάτε εξίσου, τη λήξη του παλιού και την άφιξη του καινούργιου. Η πνευματική καλλιέργεια, οι τεχνικές διαλογισμού και εναλλακτικών θεραπειών, η γιόγκα, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας!

prodosia

Σας αναμένουν ταξίδια και ευκαιρίες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Θα περάσετε φάσεις που θα αποζητάτε τη «μοναξιά» σας, χωρίς να είστε απόντες από το σύνολο. Έτσι θα αναζωπυρώνετε το φως μέσα σας, ώστε να αποτελέσετε τον φιλικό και συμβουλευτικό φάρο για τους άλλους. Η σοφία και η ανώτερη έμπνευση θα σας οδηγήσουν σε νέες προσωπικές και επαγγελματικές προοπτικές. Άτομα στο ζώδιο της Παρθένου θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σας κάποιες στιγμές!
Τυχερά νούμερα: 3, 9, 12
Ευνοϊκά χρώματα: Το μπλε του παγωνιού και το ροζ του νούφαρου

Ταρώ 2021 Ιχθύες, Ο Τρελός

Αγαπητοί Ιχθύες, το 2021 είναι η χρονιά που θα κυριαρχήσετε στο πεπρωμένο σας: Θα αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις, θα επιδεικνύετε το θάρρος σας, θα παίρνετε την ευθύνη των πράξεών σας! Η ανάγκη σας για αυθεντικότητα, θα επιτρέψει να σπάσετε τα δεσμά περιοριστικών κανόνων και απόψεων τρίτων. Θα βιώσετε μεγάλη εσωτερική μεταμόρφωση και θα κάνετε σαρωτικές αλλαγές!

Λήξεις και νέα ξεκινήματα στις προσωπικές σας σχέσεις και τα επαγγελματικά, θα σας γεμίσουν δημιουργικότητα και ικανοποίηση. Θα αποκτήσετε πιο ολοκληρωμένες απόψεις και θα εκφράζετε τα συναισθήματά σας αποφασιστικά και δυναμικά. Μπορείτε να κατακτήσετε υψηλότερα πόστα, διευρύνοντας τον κύκλο επαφών σας!

Πρέπει να αποφεύγετε τις εγωιστικές συγκρούσεις και κάποιες εριστικές συμπεριφορές στον εργασιακό χώρο. Ανανεώστε το πρόγραμμα εξάσκησης και τη διατροφή σας για να ενισχύσετε τα ενεργειακά σας αποθέματα. Προβλέπονται νέα ξεκινήματα γύρω στον Απρίλιο, ενώ τον Οκτώβριο και Νοέμβριο θα πετύχετε την εσωτερική σας μεταμόρφωση. Έχετε μπροστά σας μια χρονιά προόδου και εύνοιας. Άτομα στα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού θα παίξουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σας κάποιες στιγμές!
Τυχερά νούμερα: 4, 10, 13
Ευνοϊκά χρώματα: Το κίτρινο του χρυσού και το βυσσινί

Διαβαστε Ταρώ 2021 Ετησιες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia