Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 12/08 Κυριακή Β

taro-13

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 12/08 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέσης σας

ταρώ Ζυγός Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αυτός ο χωρίς τελικά νόημα ανταγωνισμός και εντάσεις, που διατρέχουν συνέχεια την σχέση σας, έχουν κουράσει και τις δύο πλευρές. Ότι και να φταίει επιβάλλεται να το λύσετε άμεσα.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε να μπλέξετε με κάποιον φίλο σας, ερωτικά και του το έχετε πει. Απλά να είστε σε μια εγρήγορση γιατί θα το ξαναπροσπαθήσει να σας πείσει τις επόμενες ημέρες πάλι.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : : Το Δέκα Σπαθί Η Σελήνη Ο Ήλιος

Δεσμευμένοι : Εσείς είστε ακέραιοι και σωστοί μέσα στον δεσμό σας, και έχετε την ίδια απαίτηση από τον άνθρωπο σας. Το τι πραγματικά συμβαίνει το ξέρετε, άρα μόνο εσείς τελικά μπορείτε να αποφασίσετε.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε άλλες ανάλαφρες περιπέτειες, που να σας βγάζουν εκτός του προγράμματος σας. Όλα τα παλιά … τα έχετε ξεπεράσει και επιθυμείτε μόνο σωστά άτομα και υγιείς καταστάσεις στην ζωής σας.

taro-tarw

ταρώ Τοξότης : Το Έξι Ράβδος Ο Κόσμος Ο Γητευτής

Δεσμευμένοι : Έχετε καταλάβει, τον τελευταίο καιρό ότι κάτι βασανίζει, το μυαλό του συντρόφου σας, και αυτό τον κάνει να είναι πιο μακριά σας, εν σχέση με το παρελθόν. Δώστε του χρόνο, και θα σας τα πει όλα.
Ελεύθεροι : Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια της εποχής, που θα δείτε την ερωτική σας ζωή, να αλλάζει μέσα από μια διαφορετική – σπουδαία γνωριμία, που θα σας φανερωθεί … από τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Αιγόκερως : Το Εφτά Κύπελλο Εννέα Ράβδος Το Τρία Ράβδος

Δεσμευμένοι : Αυτά που θέλατε να πείτε και να αποσαφηνίσετε στον άνθρωπο σας, είναι μόνο γύρω από το θέμα των οικονομικών, που μάλλον εσείς δεν μπορείτε όλα να συνεχίσετε να τα έχετε πάνω σας.
Ελεύθεροι : Φεύγετε και αφήνετε … πίσω σας συντρίμμια! Δεν έχει πια σημασία τι θέλει ο δύσκολος σας σύντροφος αλλά το τι θέλετε εσείς, και από την στιγμή που δεν το παίρνετε, απλά αποχωρείτε.

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Υδροχόος : Ο Αυτοκράτορας Ο Αρχιερέας Ο Τρελός

Δεσμευμένοι : Υπάρχει μια επικοινωνιακή κόντρα μέσα στην σχέση σας. Αυτό ακουμπά σε τρίτα θέματα. Οι μέρες είναι όμως μόνο για αναψυχή, άρα αφήστε τις υπερβολές και δείτε πως θα περάσετε καλά.
Ελεύθεροι : Έχετε προτάσεις για δέσμευση … αλλά δεν σας αφορούν στο εν λόγω χρονικό σημείο. Έχετε μπει με όλο σας το είναι μέσα σε εργασία και οικογενειακά θέματα, που σας απορροφούν στο μέγιστο.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Ιχθείς : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχετε πραγματικά πολλές αντιρρήσεις, με όλα αυτά που θέλει να κάνει στο επάγγελμα του ο σύντροφος σας. Ξέρετε προκαταβολικά ότι θα χαθείτε. Πείτε του τις ανασφάλειες σας.
Ελεύθεροι : Δεν έχετε κάνει κάποια αξιόλογη γνωριμία, αυτό το διάστημα, άρα μην χαλάσετε τα προγράμματα των διακοπών σας, για να περιμένετε κάποιον. Ίσως και να σας περιμένει στο προορισμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.