Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 20/08 Δευτέρα Β

taro-troxos-tixis

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 20/08 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Μην ασχολείστε πια και καθόλου με τον οικογενειακό και φιλικό κύκλο, του συντρόφου σας. Αυτός ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις, που εσείς πιθανόν και ακόμη να τις αγνοείτε.
Ελεύθεροι : Οι εποχές έχουν βαρύνει πάνω στην μοναξιά σας, και σας ωθούν έμμεσα, να βρείτε ένα ταίρι που μπορεί να σας κρατήσει το χέρι για τα επόμενα χρόνια Στην όποια αναζήτηση σας, αποκλείστε το παρελθόν.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε πραγματικά περάσει πολύ όμορφα με τον άνθρωπο σας, αυτό το Καλοκαίρι, και μάλλον τώρα θέλετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς και να δείτε πως θα εξελιχθείτε σαν σύντροφοι.
Ελεύθεροι : Κοιτάτε την ζωή συνεχώς που κάνει ο πρώην σας και μάλλον καθυστερείτε την δική σας. Αυτό είναι μια τελείως λάθος στρατηγική που σας οδηγεί μόνο σε ένα ψυχικό αδιέξοδο.

chartomantia-087

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Είστε τυχεροί και το ξέρετε. Το άτομο – ο σύντροφος που έχετε δίπλα σας είναι η καλύτερη – κάλλιστη δυνατή επιλογή σας, και αυτό σας το επιβεβαιώνει κάθε μέρα ο ίδιος. Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο.
Ελεύθεροι : Αν ακόμη είστε πρωτάρηδες στο φλερτ, τότε σίγουρα πρέπει να είστε πιο χαλαροί και να μην μπλέξετε με καταστάσεις, που είναι για εσάς περίπλοκες. Όλα και όλοι … θέλουν τον χρόνο τους.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μπορεί η εποχή, να σας βρίσκει μακριά από το αγαπημένο σας ταίρι, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει για λίγο. Από τον μήνα της Παρθένου 23 / 08 οι καταστάσεις θα αλλάξουν και όλα θα διορθωθούν.
Ελεύθεροι : Έχετε αμφισβητήσει τα αληθινά συναισθήματα αυτών που σας τα έχουν εκφράσει. Αυτό πιθανόν και να μεταφράζεται σαν ένα ψυχολογικό σας απωθημένο από κάποια παλιότερη σας ερωτική προδοσία.

ζωδια-ταρο-99

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μην κάνετε το γνωστό λάθος που κάνουν όλοι. Μην συγκρίνετε τον άνθρωπο που έχετε τώρα κοντά σας, με αυτούς που ήταν κάποτε μέσα στην ζωή σας. Ακόμη και εσείς έχετε αλλάξει πλέον γούστα.
Ελεύθεροι : Έχετε κάνει το καλύτερο Καλοκαίρι της ζωής σας. Αυτό έχει γεμίσει και τις μπαταρίες σας, άρα μην χαθεί και πάλι σε επικοινωνιακούς και ερωτικούς συσχετισμούς, που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν ξέρετε αν τελικά εσείς είστε αυτοί που φταίτε, για την πορεία του δεσμού σας, ή ο άνθρωπος σας. Μέσα από έναν διάλογο ενηλίκων μπορείτε να εντοπίσετε τα όποια λάθη … και να τα διορθώσετε.
Ελεύθεροι : Όσα ξέρετε για τις ερωτικές σχέσεις, ξεχάστε τα. Όλα έχουν γίνει φαστ φουντ, και κρατούν λίγο μέχρι το επόμενο γεύμα. Εσείς αποφασίζετε πού επιθυμείτε να δώσετε την καρδιά … και το κορμί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.