Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 22/08 Τετάρτη Β

osiris-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 22/08 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Ευνοείστε πολύ μέχρι και τις αρχές του Σεπτεμβρίου για να ισορροπήσετε τις σχέσεις που έχουν χαλάσει, με τον ίδιο σας τον σύντροφο αλλά και με τα οικεία – συγγενικά του περιβάλλοντα.
Ελεύθεροι : Δεν υπάρχει φως στο τούνελ της αισθηματικής σας καθημερινότητας. Μάλλον δεν θέλετε. Ακόμη το μυαλό σας είναι κολλημένο σε μια ημιτελή σας ιστορία που πάει και έρχεται στην ζωή σας.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε ακόμη αντιληφθεί τον ρόλο που παίζει μια γυναίκα – φίλος ή συνάδελφος-, στην ζωή του συντρόφου σας. Έχετε τον νου σας, πολλά αυτά που θα σας αποκαλυφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Ελεύθεροι : Κοιτάξτε γύρω σας με μεγαλύτερη προσοχή και θα δείτε ότι υπάρχουν πολλά ερωτευμένα άτομα, που θέλουν να σας γνωρίσουν! Δώστε λοιπόν σε κάποιους μια ευκαιρία. Δεν έχετε κάτι να χάσετε.

astrologia-090

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε μιλήσει όσο πιο ξεκάθαρα μπορείτε στον άνθρωπο σας, για τα μεγάλα προβλήματα που έχει αυτή η σχέση. Σίγουρα τα ξέρει και θα κάνει ότι μπορεί για να τα λύσει άμεσα και μόνιμα.
Ελεύθεροι : Μην ασχολείστε με ληγμένες ιστορίες. Δεν υπάρχει λόγος! Αν ήταν κάτι καλό να έχει προκύψει όλο αυτό το προηγούμενο χρονικό διάστημα, σίγουρα θα είχε γίνει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι μόνιμες δεσμεύσεις και ένας γάμος, είναι κάτι που πηγαινοέρχεται στο μυαλό και των δύο σας. Λίγη υπομονή να καλυτερέψουν τα οικονομικά σας, και μάλλον θα το καταφέρετε φέτος.
Ελεύθεροι : Υπάρχει ένα ιδιαίτερο φλερτ από κάποιον συνεργάτη σας, αλλά δεν σας αφορά καθόλου. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μην το συντηρείτε ούτε για αστείο, καθώς μπορεί ήδη να σας έχει ερωτευτεί.

zwdia-768

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Είστε μέσα σε τρέξιμο για την εργασία σας, και μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι ο άνθρωπος σας, σας έχει χάσει από την καθημερινότητα του. Μάλλον σε κάτι πρέπει και εσείς να υποχωρήσετε.
Ελεύθεροι : Θα πρέπει να προσπαθήσετε, περισσότερο για να φέρετε και πάλι μέσα στην ερωτική σας ζωή, το άτομο που τόσο πολύ αγαπάτε. Ίσως και μια πιο αναλυτική συζήτηση να βοηθούσε προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Υπάρχει ζήτημα σοβαρά μέσα στην ζωή και την εργασία του συντρόφου σας, που δείχνει να μην μπορεί αυτή την εποχή, να σας έχει υπό την απόλυτη του προτεραιότητα.
Ελεύθεροι : Είστε με κάποιον πολύ φίλοι, και τώρα τελευταία έχουν πιάσει οι κεραίες σας, ότι σας βλέπει με μια πιο ερωτική διάθεση – ματιά. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε και μια πιο ενδιαφέρουσα σχετική συζήτηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.