Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 12/08 Κυριακή Α

anapodes-kartes-taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 12/08 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Τροχός της Τύχης Το Πέντε Δηνάριο Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν επαρκεί τελικά στην καρδιά και το μυαλό σας, αυτά που εισπράττετε από τον σύντροφο σας και αυτήν την σχέση. Αυτό είναι και κάτι που μάλλον … δεν μπορεί να σας κρατήσει πια.
Ελεύθεροι : Έχετε ακόμη αρκετές ημέρες μπροστά σας, αν θέλετε να φύγετε με κάποιον φίλο σας, για διακοπές. Τα νέα μέρη πιθανόν και να σας κάνουν να ξεχάσετε όλον τον ερωτικό καημό … που περνάτε αυτό το διάστημα.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Το Οχτώ Σπαθί Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι

Δεσμευμένοι : Δεν υπάρχει νόημα και ουσία, κάθε φορά που λογοφέρνετε με τον άνθρωπο σας, να του αναφέρετε δεικτικά το παρελθόν του. Το ότι είστε ακόμη μέσα σε αυτή την σχέση, σημαίνει ότι τον έχετε συγχωρέσει.
Ελεύθεροι : Τα χαρακτηριστικά τα εξωτερικά ίσως και λίγο από τον ψυχικό σας κόσμος, έχει ερωτευτεί κάποιος που σας έχει γνωρίσει τον τελευταίο καιρό, αλλά ακόμη δεν έχει σκοπό να σας το αποκαλύψει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Δέκα Κύπελλο Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Οι δεξιότητες που έχετε σαν άτομα, είναι και το ισχυρό σας όπλο, σε όλα αυτά τα δύσκολα που καταφέρνετε σε σχέση και δουλειά. Αυτό το ασταμάτητο σας πάθος αγαπούν όλοι τελικά.
Ελεύθεροι : Επιθυμείτε να μείνετε εκτός σχέσης ή έστω επανασύνδεσης αυτό το διάστημα. Άλλωστε έχετε τόση πολλή δουλειά και απαιτητικούς φίλους, που δεν σας αφήνουν χρόνο … για νέο σύντροφο.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Δηνάριο Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Είστε μέσα σε μια μόνιμη ζήλια και επιθετικότητα προς τον άνθρωπο σας, καθώς τον βλέπετε να μην είναι τόσο κοντά σας. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικά κάτι ύποπτο, αλλά μόνο κάτι που μπορεί να ακουμπάει την δική του διάθεση.
Ελεύθεροι : Εσείς έχετε πολλά φλερτ και βλέμματα να πέφτουν επάνω σας. Το ξέρετε και σας αρέσει, αλλά ακόμη δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας, να εμπλακεί σε κάτι νέο.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Δύο Ράβδος Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Η ουσία της σχέσης αυτής βρίσκεται, στην μεγάλη αγάπη και αμοιβαία εμπιστοσύνη που έχετε ο ένας για τον άλλον. Αυτό είναι και κάτι που ουδείς τρίτος δεν μπορεί να σας το κλέψει!
Ελεύθεροι : Κάτι από τα παλιά, ετοιμάζεται να σας ξανα – πλησιάσει. Το ξέρετε αλλά ακόμη δεν θέλετε και εσείς από την δική σας την μεριά, να το προσπαθήσετε. Τους λόγους τους ξέρετε … και οι δύο.

Διαβαστε στο Μεγάλο ωροσκόπιο Έκλειψη 11/08  αναλυτικες προβλεψεις  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ταρώ Παρθένος : Η Εγκράτεια Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Το ταίρι σας, ετοιμάζει τις διακοπές σας και εσείς μάλλον έχετε κάποιες αντιρρήσεις. Δεν είναι ότι δεν σας αρέσει ο προορισμός, αλλά ότι δεν θέλετε να αφήσετε κάτι πίσω… ίσως κάτι παράλληλο!
Ελεύθεροι : Ο ενθουσιασμός που υπάρχει μέσα στην ψυχή σας, για κάποια νέα γνωριμία, σας έχει κάνει να αλλάξετε πολλά πράματα μέσα στην καθημερινότητα σας αλλά και τον τρόπο της σκέψης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.