Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 20/08 Δευτέρα Α

taro-sex

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 20/08 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και το ξέρετε. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να μην το αποπειραθείτε … με τον σύντροφο σας! Αν δεν σας ταιριάζει στα βασικά, τότε κάποιο λάθος έχετε κάνει στην επιλογή σας.
Ελεύθεροι : Οι επαγγελματικές σας προοπτικές … είναι τόσο καλές και δυναμικές, που μάλλον δεν έχετε χρόνο για να δώσετε σε μια νέα ερωτική σχέση. Από την νέα σεζόν, ίσως κάτι να αλλάξει.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Οι συναλλαγές που έχετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να περιοριστούν στα τυπικά … καθώς ήδη έχετε πιάσει ματιές γεμάτες υπονοούμενα. Μην ρισκάρετε την ήδη στρωμένη σας σχέση.
Ελεύθεροι : Κάποιος από τα παλιά θέλει να μιλήσει και πάλι μαζί σας. Υπάρχει μέσα στην ψυχή του … ένα απωθημένο και αυτό είστε εσείς. Ακούστε τι έχει πλέον διαφορετικό να σας πει, και μετά αποφασίζετε.

taro-tarw

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν γίνεται να σας αφορούν … τα σχόλια των γύρω σας, περισσότερο από τα λόγια και τις πράξεις που εισπράττετε από τον άνθρωπο σας. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε, πριν να γίνε καμία παρεξήγηση.
Ελεύθεροι : Όσα και να λέτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, όσο και να κρατάτε την πόρτα ανοιχτή, αν δεν υπάρχει χημεία και καλή διάθεση … όλα τα άνωθεν, απλά περνάνε απαρατήρητα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Τα ζητήματα τα οικονομικά μέσα στην σχέση σας, έχουν αρχίσει και απασχολούν και τους δύο σας πια. Σαφώς και πρέπει άμεσα να συζητηθούν και να λυθούν … πριν παρθούν και πιο σημαντικές αποφάσεις ζωής.
Ελεύθεροι : Πολλά τα άτομα που σας φλερτάρουν … αλλά δεν δίνετε και πολλή σημασία. Είναι μια εξαιρετική εποχή, που μπορείτε να δώσετε περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας και τις σπουδές σας.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Δηλώνετε ότι έχετε κουραστεί να περιμένετε τον άνθρωπο που αγαπάτε και σας αγαπάει, να κάνει τις πρώτες κινήσεις για να πάει τελικά μπροστά αυτή η σχέση. Βάλτε τα κατανοητά όρια σας.
Ελεύθεροι : Έχετε τελικά υποκύψει σε μια έντονη ερωτική κατάσταση, που όμως δεν την βλέπετε αν έχετε και πολύ ακόμη μέλλον. Σίγουρα ο χρόνος θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες απαντήσεις.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δίνετε σαν ζώδια πάντα τις περισσότερες ευκαιρίες αγάπης, από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο και στο τέλος μάλλον απογοητεύεστε. Τώρα που έχετε πια την εμπειρία, μην χάσετε άλλο χρόνο περιμένοντας.
Ελεύθεροι : Γνωρίζετε βαθιά μέσα σας, ότι αν μια ερωτοφιλία εξελιχθεί σε σχέση τα ρίσκα είναι πολλά, και το πιο σημαντικό ότι η αρχική φιλία θα καταστραφεί, και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.