Το μαντικό Εκκρεμές, λέει ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε σχέσεις και συνεργασίες!

0c0165ec70626d4946ee7c57ec4b0d7d

Το μαντικό Εκκρεμές, λέει ΝΑΙ ή ΟΧΙ σε σχέσεις και συνεργασίες!

Προβλέψεις για 1-4 εβδομάδες

Κριός
ΝΑΙ – Οι προθέσεις αυτού που αγαπάτε, θα γίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες λόγια και δράσεις που θα σας πείσουν. Μην κάνετε εσείς όμως ακόμη κάτι πρώτοι.

Ταύρος

zodia-taro-45

ΟΧΙ – Δεν υπάρχει ακόμη τέλος για τον δεσμό σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα προκύψουν κάποια νέα από τον άνθρωπο σας, που θα μιλούν για συγχώρεση και δεύτερη ευκαιρία.

Δίδυμοι

ΝΑΙ – Υπάρχει αληθινός έρωτας, από αυτόν τον άνθρωπο που τόσους μήνες σας περικυκλώνει. Μόνο τώρα είναι και το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να σας μιλήσει πιο ανοιχτά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-0988

Το μαντικό Εκκρεμές, λέει ΝΑΙ ή ΟΧΙ

Καρκίνος

ΟΧΙ – Δεν είναι ακόμη η σωστή ώρα, για εσάς να προχωρήσετε σε έναν νέο δεσμό. Μέσα σας ξέρετε και εσείς οι ίδιοι ότι το παρελθόν, λίαν συντόμως θα σας αναζητήσει.

Λέων

ΟΧΙ – Ξέρετε ότι έχουν γίνει λάθη και από τους δύο σας, μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα οι διπλές καταστάσεις επίσης, έχουν συμβάλει στην ένταση που έχετε. Οι λύσεις δεν είναι η αναμονή.

Παρθένος

ΟΧΙ – Οι καταστάσεις μέσα στην εργασία σας, έχουν πάρει άλλες διαστάσεις, και ακόμη δεν είστε έτοιμοι για να τις διαχειριστείτε. Μην χαλάσετε την εικόνα σας, για κάτι που δεν ξέρετε.

zvdia-zwdia-tarw

Ζυγός

ΝΑΙ – Οι προτάσεις που θα έρθουν από τον σύντροφο σας, θα είναι αληθινές. Θέλει άμεσα να μπορέσετε να μπείτε σε μια ευθεία που θα σας οδηγήσει σε δέσμευση.

Σκορπιός

ΝΑΙ – Έχουν γίνει κάποιες δράσεις, από τον πρώην σας για να απεγκλωβιστεί από το παρόν του, και να δώσει σε εσάς πλέον τη καρδιά του κατά αποκλειστικότητα.

Τοξότης

ΟΧΙ – Μόνο μέσα από φλερτ και ρομαντικές συζητήσεις, δεν μπορείτε να κάνετε δεσμό. Από την δική σας την μεριά θα χρειαστεί να κάνετε κάτι περισσότερο και ώριμο.

zodia-88

Το μαντικό Εκκρεμές, λέει ΝΑΙ ή ΟΧΙ

Αιγόκερως

ΟΧΙ – Δεν υπάρχει καιρός αυτήν την εποχή, για να πάτε με τον άνθρωπο σας, σε πιο μεστές – δεσμευτικές καταστάσεις. Θα πρέπει να λυθούν τα δεσμά του παρελθόντος.

Υδροχόος

ΟΧΙ – Ο σύντροφος που έχετε στο παρόν σας, δεν σας δίνει αυτό που θέλετε. Ξέρετε ότι είναι και πολλά άλλα γύρω σας που σας κρατούν δέσμιους σε αυτήν την μετριότητα.

Ιχθείς

ΝΑΙ – Μόνο αλήθεια και καλή διάθεση έχει ο άνθρωπος σας, για όλα αυτά που σας λέει και συζητάτε αυτόν τον τελευταίο καιρό. Οι δεσμεύσεις είναι κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia