Το συναισθηματικό νόημα της εποχής των Ιχθύων 2020

ζωδια-ωροσκοπος-ιχθεις

Το συναισθηματικό νόημα της εποχής των Ιχθύων το 2020  .

Το συναισθηματικό νόημα : Η εποχή των Ιχθύων είναι μια περίοδος απελευθέρωσης και πνευματικής παράδοσης πριν κάποιος αρχίσει ν’ αναγεννιέται, την άνοιξη.

Το συναισθηματικό νόημα της εποχής των Ιχθύων 2020, από την άλλη πλευρά, σημαίνει να ακολουθεί το ρεύμα και να συγχωνεύεται με το θεϊκό.

Για παράδειγμα, η εποχή του Κριού είναι ισοδύναμη με την πρώτη σπίθα της ζωής που βιώνει κάποιος, μετά από ένα πολύ σκληρό χειμώνα. Ωστόσο, για να αγκαλιάσετε εντελώς αυτήν την νέα αρχή, προσωπικά και συλλογικά, πρέπει να είστε πρόθυμοι να εγκαταλείψετε πράγματα και καταστάσεις.

zodia-taro-45

Η εμπιστοσύνη στο σύμπαν και η γνώση ότι είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε, παρά την πραγματικότητα του «εγώ» σας…. είναι η αποστολή σας, γι’ αυτή τη σεζόν.

Δεν είναι περίεργο που ο Ποσειδώνας ο κυβερνήτης των Ιχθύων, είναι ο τελευταίος στον ζωδιακό κύκλο. Πρόκειται για μια θεϊκή ενσάρκωση κάθε ζωδίου πριν από αυτό, παρόμοια με μια περίπλοκη πληθώρα ουράνιας μαγείας.

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο αυτό το μεταβαλλόμενο υδάτινο ζώδιο, είναι τόσο περίπλοκο και δύσκολο να διαβαστεί.

tarw-taro-xartomanteia

Η Ποσειδώνια ουσία, δεν είναι κάτι μικρό για το σύνολο! Είναι εξίσου μυστηριώδης, όπως είναι και άυλη. Και πάλι, το περίπλοκο είναι σχήμα λιτότητας, όταν αναφερόμαστε σε αυτό το ζώδιο του νερού!

Αλλά το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να το εμπιστευτείτε, με τον ίδιο τρόπο που εμπιστεύεστε την καθολική διαδικασία. Ακριβώς επειδή δεν μπορείτε να το δείτε…. δεν σημαίνει ότι δεν είναι εκεί.

Το συναισθηματικό νόημα της εποχής των Ιχθύων 2020

Εποχή των Ιχθύων 2020: 18 Φεβρουαρίου Στις 19 Μαρτίου

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-tarw-zodia-19

Η χρονιά, ξεκίνησε με μια μάλλον θυελλώδη νότα, έτσι ώστε να μπορείτε να φανταστείτε τα αποτελέσματα, αυτής της εντελώς συμπαθητικής εποχής. Ο Ποσειδώνας που κυβερνάει τους Ιχθύες, είναι σύμβολο συμπόνιας και παγκόσμιας ενότητας. Η πολύπλοκη δυαδικότητά του είναι μια αναπαράσταση της ψυχής στην πνευματική και φυσική της διάσταση. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο η εποχή των Ιχθύων τείνει να φαίνεται λίγο βεβαρυμμένη, ειδικά για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το μεταβλητό ζώδιο. Έτσι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι μια εποχή απελευθέρωσης, τόσο πνευματικής όσο και συλλογικής.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι βαθιά καθαρτική, λόγω της συνόδου Κρόνου/ Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η εποχή των Ιχθύων θα φέρει μια συντριπτική αίσθηση συμπόνιας, τόσο από συναισθηματική άποψη, όσο και από την άποψη της ανθρωπότητας στο σύνολό της. Υπάρχουν πολλά τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν σ’ όλο τον κόσμο σήμερα και η ικανότητά σας να συναισθάνεστε, πιθανότατα θα αυξηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επειδή εσείς και το σύμπαν είστε ένα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Φεβ 2020

dream

Το συναισθηματικό νόημα της εποχής των Ιχθύων το 2020  .

Κολυμπώντας μέσα από τα μυστηριώδη βάθη των Ιχθύων μαζί με τον πλανητικό κυβερνήτη του τον Ποσειδώνα, η μετατόπιση του ήλιου στους Ιχθύες, θα ρίξει φως στην ομορφιά της πνευματικής σύνδεσης και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την ομορφιά, στα άυλα αποτελέσματα.

Την πρώτη μέρα της εποχής των Ιχθύων, ο ανάδρομος Ερμής, θα βρίσκεται δίπλα στον Ποσειδώνα. Γεγονός, που θέτει αυτόματα μία ρομαντική αλλά αιθέρια αίσθηση στην εποχή. Ο ανάδρομος Ερμής στου Ιχθύες ωστόσο, πιθανότατα θα σας φέρει πιο κοντά στα καθολικά υπόγεια ρεύματα, που συνήθως δεν λαμβάνετε υπόψη, σε καθημερινή βάση.

μελλοντολόγος

Ο Άρης – ο πλανήτης της ενέργειας και της επιθετικότητας – θα βρίσκεται σε σύνοδο με το νότιο δεσμό στον Αιγόκερω που κυβερνάται από τον Κρόνο. Ο οποίος θα ανάψει τη φωτιά στην καρμική σας διαδικασία, εν μέσω της εγκατάλειψης προηγουμένως, καθορισμένων δομών και παραδόσεων.

Αυτό θα είναι κάτι πολύ ισχυρό…. οπότε μείνετε συντονισμένοι. Ο Άρης τελικά θα συνδεθεί με τον Ουρανό – πλανήτη της εξέγερσης, της καινοτομίας και του ανώτερου μυαλού. Αυτό θα προκαλέσει μια σειρά από απρόβλεπτες, αλλά απαραίτητες αλλαγές.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Φεβ 2020

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ευτυχώς, θα υπάρχει μεγάλη παρορμητική ενέργεια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) στον ουρανό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Γεγονός που καθιστά αυτόματα τα πράγματα λίγο πιο άνετα για την ροή της Εποχής των Ιχθύων. Σε αντίθεση με τη δύναμη των μεταβαλλόμενων ενεργειών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) αμφισβητώντας το συλλογικό όργανο, να μην ενεργήσει με κανέναν τρόπο.

Ωστόσο, υπάρχει μια ισχυρή πανσέληνος στην Παρθένο που λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο. Δεδομένου ότι αυτό το ζώδιο είναι το πολικό αντίθετο των Ιχθύων, θα σας κάνει ν’ αναλογιστείτε, αν έχετε δημιουργήσει – ή όχι- μια υγιή ισορροπία μεταξύ του φυσικού και του συναισθηματικού σας σώματος.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο του Αναδρομου Ερμη τις προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia