Τσιγγάνικη τράπουλα 01-03/07 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zwdia-sex-tips

Τσιγγάνικη τράπουλα 01-03/07 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Τσιγγάνικη τράπουλα Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3ήμερο.
Πιο αναλυτικά:

Κριός: 7 Σπαθί

Το ταίρι σας, έχει να σας κάνει κάποιες αποκαλύψεις, για το παρελθόν του. Εσείς ήδη τα περισσότερα τα ξέρετε και μάλλον θα πρέπει τώρα να δείξετε το διπλωματικό σας ταλέντο σε όλα.

zodia-taro-45

Ταύρος: 10 Καρό

Μην είστε και τόσο πια ανυπόμονοι. Το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δείτε με μια πιο καθαρή πια ματιά, τι χρειάζεται να κάνετε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ερωτική σας ζωή.

Δίδυμοι: 5 Σπαθί

Αισθάνεστε πραγματικά πολύ καλύτερα τώρα που είστε μόνοι σας. Πιθανόν και να πρέπει να δώσετε την παραπάνω βαρύτητα σας, σε εργασία, φίλους και την αγαπητή σας οικογένεια.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

αγαπη

Καρκίνος: 7 Καρό

Αν δεν θέλετε να πληγώνεστε το καλύτερο που έχετε τελικά να κάνετε, είναι να προσέχετε τις ερωτικές σας επιλογές. Μέσα στον νέο μήνα, θα σας έρθουν πολλά νέα πρόσωπα, που θα σας δελεάσουν την προσοχή.

Λέων: 5 Μπαστούνι

Μην είστε και τόσο θετικοί – ανοιχτοί σε άτομα, που τώρα μόνο έχουν μπει στην ζωή σας, και ξέρουν ελάχιστα για εσάς. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα θα έχετε και κάποιες ερωτικές επιστροφές.

Παρθένος: 6 Σπαθί

Τα ζητήματα που τρέχουν μέσα στην σχέση σας, είναι δύσκολα και καλείστε να είστε πιο προσεχτικοί, σε όλα αυτά που κάτω από ανασφάλεια και υπερβολή θα υποσχεθείτε.

Ζυγός: 3 Μπαστούνι

Ξέρετε ότι υπάρχουν θέματα μέσα στον δεσμό – γάμο σας, που δεν σας επιτρέπουν εσείς οι δύο σαν ζευγάρι να εξελιχθείτε. Ίσως και να χρειάζεστε άμεσα διακοπές.

zvdia-zwdia-tarw

Σκορπιός: 2 Καρό

Εκεί που βλέπετε ότι δεν χωράτε το καλύτερο είναι να μην στριμώχνεστε. Τελικά αν το άτομο που θέλετε, δεν ανταποκρίνεται μην επιμένετε και μην χαλάτε την εικόνα σας.

Τοξότης: 10 Κούπα

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε κάποια νέα, από έναν πρώην σας που θέλει πραγματικά να σας συναντήσει και μαζί να έχετε μια καθοριστική συζήτηση για το μέλλον σας.

Αιγόκερως: 3 Καρό

Μην ακούτε καθόλου τους κοινούς σας γνωστούς με κάποιον από τα παλιά. Ίσως και να σας μεταφέρουν αναξιόπιστες πληροφορίες, χωρίς να ξέρουν ότι σας αναστατώνουν.

zwdia shmera

Τσιγγάνικη τράπουλα 01-03/07 Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Υδροχόος: 7 Κούπα

Έκτακτα χρήματα έχουν βγει στον δρόμο σας και μάλλον τώρα θα πρέπει να τα διαχειριστείτε πιο σοφά. Σίγουρα οι διακοπές σας φέτος θα είναι πολύ όμορφες και διαφορετικές.

Ιχθείς: 3 Κούπα

Μια νέα γνωριμία, τείνει να γίνει έρωτας για εσάς. Από την δεύτερη εβδομάδα, του μήνα και μετά, θα δείτε από την άλλη πλευρά δράσεις και προτάσεις που θα σας συγκινήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66