Ωροσκόπια Πανσέληνος 21/03 – Το Παρελθόν έρχεται στην επιφάνεια.

skorpios-kai-selini

Πανσέληνος στον Ζυγό 2019

Έχουμε μια Πανσέληνο στο ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό, στις 21 Μαρτίου 2019. Είστε ελεύθεροι και θα θέλατε να είστε ερωτευμένοι; Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει το θέμα στο επίκεντρο και σας βοηθά να καταλάβετε ακριβώς τι θέλετε από μια σχέση. Πού βρίσκεται ο Ζυγός στο ωροσκόπιό σας;

Εκεί είναι που παίζουν οι σχέσεις το μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή σας. Εκεί ψάχνετε τη συνεργασία, τη διαμεσολάβηση ή ακόμα και τον ανταγωνισμό και έτσι εμπλέκεστε ενεργά με τους άλλους. Ψάχνετε την αρμονία εκεί που βρίσκετε τον Ζυγό στο χάρτη σας. Ο Ζυγός συγκρίνει και αντιπαραβάλλει, φέρνει κοντά τους ανθρώπους, δημιουργεί συνεργασίες ή αντιθέσεις όπου τα πράγματα έχουν βαρύνει πολύ τη μία πλευρά της ζυγαριάς.

Ο Ήλιος είναι πάντα στον Κριό όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, τονίζοντας τις επιθυμίες σας. Αυτό σας βοηθά να καταλάβετε πού ακριβώς ταιριάζουν οι άλλοι σε αυτή την εξίσωση. Η Πανσέληνος στον Ζυγό είναι η ευκαιρία να καθιερώσετε καλύτερο δούναι και λαβείν, να επαναφέρετε την ισορροπία στη ζωή σας. Είναι επίσης η ευκαιρία σας να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.

zodia-taro-45

Η θεραπεία είναι σημαντικό θέμα γι’ αυτή την Πανσέληνο στον Ζυγό, γιατί βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Χείρωνα στον Κριό και θα ρίξει το φως τη πάνω στην πληγή. Θα σας δείξει όμως και τον καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσετε την διαδικασία επούλωσης.

Καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάτι που σας είναι ήδη οικείο. Ένα παλιό μήλον της έριδος ή κάποια δυσαρέσκεια ή διαφωνία του παρελθόντος που συνεχίζει να έρχεται στην επιφάνεια.

Διαβαστε στο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Πανσέληνος στον Ζυγό 2019

Επιμένει αυτό του αντιστέκεστε! Μην κοιτάτε πίσω με θυμό. Αφήστε πίσω σας τις ευθύνες και τις αλληλοκατηγορίες και γυρίστε σελίδα! Μια νέα ιδέα αρχίζει να σχηματίζεται στο μυαλό σας. Εμπιστευτείτε τη. Ακολουθήστε τη. Αυτή είναι η ρωγμή που θα επιτρέψει σε μια νέα και καλύτερη κατάσταση να προκύψει.

Τι σημαίνει για το δικό σας ζώδιο αυτή η Πανσέληνος του Μαρτίου, 2019;

Η Πανσέληνος στον Ζυγό ρίχνει φως στις σχέσεις σε διαφορετικούς τομείς της ζωής για το κάθε ζώδιο. Ποιος είναι για σας; Είναι μια προσωπική σχέση; Είναι μια φιλία ή μια συνεργασία; Ώρα να αφήσετε το παρελθόν εκεί που βρίσκεται. Ορίστε το ζώδιό σας!

taro-zodia-76

Πανσέληνος στον Ζυγό 2019

ζώδια Κριός

Τα πράγματα είναι απλά για σας, αγαπητοί Κριοί. Κάθε πράγμα κάνει ότι λέει το κουτί του. Και έτσι η Πανσέληνος στον Ζυγό αντιπροσωπεύει μια σημαντική στιγμή για τη σχέση σας! Φτάνετε σε ένα σημείο καμπής σε μια σχέση ή συμφωνία και στο πώς αντιμετωπίζετε τους άλλους γενικότερα. Τείνετε να είστε ανταποκρίνεστε γρήγορα με τις λέξεις σας αλλά αυτή δεν είναι εποχή για αλληλοκατηγορίες. Πάρτε την ευθύνη γι’ αυτά που φέρνετε στην εξίσωση! Βρίσκεστε υπό πίεση να συμμορφωθείτε; Δεν μπορείτε να το κάνετε σίγουρα αυτό, αλλά προσπαθήστε να φέρετε τον εαυτό σας στη θέση κάποιου άλλου. Γυρίστε τη σελίδα. Αποκαταστήστε την ισορροπία της σχέσης σας.

ζώδια Ταύρος

Καλά ξεκουμπίδια στις παλιές συνήθειες. Αυτή η Πανσέληνος σηματοδοτεί το τέλος μιας δουλειάς που σας έχει σκοτώσει, πού σας έχει κλέψει την αίσθηση ελπίδας ή επέκτασης. Ή μπορεί να πρόκειται για μια ανησυχία για την υγεία σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να κατηγορήσετε άλλους για όλα αυτά αλλά δεν θα έχει αποτέλεσμα. Επικεντρωθείτε στο να επαναφέρετε την ισορροπία στην καθημερινότητά σας, είτε αυτό σημαίνει να επικεντρωθείτε στη ρουτίνα της δουλειάς σας είτε στη διατροφή και την άσκησή σας. Έχετε όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία στον οργανισμό σας; Και οι σχέσεις στη δουλειά τονίζονται επίσης. Μια παλιά επαγγελματική επαφή μπορεί να τελειώσει.

taro-6-9

Πανσέληνος στον Ζυγό 2019

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να φέρει έναν παλιό εραστή στη ζωή σας, αγαπητοί Δίδυμοι και να σας πιέσει να σκεφτείτε σε τι είστε αφοσιωμένοι. Σκέφτεστε ακόμα κάποιον; Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας! Η Πανσέληνος στον Ζυγό μπορεί επίσης να ξανά ξυπνήσει το πάθος να γίνετε γονείς ή για κάποιο δημιουργικό πρότζεκτ πού έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα. Αναζωπυρώστε αυτό το όνειρο! Οικονομικά θέματα, όπως και ζητήματα εμπιστοσύνης, σηκώνουν το άσχημο κεφάλι τους. Αφήστε πίσω σας τυχόν θυμό ή ενοχές και γυρίστε το κεφάλι σας προς τη μεγαλύτερη χαρά.

ζώδια Καρκίνος

Αυτή η Πανσέληνος στον Ζυγό αντιπροσωπεύει κάποιο τέλος για σας, αγαπητοί Καρκίνοι. Μπορεί να είναι το τέλος μιας σχέσης. Ποιας σχέσης όμως; Μπορεί να είναι προσωπική, με κάποιον συγκάτοικο ή ακόμα και επαγγελματική. Το βασικό είναι ότι έχει περάσει αρκετός καιρός και θα χαρείτε που επιτέλους θα φτάσει στο τέλος της. Είστε στη διαδικασία να επαναριθμήσετε την κατεύθυνση της ζωής σας και πρέπει να κρατάτε την ισορροπία σας ψυχολογικά παρά τις σημαντικές απαιτήσεις που σας φορτώνουν οι άλλοι. Ένα θέμα με το σπίτι, την οικογένεια ή μια ιδιοκτησία μπορεί επίσης να προκύψει.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος στον Ζυγό 2019

ζώδια Λέων

Οι λέξεις που ειπώνονται πάνω στο θυμό δεν θα σας βοηθήσουν, Λέοντες. Συμβαίνουν τόσα πολλά στον κόσμο σας αυτή τη στιγμή και σας οδηγούν στην καταστροφή! Περνάτε μια μίνι κρίση με τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας. Θέλετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων και είναι να υψώσετε ανάστημα σε αυτούς που θέλουν να σας περιορίσουν με τα πρέπει και τα θέλω τους. Ένα ταξίδι ή κάποια νέα μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε και λειτουργείτε. Αν το αμάξι ή ο υπολογιστής σας δεν δουλεύει σωστά, είναι ώρα να επανεξετάσετε τον τρόπο που συνδέεστε με τον κόσμο.

ζώδια Παρθένος

Πώς βγάζετε το εισόδημά σας, Παρθένοι; Αν μόνο δουλεύετε και δεν έχετε χρόνο για παιχνίδι, είναι καιρός να επανεξετάσετε τη στρατηγική σας. Μπορεί να λάβετε μια επιταγή που έχει καθυστερήσει ή μια επαγγελματική επαφή να φτάσει στο τέλος της. Αν ήταν δυσάρεστη, είναι ώρα να γυρίσετε σελίδα και να βρείτε τρόπους για να βγάλετε λεφτά που θα σας φέρουν χαρά και να αξιοποιήσετε καλύτερα τους πόρους και τα ταλέντα σας. Μπορεί επίσης να περάσετε μια μίνι οικονομική κρίση τώρα. Ίσως κάποιο μεγάλο έξοδο; Και να στραφείτε σε κάποιον παλιό πόρο οικονομικής υποστήριξης για βοήθεια.

chartomantia-098

 

Πανσέληνος στον Ζυγό 2019

ζώδια Ζυγός

Οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας, Ζυγοί! Κάτι από το παρελθόν μπορεί να έρθει τώρα να σας κυνηγήσει. Ίσως να είναι μια παλιά σχέση ή ένα πρόβλημα με την τωρινή σας που σας προβληματίζει από καιρό. Φέρνει στο φως τυχόν θυμό ή οργή που μπορεί ακόμα να κουβαλάτε. Τέλεια. Είναι η ευκαιρία σας να ξεκαθαρίσετε τα πάντα και ξεπλύνετε από πάνω σας το παρελθόν! Είναι μια σημαντική στιγμή, όταν κάτι για το οποίο νοιάζεστε θα κλείσει επιτέλους τον κύκλο του. Έχετε τώρα καθαρή αίσθηση του πού στέκεστε σε σχέση με κάποιον, κάτι που το κάνει πιο εύκολο για σας να το ξεπεράσετε.

ζώδια Σκορπιός

Υπάρχει ένα στοιχείο μυστικότητας σε αυτή την Πανσέληνο, αγαπητοί Σκορπιοί. Ίσως είστε απασχολημένοι με ένα σημαντικό έργο που συμβαίνει παρασκηνιακά; Ίσως σας αρέσει κάποιος κρυφά; Ή ίσως αντιμετωπίζετε μικροπολιτικές στο γραφείο ή έχετε ιατρικές εξετάσεις; Τα μυστικά θα βγουν σίγουρα στο φως. Μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που θα ακούσετε, αλλά θα είναι καλύτερα να το ξέρετε. Αυτό σας παρέχει την ευκαιρία να αλλάξετε τακτική, να πάτε πίσω και να διορθώσετε κάτι, να επανεξετάσετε μια σχέση με έναν συνάδελφο ή να αλλάξετε κάποια καθημερινή σας συνήθεια. Ξεκαθαρίστε τη στάση σας και να είστε έτοιμοι να κάνετε την κίνησή σας όταν έρθει η ώρα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Πανσεληνος στον Ζυγό 2019

ζώδια Τοξότης

Με ποιον μπορείτε να μοιραστείτε τα όνειρά σας, Τοξότες; Ένα αγαπημένοι ή φιλόδοξο έργο σας φτάνει επιτέλους την κριτική μάζα! Ο δρόμος είναι λίγο βραχώδης. Ίσως να μην έχετε τα μέσα για να φτάσετε εκεί που θέλετε να είστε; Ίσως σας λείπουν χρήματα; Ή ίσως σας λείπει η αυτοπεποίθηση για να το κυνηγήσετε; Πίσω στη σχεδίαση, λοιπόν. Αν ονειρεύεστε μια ερωτική σχέση, προσπαθήστε να ακούσετε την καρδιά σας πιο προσεκτικά. Ίσως αλλάζει ρυθμό. Αν πρόκειται για ένα δημιουργικό πρότζεκτ, είναι ώρα να τελειοποιήσετε τις ιδέες σας και να επιλέξετε τους ανθρώπους σας πιο προσεκτικά.

ζώδια Αιγόκερως

Έχετε τόσες πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, αγαπητοί Αιγόκεροι και, ναι, δεν σας είναι ξένα όλα αυτά. Καλείστε να βάλετε τα δυνατά σας και να πάρετε πιο ενεργητικό, ορατό ρόλο τώρα. Οι ιδέες σας είναι η καρδιά του έργου σας και χρειάζεται την ειδική σας καθοδήγηση. Έχετε τον δυναμισμό και την εμπειρία που χρειάζεται για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά νιώθετε και κουρασμένοι. Βρείτε έναν σταθερό ρυθμό για να μην εξαντληθείτε. Τονίζονται οι επαγγελματικές σχέσεις. Ειδικά οι σχέσεις εξουσίας προς και από εσάς. Μια τέτοια επαφή μάλιστα μπορεί να αλλάξει ή να τελειώσει για τα καλά.

tarw-wroskopio-4

Πανσεληνος στον Ζυγό 2019

ζώδια Υδροχόος

Η ζωή σας ζητά να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, αγαπητοί Υδροχόοι. Η σχέση σας με κάποιον από το εξωτερικό μπορεί να φτάσει σε ένα σημαντικό σημεία και να σας κάνει να επανεξετάσετε τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή σας. Μπορεί επίσης να αναφέρεται σε κάποιον που είναι ειδήμονας στον τομέα του ή κάποιον από τους τομείς των ταξιδιών, της νομικής, της εκπαίδευσης ή των μίντια. Τα νέα που θα έρθουν μπορεί να φέρνουν παλιά φαντάσματα στην επιφάνεια, πιέζοντάς σας να προσέχετε περισσότερο τις κρυφές διαστάσεις μιας συγκεκριμένης προσπάθειας. Ένα πρότζεκτ μάρκετινγκ ή έκδοσης, στο οποίο έχετε εμπλακεί αρκετά παρασκηνιακά, επιτέλους ολοκληρώνεται.

ζώδια Ιχθύες

Αυτή είναι μια πολύ τονωτική Πανσέληνος για σας, αγαπητοί Ιχθύες! Είναι η στιγμή της προσωπικής σας μεταμόρφωσης, σας επιτρέπει να ξεμπερδέψετε τον εαυτό σας από μια συγκεκριμένη σχέση που δεν σας κάνει καλό. Μπορεί να είναι προσωπικής ή οικονομικής φύσης –ή και τα δύο φυσικά. Μια οικονομική κρίση σας κάνει να εξαρτάστε από άλλους για βοήθεια και φέρνει καθαρότητα για το πώς θέλετε να διαχειριστείτε τα προσωπικά οικονομικά και τους πόρους σας από εδώ και στο εξής. Ένα δώρο έρχεται μαζί με δεσμεύσεις. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος σωματικής (ή ακόμα και σεξουαλικής) μεταμόρφωσης, όταν ένας φραγμός αφαιρείται από το σώμα σας.

Διαβαστε στο ωροσκόπιο για την Εαρινή Ισημερία τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot