Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο – Η Ωρα της Κρίσης α

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο

Στις 2 Ιανουαρίου 2019, ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Κρόνο και περιλαμβάνει τους πάντες, για έναν έλεγχο πραγματικότητας.

Μπορεί να είναι μια στιγμή προβληματισμού. Είτε σας δίνει ένα «μπράβο» και σας διαβεβαιώνει ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο, είτε επισημαίνει πράγματα που πρέπει να βελτιώσετε, αν θέλετε να φτάσετε στους στόχους σας.

Βασικές έννοιες για τη σχέση Ήλιου/Κρόνου : μαθήματα ζωής, έλεγχος πραγματικότητας, εποικοδομητική κριτική, μακροχρόνιο επίτευγμα, σοβαρές προοπτικές, ανάπτυξη, άγχος και φόβος, φιλοδοξία, αξιοπιστία, αναγνώριση περιορισμών, οριοθέτηση, χαμηλή ενέργεια και ζωτικότητα, ρεαλισμός έναντι απαισιοδοξίας, υπομονή, τα αρσενικά στοιχεία της εξουσίας.

zodia-taro-45

Η πρακτική του Ήλιου/Κρόνου, μπορεί να φαίνεται θετική ή αρνητική, ανάλογα με τη δική σας διάθεση. Αλλά ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου, ο Ήλιος-Κρόνος αντιπροσωπεύει μια εποικοδομητική στιγμή.

Αν δώσετε προσοχή στο μάθημα που φέρνει, μπορεί να προσφέρει μια σταθερή βάση για μακροχρόνια επίτευξη και επιτυχία! Έτσι ετοιμαστείτε και αφήστε τον Κρόνο να είναι ο δάσκαλός σας. Μπορεί να φαίνεται σκοτεινός και απαγορευτικός….αλλά έχει μόνο τα συμφέροντά σας, στην καρδιά του!

Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης!

Τί μπορείτε να κάνετε, όταν ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Κρόνο

Πράγματα που πρέπει να προσέχετε …

Ο ήλιος σας κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στο γενέθλιο χάρτη σας?

Διασημότητες με σύνοδο Ήλιου/Κρόνου στο χάρτη τους.

Έλεγχος πραγματικότητας με βάση το ζώδιο σας.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο

Τι να περιμένετε με τη σύνοδο Ήλιου/Κρόνου

Παρακολουθήστε αυτό που συμβαίνει αυτή την εβδομάδα, γιατί θα σας δώσει κάτι για περαιτέρω ανάπτυξη. Μπορεί να υπάρξει μια στιγμή αναγνώρισης ή η ολοκλήρωση ενός έργου. Μπορεί να υπάρχει επίσης ένα σημαντικό τεστ που πρέπει να περάσετε ή ίσως χρειαστεί να αναλάβετε περαιτέρω ευθύνες και να αναλάβετε δράση.

Αν αντιμετωπίζετε σκληρή κριτική και είστε αναγκασμένοι να αναγνωρίσετε τους περιορισμούς σας, σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να κάνετε διάκριση ανάμεσα στη δίκαιη και στη σκληρή κριτική.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο

Και αν αντιμετωπίζετε πραγματικά μια προσωπική αποτυχία, μην είστε υπερβολικά σκληροί με τον εαυτό σας. Μπορεί να υπάρχει τάση να είστε πολύ μετριοπαθείς ή απαισιόδοξοι τώρα ή να πάρετε τις καταστάσεις κατάκαρδα. Πάρτε ό,τι μάθημα η μέρα έχει να προσφέρει, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν πρέπει να σταθείτε στις καταστάσεις!

Από την άλλη πλευρά, αν έχετε βιώσει μια δυσάρεστη κατάσταση για πολύ καιρό, αυτή η διέλευση, μπορεί τελικά να σας κάνει να πείτε “Φτάνει πια! Μέχρι εδώ! “

Δώστε προσοχή σε ό,τι θα συμβεί σε εσάς αυτήν την ημέρα, γιατί κατέχει το κλειδί για τη μελλοντική σας επιτυχία.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο

Μερικές φορές η ενέργεια του Ήλιου-Κρόνου μπορεί να φαίνεται πάρα πολύ βαριά και ζοφερή, υποσκάπτοντας τα φυσικά και συναισθηματικά σας αποθέματα. Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με κατάθλιψη ή κούραση, τότε φροντίστε επιπλέον τον εαυτό σας. Αυτή η επιβραδυντική επιρροή, διαρκεί μόνο 2-3 ημέρες και θα περάσει γρήγορα.

Αν ανησυχείτε για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, μπορείτε να μάθετε την αλήθεια για την κατάσταση τώρα και τελικά να κάνετε τα απαραίτητα βήματα, προς την καλυτέρευση της υγείας σας.

Πάνω απ’ όλα, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου, μπορεί να επισημάνει σημαντικούς τομείς που μπορούν να σας βοηθήσουν, ώστε να αναπτύξετε και να ενισχύσετε τη ζωή σας. Όποια και αν είναι τα διδάγματα που θέλετε ν’ αποφύγετε, να ξέρετε πως θα είναι σε καλή θέση για εσάς, για αρκετά μεγάλο διάστημα.

taro-6-9

Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο

Καλά πράγματα που πρέπει να κάνετε με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο

Ορίστε μακροπρόθεσμους στόχους

Κάντε έναν έλεγχο υγείας ή αντιμετωπίστε ένα χρόνιο πρόβλημα

Ελέγξτε την πρόοδό σας / βεβαιωθείτε ότι είστε σε καλό δρόμο

Συμπληρώστε την προσπάθειά σας -στην εργασία ή με την υγεία, τη σχέση σας ή τα οικονομικά σας

Πείτε “Όχι” – τραβήξτε τη γραμμή!

Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας

Ζητήστε συμβουλές από κάποιον μεγαλύτερο και πιο έμπειρο

Δεσμευτείτε με κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εσάς

Αναγνωρίστε τις δυνατότητές σας καθώς και τους περιορισμούς σας και καταλήξτε σε ένα ρεαλιστικό σχέδιο βελτίωσης

Πράγματα που πρέπει να προσέξετε

Υπερβολική κριτική

Όντας πολύ σκληρός με τον εαυτό σας

Μειωμένη ζωτικότητα – φροντίστε τον εαυτό σας

Αρνητική προοπτική – θα περάσει!

Συσσώρευση ανασφαλειών

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο

Μην οργανώνετε σημαντικές συναντήσεις με ανώτερους, καθώς οι άνθρωποι εξουσίας – ειδικά οι άνδρες – θα τείνουν να είναι κρίσιμοι και απρόθυμοι να αφήσουν οτιδήποτε να ξεγλιστρήσει.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο, σε γενέθλιο χάρτη

Οι άνθρωποι με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο στο γενέθλιο χάρτη τους, τείνουν να είναι αυτοδύναμοι, υπεύθυνοι, σκληροί και σοβαροί. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πολύ υψηλά πρότυπα και μπορεί συχνά να αισθάνονται σαν να υπολείπονται προσδοκιών – ειδικά όταν είναι νεότεροι.

Υπάρχει μια έμφυτη προσπάθεια να γίνουνε καλύτεροι ολοένα και περισσότερο, να σταματήσουν εκείνη την εσωτερική κριτικό – που η ανασφαλής μικρή φωνή της, αναρωτιέται συνεχώς αν είναι αρκετά καλοί. Οι σχέσεις με τα αρσενικά στοιχεία εξουσίας, μπορεί επίσης να είναι πρόκληση. Καθώς αυτοί οι ντροπαλοί άνθρωποι γερνούν, αναπτύσσουν πιο νεανικό πνεύμα, γίνονται πιο ανοιχτόμυαλοι, σοφότεροι και πιο άνετοι με αυτό που είναι. Ένα χάρμα οφθαλμών!

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο

Διάσημοι άνθρωποι με Ήλιο σε σύνοδο με Κρόνο

Ο Wolfgang Amadeus Mozart, ο Francis Ford Coppola, ο Uma Thurman, ο Justin Bieber, ο Al Pacino, ο Arnold Schwarzenegger, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Τζιμ Κάρρεϊ, ο Ροζ, ο Στινγκ, ο Σάι Μπάμπα, ο Ρόμπερτ Ρέιντ, η Σάρα Πάλιν, η Ντακότα Φαννίνγκ, , Humphrey Bogart, Juliette Lewis, Bill Murray.

Σε ποιόν τομέα της ζωής σας, η σύνοδος Ήλιου/Κρόνου σας δίνει έναν έλεγχο πραγματικότητας;

Εδώ θα δούμε, πώς η σύνοδος Ήλιου/Κρόνου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο. Διαβάστε το ζώδιό σας, όπως και τον ωροσκόπο σας, παρακάτω!

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο

Κριός

Είστε σε ένα έλεγχο πραγματικότητας, γύρω από την εργασία, την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Μπορεί να είναι μια στιγμή απολογισμού – τόσο των επιτευγμάτων σας όσο και των αποτυχιών σας – και μπορεί να βρεθείτε κάτω από δημόσιο έλεγχο. Είναι μια αρκετά αγχωτική μέρα και τα πρότυπα εξουσίας, είναι πιθανό να είναι επικριτικά και να μην επαινούν εύκολα. Φροντίστε τον εαυτό σας, με αξιοπρέπεια. Τα γεγονότα σήμερα μπορούν να έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, τόσο στην καριέρα και στην κατεύθυνση της ζωής σας, όσο και στην κοινωνική σας κατάσταση. Αυτή είναι η στιγμή σας, για να κάνετε το πρώτο βήμα, προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ταύρος

Είστε σε πραγματικό έλεγχο όταν πρόκειται για την εκπαίδευσή σας και τα ταξίδια σας, ένα νομικό θέμα ή τη δική σας προοπτική για τη ζωή. Οι απόψεις σας ενδέχεται να τεθούν υπό αμφισβήτηση και ίσως χρειαστεί να εξετάσετε προσεκτικά όσα θεωρείτε σωστά.

300x300a

Η επαφή με νομικά, θρησκευτικά ή εκπαιδευτικά ιδρύματα και ξένους πολιτισμούς θα σας διδάξει κάνα δυο πράγματα. Αποφύγετε τις περιττές νομικές διαδικασίες. Αυτό που κάνετε σήμερα έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην πνευματική ή νομική σας κατάσταση, την εκπαίδευσή σας ή τις προοπτικές της ζωής σας. Ώρα να δοκιμάσετε τις απόψεις σας ή να αναλάβετε τις ευθύνες σας, γι’ αυτά που πιστεύετε.

Δίδυμοι

Ο έλεγχος πραγματικότητας μπορεί να στρέφεται γύρω από φόρους, χρέη ή κοινά οικονομικά. Μπορεί επίσης, ν’ αντιμετωπίζετε κάποιες ανασφάλειες, σχετικές με τον έρωτα και τη σχέση σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να ορίσετε κάποια σωστά όρια. Ό,τι κάνετε σήμερα, θα έχει μακροπρόθεσμες οικονομικές και προσωπικές επιπτώσεις – μια πραγματική ευκαιρία για την αναδιάρθρωση του χρέους ή την αναδιαμόρφωση των ορίων στην σχέση σας.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065