Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο – Η Ωρα της Κρίσης β

imerisies-provlepseis-deytera-19-5-2014

Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο

Καρκίνος

Ο έλεγχός της πραγματικότητάς σας, είναι γύρω από τις σχέσεις και τις επιχειρηματικές συνεργασίες. Μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε τους περιορισμούς που θέτουν οι άλλοι… και που πρέπει απλώς να αποδεχτείτε… αν θέλετε να προχωρήσετε.

Ή ίσως πρέπει να πείτε Όχι και να χαράξετε τη γραμμή. Κάποιο κοντινό σας άτομο, μπορεί να αντιμετωπίζει μια δύσκολη απόφαση ή μια ανησυχία, που αφορά την υγεία του. Αυτό που συμβαίνει σήμερα μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στον γάμο ή την επιχειρηματική σας συνεργασία. Στόχος σας, οι σταθερές μακροπρόθεσμες συμφωνίες, με σαφείς περιγραφές ρόλων.

zodia-taro-45

Λέων

Μπορείτε να πάρετε έναν έλεγχο πραγματικότητας στην εργασία ή γύρω από την υγεία σας και την καθημερινότητά σας. Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, που θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με σκληρούς συνεργάτες ή με δικούς σας περιορισμούς. Ή, ίσως είναι καιρός να αντιμετωπίσετε μια χρόνια ανησυχία, αναφορικά με την υγεία σας. Αυτό που κάνετε σήμερα μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην εργασία, την υγεία και την ευημερία σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία για μακροπρόθεσμη βελτίωση της υγείας, για να μάθετε νέες δεξιότητες και να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας στην εργασία.

Παρθένος

Ο έλεγχος πραγματικότητας μπορεί να αφορά, ένα δημιουργικό έργο, μια ερωτική υπόθεση ή τα παιδιά. Ένα παιδί ίσως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τώρα. Αν εργάζεστε στην ψυχαγωγία ή τη δημιουργική βιομηχανία, μπορεί να λάβετε μια κριτική -ή ένα σοβαρό έπαινο-, γύρω από την απόδοσή σας, που θα έχει επιπτώσεις στην αυτοεκτίμησή σας. Αυτό που κάνετε σήμερα, μπορεί να θέσει τα θεμέλια για μια πιο χαρούμενη ζωή. Μπορείτε να σταθεροποιήσετε την απόδοσή σας, τις σχέσεις σας με τα παιδιά σας ή ένα δημιουργικό έργο.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο

Ζυγός

Ο έλεγχος πραγματικότητάς σας, αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως ένα αρσενικό μέλος της οικογένειας κάνει έναν έλεγχο και χρειάζεται την υποστήριξή σας? Ή ίσως είναι καιρός να χαράξετε τα όριά σας και να πείτε Όχι στα μέλη της οικογένειά σας που έχουν από σας, υπερβολικές απαιτήσεις ή προσπαθούν να σας καθορίσουν. Μπορεί επίσης να είναι μια σημαντική στιγμή, για βελτιώσεις στο σπίτι. Αυτό που κάνετε σήμερα, μπορεί να έχει εκτεταμένες επιπτώσεις στη σχέση σας με την οικογένειά σας, το σπίτι σας και την αίσθηση του «ανήκειν»… και να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, μακροπρόθεσμα.

Σκορπιός

Αυτός είναι ένας έλεγχος πραγματικότητας στο άμεσο περιβάλλον σας, τοποθετώντας τις κινήσεις, τις επαφές και τις επικοινωνίες σας… σε δοκιμασία. Οι άνθρωποι γύρω σας ενδέχεται να είναι δύσκολοι, τώρα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις στα ταξίδια σας ή να αντιμετωπίσετε τα δικά σας όρια, σε ό, τι αφορά τη γνώση και τη γλώσσα. Βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε αρνητικές σκέψεις και αγνοείτε, υπερβολικά σκληρές λέξεις. Αυτό που κάνετε σήμερα μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες στον τρόπο που σκέφτεστε, στις μετακινήσεις, στις επικοινωνίες σας και στον τρόπο που χειρίζεστε, τις καθημερινές σας συναλλαγές με τους ανθρώπους. Μην αφήνετε κανέναν, να οριοθετήσει το χώρο σας.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο

Τοξότης

Ο έλεγχος πραγματικότητας μπορεί να έρχεται με τη μορφή ενός μεγάλου λογαριασμού ή μιας δαπανηρής αγοράς, που θα σας αναγκάσει να σφίξετε τα λουριά. Μπορείτε να επιμείνετε στις προσπάθειές σας και να λάβετε μέτρα για την εδραίωση των πόρων σας, αν θέλετε να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Ή μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι είναι καιρός να ασχοληθείτε με κάποιο από τα αχρησιμοποίητα ταλέντα σας και να επιδιώξετε έναν αγαπημένο στόχο. Αυτό που κάνετε σήμερα θα έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στα οικονομικά σας και σε άλλα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία. Βελτιώστε και αξιοποιήστε τα ταλέντα σας.

Αιγόκερως

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να εδραιώσετε όλη την πρόοδο που έχετε κάνει, να πληρώσετε τις τελικές σας οφειλές και να δημιουργήσετε μια σταθερή πορεία για το μέλλον. Αποφύγετε το άγχος και ξεκουραστείτε, καθώς η ζωτικότητα σας μπορεί να είναι χαμηλή. Και βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε ανησυχίες για την υγεία σας τώρα, ώστε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Τα γεγονότα σήμερα είναι πιθανό να έχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις σχετικά με το ποιοι είστε, την υγεία σας και τη συνολική προοπτική της ζωής σας. Να είστε γενναίοι και να πάρετε τις αποφάσεις, που είναι απαραίτητες για τη μακροπρόθεσμη ευτυχία σας. Αυτό που κάνετε, θα σας επηρεάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο

Υδροχόος

Βρίσκεστε σε έναν ψυχολογικό έλεγχο πραγματικότητας. Τα γεγονότα μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε απομονωμένοι, συγκλονισμένοι, «αποδιοπομπαίοι τράγοι» ή απομονωμένοι, φέρνοντάς σας πρόσωπο με πρόσωπο με τις δικές σας ανασφάλειες και αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Τα πράγματα που είχαν σημασία έχουν εξασθενίσει. Κάντε στην άκρη και αφήστε τα να περάσουν και να φύγουν. Ο διαλογισμός και ο χρόνος που αφιερώνετε με τον εαυτό σας, μπορεί να σας δώσει κάτι σταθερό, για να το κρατήσετε συντονισμένο και να αφήσετε το σώμα και το πνεύμα σας να ανανεωθούν. Τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα, είναι η απελευθέρωση από το παρελθόν και η δημιουργία καινούργιων δρόμων για το μέλλον. Απομακρυνθείτε από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον.

Ιχθύες

Ενδέχεται να χρειαστεί, ένας έλεγχος πραγματικότητας στις φιλίες σας, τις συμμαχίες ή τα κοινοτικά έργα, ζητώντας σας να επανεκτιμήσετε τί αξίζει να επενδύσετε και τί όχι. Μπορεί να λάβετε κριτική από ένα φίλο ή κάποιο σημαντικό πρόσωπο από τον κοινωνικό σας κύκλο, αμφισβητώντας την πίστη σας. Ή μπορεί να σας ζητηθεί να εντείνετε και να δεσμευτείτε. Αυτό που κάνετε σήμερα, θα έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στις φιλίες σας και τη στάση σας στην κοινότητα. Αναζητήστε συμμάχους και κάντε συγκεκριμένα βήματα, προς το όραμά σας.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ήλιος σύνοδο με Κρόνο τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia