01/12 Αφροδίτη στον Τοξότη Ο ερωτικός πόνος θα γιατρευτεί

zodia-oroskopos

Κοινοποίηση:

01/12 Αφροδίτη στον Τοξότη.

Στις 01 Δεκεμβρίου …η Αφροδίτη φεύγει ‘τρέχοντας’, από τον Σκορπιό, και περνάει στον πύρινο Τοξότη μέχρι και τις 25/12. Μια λυτρωτική μετάβαση, δίπλα στον Ήλιο, που θα αποκαταστήσει τις υπερβολές του προηγούμενο χρονικού διαστήματος …σε κάθε επίπεδο.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Υπάρχει κέρδος από κάθε κίνηση σας πια… στα εργασιακά και τώρα, με όλη αυτή την πολυαστρία μέσα στον συγγενικό Τοξότη, εσείς θα έχετε ότι επιθυμείτε. Οι ερωτικές σχέσεις που έχουν ταλαιπωρηθεί, την πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα, θα επανέλθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.
Τυχερές ημερομηνίες : 2 και 5 Δεκεμβρίου

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Σίγουρα η θέση του κυβερνήτη σας, σας δίνει ακόμη μια παραπάνω σιγουριά, για όλα αυτά που επιθυμείτε …να καταφέρετε σε αισθηματικό – οικογενειακό επίπεδο. Δεν έχει πια, καμία σημασία τι έγινε στο παρελθόν, όλα μπορούν να ξανα-ξεκινήσουν και αυτήν την φορά …υπό καλύτερες συνθήκες.
Τυχερές ημερομηνίες : 3 και 20 Δεκεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Δίδυμοι: Με τόση αστρολογική κινητικότητα απέναντι σας, μέσα στον Τοξότη, εσείς θα έχετε πολλές και θετικές αλλαγές – εξελίξεις …στην σχέση – γάμο σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει, μέσα στο πρώτο 15μερο του Δεκεμβρίου, θα τα έχουν ξαναβρεί. Οι ελεύθεροι, θα έχουν προσεγγιστεί από κάτι ποιοτικό που θα τους έλξει….αλλά και αρκετό χρήμα πλησιάζει.
Τυχερές ημερομηνίες : 3 και 15 Δεκεμβρίου

Καρκίνος: Εσείς έχετε χαθεί ανάμεσα … σε δύο διαφορετικές καταστάσεις στην ερωτική σας πραγματικότητα. Τώρα που Η Αφροδίτη, θα σταθεί δίπλα στον Κρόνο, εσείς και με το χέρι στην καρδιά, καλείστε να κρατήστε μόνο αυτόν… που αγαπάτε και σας αγαπά. Όλα τα άλλα είναι …ψυχολογικές ανασφάλειες.
Τυχερές ημερομηνίες : 10 και 17 Δεκεμβρίου

Λέων: Εσείς… όπως και τα υπόλοιπα πύρινα ζώδια, έχετε την τύχη στα δικά σας χέρια, και καλό είναι από τώρα να ενεργοποιηθείτε, προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι ερωτευμένοι, θα καταφέρουν και πάλι να συναντηθούν και να βρουν τους ρυθμούς τους. Οι σύντροφοι ….που έχουν πάρει αποφάσεις δεσμεύσεων, θα τις υποστηρίξουν.
Τυχερές ημερομηνίες : 4 και 21 Δεκεμβρίου

zvdia-00

Παρθένος: Δεν χρειάζεται, να πείτε και να κάνετε κάτι παραπάνω, για να τραβήξετε το ενδιαφέρον του ατόμου που αγαπάτε. Οι μέρες, έχουν μια ερωτική δυναμική επάνω σας, που όσο και δύσκολα να είναι τα πράματα… οι λύσεις θα βρεθούν και θα είναι υπέρ σας. Οι χωρισμένοι σύζυγοι, πιθανόν και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου σε Αιγόκερω, να έχουν δώσει και πάλι τα χέρια της συμφιλίωσης.
Τυχερές ημερομηνίες : 2 και 23 Δεκεμβρίου

Ζυγός: Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα, από όλα αυτά που σας έχουν τύχει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο κυβερνήτης σας, μέσα στον Τοξότη, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε …τον έλεγχο και πάλι των οικονομικών σας, αλλά και να έχετε στην αγκαλιά σας, το άτομο που αγαπάτε.
Τυχερές ημερομηνίες : 5 και 19 Δεκεμβρίου

Σκορπιός: Είσαστε τολμηροί. Αυτά, που θέλατε να πάρετε από την Αφροδίτη, ήδη τα έχετε. Στο τώρα, καλείστε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε, για να μην τα χάσετε. Στα υπέρ… βάλτε χρήματα που σας έρχονται, χωρίς προειδοποίηση, αλλά και για τους μόνους, μια νέα αγάπη που θα ζεστάνει την καρδιά σας.
Τυχερές ημερομηνίες : 2 και 22 Δεκεμβρίου

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Εσείς είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, αυτών που συμβαίνουν, αυτήν την εποχή. Όλα τα φώτα, τα μάτια και οι καρδιές… είναι στραμμένα επάνω σας. Έχετε στην διάθεση σας, αρκετό χρόνο, για να λήξετε αρρωστημένες καταστάσεις του παρελθόντος και να ασχοληθείτε πιο ενεργά με αυτά που αγαπάτε.
Τυχερές ημερομηνίες : 4 και 11 Δεκεμβρίου

Αιγόκερως: Εσείς μπορείτε, να πείτε ότι δέχεστε την εύνοια του σύμπαντος, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Από την πανσέληνο, και μέχρι ο Ήλιος να έρθει στον δικό σας ζωδιακό οίκο, θα δείτε τουλάχιστον δύο άτομα, ίσως και από το παρελθόν, να σας πολιορκούν… και να σας δίνουν προτάσεις αγάπης.
Τυχερές ημερομηνίες : 9 και 18 Δεκεμβρίου

Υδροχόος: Με τόσα που έχετε περάσει, στα αισθηματικά σας το πιο πιθανόν, είναι πια να επιθυμείτε… να μείνετε μόνοι σας και ήρεμοι. Αυτό θα αλλάξει από το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, που ένα νέο και αρκετά τολμηρό άτομο, θα σας προκαλέσει ερωτικά… και μέχρι να σας κατακτήσει. Το χρήμα πλησιάζει άφθονο.
Τυχερές ημερομηνίες : 7 και 12 Δεκεμβρίου

Ιχθείς: Μη ανοίγετε …με τον άνθρωπο σας, αυτές τις ημέρες, κουβέντες για το παρελθόν και άτομα του τότε. Αυτά έληξαν και στο τώρα, κάτω από αυτές τις θετικές αστρολογικές συνθήκες, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε οικονομικά και ερωτικά ζητήματα. Πολλές και οι διαλυμένες σχέσεις …που θα επανέλθουν.
Τυχερές ημερομηνίες : 8 και 24 Δεκεμβρίου

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera