Αστρολογικό Almanac ζωδίων

imerisies-28314-zvdia-zwdia

Κοινοποίηση:

Αστρολογικό Almanac ζωδίων. 

Ο νέος μήνας, είναι…ανέκαθεν ήταν…και ο πιο δημοφιλής σε εγκόσμιο επίπεδο, αλλά ειδικά φέτος, με τις αλλαγές που θα συντελεστούν στον αστρολογικό ουρανό, όλα θα αλλάξουν προς το πολύ καλύτερο.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Εσείς έχετε μεγάλη εύνοια από τις 08/12 και μετά, για να ορθολογίσετε τα οικονομικά σας, που όχι μόνο θα έχουν άνοδο, αλλά και θα σας δώσουν ανοίγματα για τα μέλλον. Στα ερωτικά – οικογενειακά σας, όλη η πρώτη εβδομάδα, του νέου μήνα, θα φέρει επικοινωνίες, από άτομα, που πιθανόν και να έχετε ξεχάσει πια.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι του 1ου Δεκαημέρου
Τυχερό διάστημα: 11 – 20 /12

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Μπορείτε να ενεργοποιηθείτε… από τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, και θα δείτε ότι και ο άνθρωπος σας, θα σας ακολουθήσει με όλο του το είναι. Με τον ήλιο να πλησιάζει τον Αιγόκερω, όλα τα ζώδια της Γης, θα έχουν ρεκόρ προτάσεων γάμου – επανασυνδέσεων. Από τις 10/12 και μετά θα έχετε και κάποια καλά επαγγελματικά νέα.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι του 2ου Δεκαημέρου
Τυχερό διάστημα: 08 – 15/12

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Οι δρόμοι σας, έχουν ανοίξει…και σας δίνουν τα δώρα που ζητάτε. Από τις 03/12 και μέχρι τις 20/12, θα έρθει στην ζωή σας, ένας νέος έρωτας ή μια παλιά σας αισθηματική υπόθεση … με νέους όρους. Όλος ο μήνας του Δεκεμβρίου, θα σας δώσει και μεγάλη οικονομική άνεση.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι του 3ου Δεκαημέρου
Τυχερό διάστημα: 01- 09/12

Καρκίνος: Με την πανσέληνο στις 03/12… να σας δίνει όλη την θετική της ενέργεια, εσείς θα φέρετε στα δικά σας μέτρα, τις αισθηματικές επικοινωνίες και επαφές. Αυτό σημαίνει, ότι και οι χωρισμένοι σύζυγοι – σύντροφοι, θα βρεθούν και οι αποφάσεις θα είναι οριστικές. Τα οικονομικά σας, από την δεύτερη εβδομάδα του μήνα, σας δίνουν άνεση και σταθερότητα.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι του 1ου Δεκαημέρου
Τυχερό διάστημα: 02-11/12

Λέων: Με τον Ήλιο στον Τοξότη, όλος ο καινούργιος μήνας, θα στρώσει για εσάς ευκαιρίες …και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Από τις 11/12 και μετά, οι αισθηματικές υποθέσεις που έχουν παγώσει, για τον οποιοδήποτε λόγο, θα αναθερμανθούν και οι σύντροφοι θα κάνουν βήματα προς την επανένωση. Αυτό σε κάποιες ήδη ποιοτικές σχέσεις, θα δώσει, αφορμές για γάμο – οικογένεια – απογόνους. Οικονομικά πριν την αλλαγή του ζωδίου σε Αιγόκερω, θα έχετε άνεση μεγαλύτερη.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι του 2ου Δεκαημέρου
Τυχερό διάστημα: 03-14/12

zvdia-098

Παρθένος: Από την πρώτη στιγμή …που θα εισέλθει ο καινούργιος μήνας, εσείς θα δεχτείτε μια σειρά από ευτυχή γεγονότα, που θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Αυτό θα ξεκινήσει μέσα στην ερωτική σας ζωή, που με την πρωτοβουλία της άλλης πλευράς, οι επικοινωνίες – προσωπικές επαφές, θα πολλαπλασιαστούν. Επαγγελματικά, από την πανσέληνο και μετά, θα έχετε πολλές προτάσεις.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι του 3ου Δεκαημέρου
Τυχερό διάστημα: 05-21/12

Ζυγός: Οι φιλοδοξίες που έχετε, θα αντιληφθείτε ότι από τις 04/12 και μέχρι τις 15/12, θα έχουν γίνει πραγματικότητα, καθώς τα άστρα σας φέρνουν πιο κοντά σε λύσεις, και ειδικά στον εργασιακό σας τομέα. Στην ίδια τρέχουσα εποχή, οι σχέσεις, που έχουν ταλαιπωρηθεί, θα αναζωογονηθούν και θα οδεύσουν πιο στρωτά…και επικοινωνιακά.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι του 3ου Δεκαημέρου
Τυχερό διάστημα: 02-11/12

Σκορπιός: Με τον Δία επάνω σας, και για όλο το υπόλοιπο του έτους, εσείς μπορείτε να ξαναχτίσετε όλα αυτά, που δεν έγιναν σωστά. Οι προτάσεις που θα έχετε γύρω από τα επαγγελματικά σας …θα σας δικαιώσουν. Οι δεσμοί, που διαλύθηκαν, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο θα επανέλθουν μέσα από μόνιμες πια ερωτικές υποσχέσεις.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι του 2ου Δεκαημέρου
Τυχερό διάστημα: 06-17/12

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Το ότι ο Ήλιος είναι πάνω σας, δεν σημαίνει, ότι και εσείς δεν θα πρέπει να είστε σε μια αφύπνιση, γύρω από καταστάσεις και άτομα, που θα σας πλησιάσουν. Στα οικονομικά σας, γύρω στις 12/12,προσέχετε τα υπερβολικά – έκτακτα έξοδα. Τύχη θα έχουν κάποιοι, σε ταξίδια στο εξωτερικό. Οι έρωτες …θα ανθίσουν και θα μετουσιωθούν σε αγάπη.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι του 1ου Δεκαημέρου
Τυχερό διάστημα: 10-22/12

Αιγόκερως: Ευεργεσίες του σύμπαντος να περιμένετε, από το πρώτο λεπτό που θα εισέλθει ο καινούργιος μήνας. Οι δεσμοί, που έχουν χαθεί, λόγο χρόνου και αποστάσεων, θα επανασυνδεθούν …μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Λεφτά και ειδήσεις σημαντικές για εσάς, θα έρθουν πριν την πανσέληνο στις 03/12
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι του 2ου Δεκαημέρου
Τυχερό διάστημα: 06-17/12

zodia-agni

Υδροχόος: Οι σκέψεις και τα σχέδια σας, αναφέρουν την εσώτερη ανάγκη σας, να διώξετε- να λήξετε καταστάσεις, που μέσα στο 2017 …σας βάρυναν. Μετά την πανσέληνο… θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά, και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Επαγγελματικά, κάποια έκτακτα χρήματα, σας πλησιάζουν.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι του 3ου Δεκαημέρου
Τυχερό διάστημα: 02-11/12

Ιχθείς: Αφιερώστε παραπάνω χρόνο, αυτόν τον καινούργιο μήνα, για αυτά που επιθυμείτε να σας συμβούν. Με τον ορθόδρομο πια Ποσειδώνα, να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή, από τις 03/12 και μετά, εσείς όποιον αγαπάτε, ακόμη και από τα παλιά, θα τον έχετε και πάλι στην καθημερινότητα σας. Οικονομική δυναμική …θα έχετε από τις 10/12 και για όλο το 2018.
Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι του 1ου Δεκαημέρου
Τυχερό διάστημα: 03-11/12

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia