10/04 Ανάδρομος Ερμής. Παράλληλες διαδρομές και αποκαλύψεις.

erwtikes-24214

10/04 Ανάδρομος Ερμής. Παράλληλες διαδρομές και αποκαλύψεις.

Στις 10 Απριλίου ο φτερωτός Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φορά και μέχρι τις 03/05. Αυτό θα προκαλέσει μια σειρά από αποκαλύψεις και ειδικά σε υποθέσεις αγάπης, καθώς και η Αφροδίτη είναι σε ανάλογη τροχιά.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Οι Δίδυμοι που είναι ο κυβερνήτης τους αλλά και οι Ιχθείς, θα έχουν τις πρακτικές ευκαιρίες, να βρεθούν με πρώην συντρόφους τους, που κάτω από συζητήσεις και προτάσεις, δεν αποκλείεται και να επανασυνδεθούν. Όσοι έχουν σχέση, το πιο πιθανόν είναι να ξεκινήσουν συζητήσεις, για το άμεσο μέλλον τους.
Προσοχή στις: 15 και 22 Απριλίου

zodia-taro-45

Οι Κριοί που δεν σταματούν ποτέ και οι Τοξότες που έχουν πια τον Κρόνο να τους υποστηρίζει, θα μπορέσουν να βρουν την πολύτιμη ισορροπία τους μέσα σε σχέσεις, φιλίες αλλά και συνεργασίες. Μέσα σε όλα αυτά, χρήμα και φήμη, σας φτιάχνει την διάθεση, προς όλες τις κατευθύνσεις.
Προσοχή στις: 01 και 02 Μαΐου

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τα Ταυράκια και οι δύσκολοι Αιγόκεροι, που δεν έχουν καλή πορεία μέσα στην σχέση τους, θα κάνουν πια σοβαρές σκέψεις για να μείνουν μόνοι. Όσοι έχουν δεχτεί κάποιον παλιό τους έρωτα πίσω στην ζωή τους, ίσως και να σας απογοητεύσουν και πάλι.
Προσοχή στις: 10 και 20 Απριλίου

Οι Καρκίνοι και οι αέρινοι Ζυγοί, που έχουν κουραστεί πια να κυνηγούν το άτομο της καρδιάς τους, θα δεχτούν μια καινούργια προσωπικότητα στην ζωή τους, που θα τους κάνει να αισθανθούν όλα τα καλά, που φέρνει μαζί η αγάπη και τα αληθινά συναισθήματα.
Προσοχή στις: 11 και 23 Απριλίου

xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Από αυτόν τον μήνα οι Λέοντες και οι Σκορπιοί, θα έχουν πολλά καλά να τους πλησιάζουν. Ο έρωτας θα κάνει του εργένηδες, να αποζητήσουν την οικογενειακή ζωή. Οι χωρισμένοι θα έχουν την ευκαιρία τους, στα μέσα στον Απριλίου, να ξανασμίξουν και οι εν σχέση, θα μιλήσουν για δεσμεύσεις.
Προσοχή στις: 14 και 21 Απριλίου

Οι Παρθένοι και οι τρομεροί Υδροχόοι, που έχουν πίστη στον εαυτό τους, θα χρειαστεί να κάνουν κάποια τοποθετήσεις πλέον, μέσα στην σχέση τους. Μπορεί αυτό να προκαλέσει κάποιες έριδες, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι πολλά πράματα θα μπουν στην θέση τους.
Προσοχή στις: 08 και 27 Απριλίου