10/10 Δίας στον Σκορπιό. Συναισθηματικά, Ερωτικές σχέσεις

10/10 Δίας στον Σκορπιό. Συναισθηματικά, Ερωτικές σχέσεις

Από την πρώτη στιγμή που θα εισέλθει ο Δίας, στον ερωτικό Σκορπιό, σίγουρα θα υπάρξει μια πιο γόνιμη περίοδος σε όλα τα ζώδια, χωρισμένα, μόνα και όχι μόνο, για να βρουν την προσωπική τους ισορροπία.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Σίγουρα αν εσείς οι Ζυγοί, δεν αρπάξετε τις ευκαιρίες που σας πλησιάζουν, τότε μόνο εσείς τελικά… θα φταίτε. Παλιοί έρωτες θα σας προτάξουν υποσχέσεις και αισθηματικά δώρα που θα πρέπει να δείτε.
Εύνοια με ζώδια Νερού

zodia-taro-45

Σε μια εξίσου καλύτερα κατάσταση θα βρεθούν και οι Δίδυμοι, που επιθυμούν να τα έχουν καλά με όλους, και που θα έχουν νέα πλησιάσματα, από κόσμο που πιθανόν και επιτέλους να τους δεσμεύσει την δύσκολη καρδιά.
Εύνοια με ζώδια Φωτιάς

Οι Κριοί και οι συγγενείς Λέοντες, θα βρεθούν ανάμεσα σε πολλά και δύσκολα αισθηματικά διλήμματα, καθώς ξαφνικές εμφανίσεις από το ξεχασμένο παρελθόν, θα σας προκαλέσουν έντονα για επανασύνδεση.
Εύνοια με ζώδια Αέρα

Από τις 15 / 10 και μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου, οι Παρθένοι και οι Υδροχόοι, θα έχουν μια σειρά από καινούργιες και ενδιαφέρουσες ερωτικές επαφές – γνωριμίες, που θα τους κάνουν επιτέλους να ξεχάσουν τα παλιά, που τους έχουν στοιχειώσει και να προχωρήσουν… μπροστά.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Από τα ζώδια που θα δουν μέσα στις επόμενες ημέρες, καλυτέρευση των αισθηματικών τους, είτε είναι σε γάμο, είτε σε σχέση, είτε σε χωρισμό, είναι οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς. Πριν να φύγει ο μήνας του Οκτωβρίου, θα έχετε βάλει μόνιμα στο πλάι σας, τον άνθρωπο που αγαπάτε!
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Δεχτείτε να ανοίξετε παραπάνω εσείς οι Ταύροι και οι Καρκίνοι τον φιλικό – κοινωνικό σας κύκλο και να αφήστε νέο κόσμο να σας πολιορκήσει. Ο Δίας, για εσάς ετοιμάζει μόνιμες δεσμεύσεις, που τις … χρειάζεστε!
Εύνοια με ζώδια της Γης

Μην ακούτε κανέναν, Σκορπιοί και Τοξότες. Όλα είναι για εσάς, Δείξτε με το δάκτυλο στην τύχη σας, ποιον θέλετε να έχετε μόνιμα στην αγκαλιά σας, κάντε την ευχή σας … και να είστε βέβαιοι, ότι μέχρι ο Ήλιο να αλλάξει ζώδιο, αυτό θα έχει γίνει. Όλο το αστρολογικό σκηνικό είναι υπέρ σας.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia