18/3/2014: Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού

ζωδια-ζωδιο-σημερα-zwdia

Κοινοποίηση:

Την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014, η ερωτική Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει εξάγωνο με τον πρωτοπόρο Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

 

Οι σχέσεις, τα οικονομικά και οι απολαύσεις θα ωφεληθούν απίστευτα αυτή τη περίοδο, αν προσπαθήσετε αυθόρμητα να υιοθετήσετε μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση απέναντί τους. Αν οι συγκεκριμένοι τομείς της ζωής σας είναι τον τελευταίο καιρό λίγο στάσιμοι ή βαρετοί, αυτή η όψη θα ταρακουνήσει τα πράγματα …τόσο ώστε να γίνουν ενδιαφέροντα και να φέρετε νέα πνοή στην καθημερινότητά σας.

 

Ίσως υπάρξουν κάποια αναπάντεχα έσοδα, ή ίσως να μην μπορέσετε να αντισταθείτε σε κάποια αγορά, ή ίσως σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να κάνετε κάποιες νέες κοινωνικές επαφές.

zodia-zvdia-22

 

Το θετικό αυτής της όψης είναι πως θα έχετε την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες και να απολαύσετε κάποιες αυθόρμητες αλληλεπιδράσεις. Το αρνητικό όμως μπορεί να έρθει υπό τη μορφή παρορμητικών αγορών που δεν μπορούν να καλυφθούν από την οικονομική σας κατάσταση, ή με άσχημη συμπεριφορά που θα μετανιώσετε αργότερα.

 

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια που σας δίνεται με αυτή την όψη, είναι να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας περιορίζει, χωρίς να καταστρέψετε τα θεμέλια που έχετε χτίσει με τόσο κόπο στη ζωή σας.