2016 Αστρολογια αιγοκερως μηνα-μηνα

miniaies-erwtikes-zwdio-aigokerws

Αιγόκερως 2016

Ιανουάριος
Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα θα ευχαριστηθείτε την παρέα των φίλων και της οικογένειας σας και δεν θα θέλετε να είστε πουθενά αλλού παρά μόνο κοντά τους. Το αποτέλεσμα; Να σας δείξουν τόσο οι φίλοι όσο και η οικογένεια σας το πόσο πολύ σας εκτιμούν και σας αγαπάνε.

Θα νιώθετε ευτυχισμένοι με την ζωή σας όπως έχει και με τα πρόσωπα που έχετε σε αυτήν. Όμως πρέπει να ξέρετε ότι ο μήνας αυτός δεν είναι ιδανικός για την λήψη όποιων αποφάσεων ιδίως σημαντικών , οπότε αφήστε τα του κόσμου προς το παρών εκτός της σκέψης σας και αφοσιωθείτε στο περιβάλλον που ήδη βρίσκεστε.

zodia-taro-45

Φεβρουάριος
Το μυαλό σας αυτό τον μήνα θα είναι πλήρως προσηλωμένο στο σχεδιασμό της χρονιάς αυτής όσο αφορά το μέλλον σας, καθώς και τα πλάνα που αφορούν την κατεύθυνση που έχετε επιλέξει να αποτελέσει το κυρίως μονοπάτι σας για το μέλλον σας γενικότερα. Διαθέτετε αρκετά χαρίσματα , ένα εκ των οποίων είναι και ο οραματισμός. Χρησιμοποιήστε τον λοιπόν και δείτε τον εαυτό σας στο μέλλον ευτυχή, σε μία δουλειά δημιουργική που θα αγαπάτε, με καλούς ανθρώπους δίπλα σας και με καλό εισόδημα μιας και τα χρήματα είναι σημαντικά για τον χαρακτήρα σας.

Έχετε από το Σύμπαν να οραματίζεστε με αυτόν τον τρόπο το μέλλον σας, αν θέλετε να το προβλέπετε μιας και είστε το πιο διαισθητικό από τα ζώδια της γης που διαθέτει αυτό το χάρισμα ακριβώς για να μπορέσετε να φέρετε τα όνειρα στην πραγματική ζωή σας εδώ, κάτι που όντως θα συμβεί. Το έτος αυτό σας προσφέρει όλες τις απαιτούμενες ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα όνειρα αυτά καθώς επίσης και σας στέλνει την Θεά Τύχη ώστε να μπορέσετε να έχετε μια εύπορη ζωή στο εγγύς μέλλον.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μάρτιος
Τον μήνα αυτό πρέπει να προσέξετε ώστε να μην υπογράψετε την όποια συμφωνία ή κάνετε συμβόλαιο, καθώς επίσης και να μην πειστείτε από τις όποιες κακές πληροφορίες σας δώσουν και αντιδράσετε συναισθηματικά σε λόγια που είναι ψεύτικα . Έχετε επίσης το νου σας σε κάποιο άτομο από τον χώρο της εργασίας σας το οποίο συνεχώς σας υπονομεύει. Κρατήστε το πρόγραμμα σας και την παραγωγικότητα σας σε υψηλά επίπεδα, να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις και να τελειώνετε τα έργα σας όταν πρέπει και να τα παρά δίδετε σε άριστη μορφή και θα είστε πραγματικά ακλόνητοι. Οι ανώτεροι σας, σας παρακολουθούν όλο αυτό το διάστημα και τους έχετε ήδη εντυπωσιάσει από την καλή δουλειά που κάνετε, οπότε κάποιο ανώτατο στέλεχος σας έχει συνεχώς υπό την προστασία του, κάτι που θα σας βγει σε καλό εργασιακά πολύ σύντομα. Το εργασιακό σας μέλλον το 2016 δείχνει λαμπρό , μην το ξεχάσετε αυτό.

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

Απρίλιος
Αυτός ο μήνας είναι τέλειος για ξεκούραση, ηρεμία , για να ρίξετε τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας καθώς και για να ξεκουράσετε το σώμα σας το οποίο αρχίζει και δείχνει σημάδια κούρασης , έντονα σημάδια. Και μιας και το σωματικό σας θέμα σχετίζεται άμεσα με τους μυς του σώματος σας καλό θα ήταν αν έχετε να κάνετε μια εργασία η οποία περιέχει να κουβαλήσετε ή να σηκώσετε κάτι βαρύ, τότε να ζητήσετε βοήθεια για την εκπλήρωση της εργασίας αυτής, αλλιώς μην απορήσετε αν σας πάνε στα επείγοντα μετά από λίγη ώρα εργασίας . Βλέπετε αν και ως χαρακτήρες είστε εντελώς ανεξάρτητοι υπάρχουν κάποια πράγματα που απαιτούν το να ζητάμε βοήθεια από άλλους. Πιστέψτε με όταν λέω πως η βοήθεια αυτή που θα ζητήσετε με τίποτα δεν γίνεται να συσχετιστεί με αδυναμία του χαρακτήρα σας. Οπότε μην φερθείτε χαζά και κάντε αυτό που είναι σοφό τόσο για το σώμα όσο και για το μέλλον σας.

Μάιος
Θα συναντήστε μερικά προβλήματα είτε στην ερωτική σας ζωή είτε στο μέτωπο της οικογένειας σας. Θα νιώσετε κάπως υποτιμημένοι από εκείνους το διάστημα αυτό. Η καλύτερη στάση είναι να μην πάρετε πλευρά ή να εκφράσετε άποψη στο ζήτημα , απλά αφού είστε και καλός ακροατής , να ακούσετε τι έχει να σας πει ο καθένας τους και έπειτα θα δείτε που το ζήτημα θα λυθεί από μόνο του. Η οικογένεια σας είναι μια μονάδα που λειτουργεί συνολικά αυτόνομα και οι δεσμοί αγάπης που υπάρχουν ανάμεσα στα μέλη της είναι τόσο ισχυροί που τελικά όλα τα προβλήματα λύνονται ομαλά. Όσο και αν κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να μην μένετε πλέον μαζί με την οικογένεια σας ή να μένετε σε πιο μακρινή περιοχή τώρα πια, αυτό δεν αναιρεί ότι είστε πάντα στην σκέψη τους όπως είναι και εκείνοι στην δική σας κάθε στιγμή της ημέρας.

Ιούνιος
Πρέπει τον Ιούνιο αυτόν να χάσετε μερικό περιττό βάρος που πήρατε τους προηγούμενους μήνες. Και φυσικά ο μήνας αυτός έχει όλες τις συνθήκες για να το πράξετε με τον καλύτερο τρόπο. Από το να αλλάξετε την διατροφή σας μέχρι να ξεκινήσετε μερικές δραστηριότητες εξωτερικού χώρου ως να πάτε στο γυμναστήριο. Αν φτιάξετε ένα τέτοιο πρόγραμμα , τότε θα δείτε τα αποτελέσματα της προσπάθειας σας πολύ πιο γρήγορα από το κάθε άλλο άτομο που προσπαθεί το ίδιο με εσάς και η διαφορά επάνω σας θα είναι και σε σύντομο διάστημα υπαρκτή αλλά και αρκετά φανερή στους γύρω σας που είναι αδύνατο να μην λάβετε διάφορα κοπλιμέντα για το πόσο πιο όμορφοι έχετε γίνει τον μήνα αυτόν. Και το σημαντικότερο είναι πως όχι μόνο οι άλλοι θα βλέπουν την αλλαγή επάνω σας αλλά εσείς οι ίδιοι θα νιώθετε την διαφορά μέσα σας- το σημαντικότερο από όλα δηλαδή γεγονός.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ιούλιος
Ο μήνας αυτός θα είναι ιδιαίτερα κουραστικός και φορτωμένος στον τομέα των επαγγελματικών σας. Επίσης θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα οικονομικά σας και να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σύστημα αποταμίευσης σας. Δυστυχώς ενδέχεται να υπάρξουν κάποια έξοδα ανεπάντεχα που θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε μόνο κάνοντας χρήση του λογαριασμού αποταμίευσης που έχετε. Το γεγονός αυτό μπορεί να σας προκαλέσει κάποιο στρες αλλά είναι κάτι απαραίτητο

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

Αύγουστος
Τον μήνα αυτό το μόνο που θέλετε είναι απλά να πάτε διακοπές και να είστε όσο πιο μακριά από το γραφείο σας γίνεται. Επίσης θα είναι ένας πολύ ενεργός σεξουαλικά μήνας για εσάς οπότε αν έχετε σχέση οπωσδήποτε πρέπει να κανονίσετε μια έξοδο διακοπών με το ταίρι σας. Άλλωστε είναι απόλυτα κατανοητό να χρειάζεστε ένα διάλειμμα από την δουλειά και την γενικότερα ρουτίνα σας

zwdia-zodia-astrologia-65

Σεπτέμβριος
Ο μήνας ξεκινάει με το να δείτε άμεση πρόοδο στον τομέα της εργασίας σας. Θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα αλλά και πολλές προοπτικές και επιβραβεύσεις στην δουλειά σας. Θα δείτε μία άνοδο σας στην κλίμακα των επαγγελματικών σας καθώς οι αλλαγές αυτές είναι θετικές για εσάς, αν και όσο αφορά τα οικονομικά του γραφείου γενικότερα ενδέχεται να υπάρξουν μερικές γενικές περικοπές- που αφορούν τους πάντες όχι εσάς συγκεκριμένα. Και αφού τα πάντα θετικές και αρνητικές αλλαγές στον χώρο που εργάζεστε πρόκειται να φέρουν θετικό αποτέλεσμα στην καριέρα σας μην πείτε στον κόπο να στρεσαριστείτε διότι θα είναι άνευ λόγου. Προς τα μέσα του μήνα θα δέχεστε την μία επιβράβευση μετά την άλλη από τους ανώτερους σας και οι υπόλοιποι θα αρχίζουν να σας κοιτάζουν με σεβασμό και θα σας έχουν πλέον σε τρομερή υπόληψη. Τόσο που μην ξαφνιαστείτε αν αρχίσουν να έρχονται στο γραφείο σας για να ζητήσουν την άποψη ή την συμβουλή σας για τις δικές τους εργασίες από εδώ και ύστερα. Θα αισθάνεστε και πλέον θα είστε ένα από τα ανώτερα μέλη της εταιρείας σας.

Οκτώβριος
Τα οικονομικά σας πλέον είναι σταθερά -ακλόνητα σταθερά ενώ εσείς είστε χαρούμενοι ακόμα για την πρόοδο στην εργασία σας η οποία συνεχίζει ανοδικά και τον μήνα αυτόν. Έχετε ένα λαμπρό και ευνοϊκό μέλλον να ξεδιπλώνετε μπροστά σας. Τα χρήματα σας θα αυξηθούν ποσοτικά, γεγονός που θα σας ευχαριστήσει και θα σας κάνει τρομερά ευδιάθετους. Θα νιώθετε ότι έχετε δύναμη και εξουσία στα χέρια σας.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Νοέμβριος
Τον μήνα αυτό θα απολαμβάνετε την άνοδο και τη ζωή στο νέο κοινωνικό σας στάτους. Το μόνο που πρέπει να μην κάνετε είναι να αρχίσετε να υπερηφανεύεστε μιας και έτσι θα χάσετε την εύνοια των συναδέλφων σας και θα καταλήξετε να γίνετε αντιπαθητικός προς αυτούς. Μαζί με την άνοδο στην εταιρεία , θα υπάρξει και άνοδος στην κοινωνική σας θέση. Θα έχετε υποχρεώσεις όπου θα συναντήσετε νέα πρόσωπα και θα χρειαστεί να παραβρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις και έτσι θα βρεθείτε σε ένα επίσης ανώτερο κοινωνικό στάτους με αυτό που ήσασταν προηγουμένως. Πιθανόν είναι επομένως , μιας και θα συναναστρέφεστε με άτομα που προέρχονται από διαφορετικό κοινωνικό υπόβαθρο με εσάς κάποια στιγμή να συναντήσετε μια παρουσία που θα σας ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον προς αυτόν ή αυτήν.

Δεκέμβριος
Ο μήνας αυτός θα είναι σχεδόν ένας τέλειος μήνας για εσάς. Η δουλειά σας και η προσωπική σας ζωή είναι τέλειες, όσο βλέπετε την άνοδο που είχατε την χρονιά αυτή διαπιστώνετε ότι το 2016 ξεπέρασε κάθε προσδοκία σας και ότι πραγματικά κερδίσατε πάρα πολλά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ίσως να μην είχατε μια τόσο πετυχημένη χρονιά σαν και αυτή ξανά πριν στην ζωή σας, πάντως τα πάντα ρέουν ευχάριστα και εσείς είστε τρομερά ευτυχισμένοι. Αυτή είναι η ουσία εδώ.

zwdia-3-zodia