2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

zwdia-shmera-imerisies-161014

ωροσκοπιο κριός

Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με την μοίρα και το πεπρωμένο και όλες αυτές τις μυστήριες λέξεις που περιγράφουν τον ακραίο έρωτα, το είδος του έρωτα που σας είναι αδύνατο να του αντισταθείτε.

Ο Δίας, ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης και ο Ήλιος επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα σας καθώς επίσης και στην επιφάνεια έχει φανεί ένα τεράστιο φορτίο συναισθηματικών βιωμάτων που κουβαλούσατε τόσα χρόνια μέσα σας και το οποίο τελικά είχατε θάψει βαθιά στην ψυχή σας με αποτέλεσμα να αγνοήσετε στο τέλος ακόμα και εσείς την ύπαρξη του, χαρακτηριστικά που αποτελούν τελικά τα αίτια αυτής σας της ερωτικής άνθισης.

zodia-taro-45

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

Ο κυβερνών πλανήτης σας από την άλλη ο πλανήτης Άρης βρίσκετε στον οίκο του μέλλοντος κατά την έναρξη του Γενάρη καθώς έπειτα μεταφέρετε στον οίκο των διαπροσωπικών σχέσεων σας, όσο δηλαδή περνάνε οι ημέρες και οδηγούμαστε βαθύτερα προς την καρδιά του μηνός.

Τα καλά νέα είναι πως οι σωματικές εκφράσεις της αγάπης που δείχνετε προς τον άλλον, τελικά ενισχύουν τον ερωτικό δεσμό μαζί του, και αν και η υπερβολή δεν είναι κάτι το θετικό τον μήνα αυτό θα λειτουργεί θετικά τόσο για εσάς όσο και για το σύντροφο σας. Οι Κριοί γενικά δεν είναι κτητικοί ως χαρακτήρες, αν όμως θεωρήσουν πως βρήκαν το άλλο τους μισό τότε πραγματικά θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν το άτομο αυτό δίπλα τους.

zwdia-tarw-zodia-19

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η Νέα Σελήνη που θα κάνει την εμφάνιση της στο ουράνιο στερέωμα στις 9 του Ιανουαρίου, θα σας κάνει μια μίξη από την μέση και επάνω να έχετε την εμφάνιση ενός σοβαρού επαγγελματία με το ριγέ σοβαρό σακάκι του, ενώ από την μέση και κάτω πιθανότατα να σας δούμε μόνο με τα εσώρουχα σας. Αυτή η αντίφαση θα επικρατεί και εσείς θα την στηρίζετε απόλυτα.

Τώρα το Σαββατοκύριακο της 16ης Ιανουαρίου τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα νιώσουν αυτή την μοναδική διαίσθηση μέσα σας που θα σας πει ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας τελικά είναι το ένα και μοναδικό για εσάς. Το αίσθημα αυτό θα παραμένει ενεργό ακόμα και την ημέρα της 23ης του μήνα όπου τελικά το σύμπαν θα σας στείλει την τελευταία ενεργειακή έκρηξη δύναμης που αφορά τον έρωτα και την αγάπη

 

ωροσκοπιο ταύρος

Τελικά είναι θυμός ή έντονη επιθυμία αυτό το αίσθημα που νιώθετε στις 3 του Ιανουαρίου 2016 και μάλιστα σε τέτοια ένταση; Την στιγμή που στον ουρανό ο πλανήτης Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιου άραγε; Εσείς προσωπικά ανθίζετε όταν υπάρχουν τέτοιου είδους καυτές συνθήκες στην ατμόσφαιρα, όμως αν πρόκειται απλά για ένα περιστατικό άγχος τότε το όλο ζήτημα λύνεται απλά και μόνο με το ψιθύρισμα μερικών αισθησιακών λέξεων….

Μην ξεχνάτε ότι δυο ημέρες αργότερα ο πλανήτης Ερμής αρχίζει την ανάδρομη τώρα πια κίνηση του στο ουράνιο στερέωμα με αποτέλεσμα οι όποιες παρεξηγήσεις υπάρχουν να δυναμώσουν και να πληθύνουν επίσης σε αριθμό… οπότε χρειάζεται να προσέξετε το θέμα αυτό πολύ. Άλλωστε όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος , αυτό που προκαλεί είναι να αφήνει επάνω σε εσάς την απόφαση για το τι είναι αλήθεια και τι όχι τελικά, αφού φροντίσει πρώτα να ποτίσει την σχέση σας με μπόλικη αμφιβολία , είτε αυτή είναι σχέση αγάπης είτε σχέση αισθησιακή.

zwdia-zodia-tarw

 

9 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη κάνει την εμφάνιση της ακριβώς στην περιοχή του διαστήματος που κατοικεί η επικίνδυνη μεριά της αγάπης, με αποτέλεσμα η ενέργεια της αποπλάνησης να ανθίζει συνεχώς και όσες λέξεις, πράξεις , και σκέψεις αισθησιασμού είχατε κλείσει στα βάθη της ψυχής σας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, να ξεπετάγονται ασταμάτητα προς τα έξω , στην απλή σας καθημερινότητα. Πιθανότατα επίσης να φτάσετε και στο σημείο να μπερδέψετε ακόμα περισσότερο τον παρτενέρ σας με το ξεκινήσετε μία παρατεταμένη συζήτηση μαζί του την στιγμή μάλιστα που αντί να σας ενδιαφέρουν και τόσο οι λέξεις να δείχνετε το τι θέλετε να εκφράσετε με το άγγιγμα σας.

Πάντοτε κτητικοί στις σχέσεις, αρχίζετε από εκείνη την στιγμή να σφίγγετε ολοένα και περισσότερο την θηλιά γύρω από τον λαιμό του συντρόφου σας και η όλη σας ψύχραιμη κοινωνική σας εικόνα θα ξεκινήσει να καταρρέει κομμάτι με κομμάτι την φορά δίνοντας την θέση της στην έλλειψη συγκράτησης του εαυτού σας και του ελέγχου πάνω στα συναισθήματα σας, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τα χάσετε …. μπροστά στα μάτια του συντρόφου σας – γεγονός που υποδεικνύει ότι προφανώς είστε περισσότερο ερωτευμένοι με το άτομο αυτό από ότι παραδέχεστε ακόμα και στο ίδιο σας το εγώ. Τέλος στις 31 του Γενάρη , η αγάπη ξεκινάει να ανθίζει κεκλεισμένων των θυρών..

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ωροσκοπιο δίδυμοι

Στις 5 Ιανουαρίου 2016 ο κυβερνών πλανήτης σας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του εξεζητημένου Υδροχόου, και όλος ο μήνας θα σχετίζεται με την επιδέξια και λαμπερή πλευρά σας και φυσικά την σέξι κοινωνική εικόνα σας. Ο συνήθης κακοήθης Άρης σας ωθεί να προχωρήσετε μπροστά σας βάζοντας σε λειτουργία μία σκέψη ή ιδέα σας κάπως ερωτικά απατηλή και η αλήθεια είναι πως λίγοι θα είναι εκείνοι που πραγματικά θα μπορούν να σας πούνε όχι όταν θα τους πλησιάσετε με τον έντονο ερωτισμό σας να λειτουργεί.

Ποτέ σας δεν ήσασταν ντροπαλοί ούτε καν όταν επρόκειτο για το πρώτο σας ραντεβού με κάποιον και σίγουρα δεν πιστεύετε πως μια τέτοια οικειότητα με τον άλλον είναι προνόμιο των μακροχρόνιων σχέσεων μονάχα. Άλλωστε πάνω από όλες τις ανάγκες σας – όσο δηλαδή και αν σας αρέσουν αυτές οι συγκεκριμένες αγκαλιές από κάποιο συγκεκριμένο επίσης άτομο και τα χουζουρέματα μαζί του ή της- ποτέ δεν θα μπορούσατε να θυσιάσετε την ελευθερία σας για κανέναν, και ούτε τώρα το έχετε σκοπό. Κατά τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς βλέπεται η περιπέτεια του έρωτα της μιας βραδιάς επικρατεί της σχέσης με ένα άτομο που σας έχει κάνει θεό ή θεά του τελικά.

 

Η Νέα Σελήνη τώρα που εμφανίζεται στον ουρανό στις 09 του μήνα είναι στην θέση που ευνοεί την σκανδαλώδη ερωτική συμπεριφορά εκτός των ορίων της πόλης σας, οπότε το πιο πιθανόν είναι να πάρετε τον ερωτικό σας σύντροφο και να πάτε ένα ταξιδάκι τις ημέρες αυτές…. εκτός πόλεως φυσικά!. Ποιος ξέρει , μπορεί τελικά αυτή η ουράνια ενέργεια να σας δώσει το πάτημα που ψάχνατε για να δείτε αν τελικά αυτός ο σύντροφος αντέχει ακόμα και όταν πατάει σε τρεμάμενο έδαφος να σας αγαπά όπως δείχνει ότι σας αγαπάει στα μέρη που του προσφέρουν σιγουριά.

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

Για αυτό για το ταξίδι αυτό επιλέξτε μία διαδρομή μοναδική και εκτός χάρτη , σίγουρα- κάτι το μοναδικό που θα σας δώσει τον αισθησιασμό που επιθυμείτε από τον σύντροφο σας μαζί με την ομορφιά της φύσεως που λατρεύετε ούτως η άλλως. Ένα μέρος να έχετε τον συνδυασμό και των δυο αυτών ευκαιριών και που αν η τύχη περισσεύει ίσως το ντύσιμο δηλαδή ο ρουχισμός να είναι και προαιρετικός; Τι λέτε,… μια απόμακρη περιοχή παραθαλάσσια ή βουνίσια… δική σας η επιλογή. Σίγουρα ο Γενάρης είναι ένας κρύος μήνας, όμως εσείς οι δυο μαζί μόνο να ανεβάζετε την θερμοκρασία μπορείτε να κάνετε και εφόσον θα είστε το περισσότερο μέρος του μηνός μαζί προβλέπεται και η θερμοκρασία να είναι καυτή…..

zodia-zvdia-75

ωροσκοπιο καρκίνος

Με τον πλανήτη Άρη να βρίσκεται στον οίκο της τόλμης και του ρομαντισμού , και να εκσφενδονίζει συνεχώς βολές ερωτισμού σε έναν κόσμο που ήδη η ατμόσφαιρα του είναι φορτωμένη με την αύρα του έρωτα, σίγουρα αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερος στα ερωτικά σας θέματα. Από την άλλη τώρα έχετε τον Πλούτωνα να έχει προσαράξει στον οίκο του έγγαμου βίου και το αποτέλεσμα είναι να είστε διχασμένοι για το πως ακριβώς πρέπει να προχωρήσετε ή να αντιδράσετε στον συναισθηματικό τομέα της ζωής σας.

Και σαν να μην φτάνει αυτό στις 05 Ιανουαρίου έχουμε και τον Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και μαζί να γνωστοποιεί στους κοντινούς σας ανθρώπους την αμφιβολία και την μη σιγουριά σας για το πως να βαδίσετε φέτος στην ερωτική ζωή σας. Πιθανότατα αυτό το διάστημα της αμφιβολίας , όλες οι φοβίας της εγκατάλειψης που υπάρχουν μέσα στην καρδιά σας να εμφανιστούν στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να αφήσετε το μέλλον της ερωτικής σας ζωής τελικά στα χέρια ενός μακροχρόνιου συντρόφου.

Όμως το μόνο σίγουρα είναι πως ο μήνας αυτός δεν είναι ιδανικός για εντάσεις στον τομέα αυτόν , ούτε για ερωτικά τελεσίγραφα , οπότε προτιμότερο και καλύτερο για εσάς είναι να πάρετε δύναμη και να απευθυνθείτε στην πιο παλιά αυθεντική εικόνα του ρομαντισμού , την πιο παλαιάς σχολής αν θέλετε και να ασκήσετε εσείς τελικά εξουσία πάνω στον σύντροφο σας και όχι να αφήσετε να γίνει το αντίθετο.

zwdia-agnh

Και τότε ίσως δείτε ότι στις 9 του μήνα που η Νέα Σελήνη θα έχει εμφανισθεί στο στερέωμα των ουρανών, εσείς και ο σύντροφος σας τελικά καταλήξετε πως τελικά αυτή η παλιά αρχή του έρωτα που οδηγεί στην σταθερότητα και στον έγγαμο βίο είναι αυτό που θέλετε και σας ταιριάζει περισσότερα από όλα τα υπόλοιπα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Τον μήνα αυτό ακόμη έχετε να αντιμετωπίσετε και τον πλανήτη Αφροδίτη που έχει εγκατασταθεί στον έκτο σας οίκο- της εργασίας και το αποτέλεσμα που σας φέρνει είναι να περνάτε αρκετές ώρες στο γραφείο … μειώνοντας τις ώρες που περνάτε στο κρεββάτι με τον σύντροφο σας τελικά.

Κατάσταση που σίγουρα πρέπει να ελεγχθεί. Κάτι που θα συμβεί τελικά με την εμφάνιση της Πανσέληνου στις 23 του Γενάρη, όταν πλέον ο ίδιος σας ο εαυτός θα έχει χορτάσει με τα επαγγελματικά και απλά θα επιδοθεί σε έναν και μόνο στόχο. Την σχέση σας. Οπότε να το τι θα συμβεί. Απλά θα κατεβάσετε τα ρολά, θα κλειδώσετε διπλά την εξώπορτα και θα κλείσετε τα τηλέφωνα αφήνοντας τα πάντα ….. στην αγκαλιά του ταιριού σας… δηλαδή αποκλειστικά το 100% του 100% σας.

zwdia-zvdia-taro-00