2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

astrologia-eksagwno-ari-ermi

ωροσκοπιο λέων

Είναι ελάχιστα γνωστό στον κόσμο γενικότερα αλλά ιδίως σε εσάς τους ίδιους , το πόσο εύκολος στόχος είστε στην πραγματικότητα στα ερωτικά. Αν είστε αδέσμευτοι λοιπόν, ο μήνας αυτός είναι ο μήνας που η μεγαλοπρεπής “γάτα της ζούγκλας” πρόκειται να πέσει από τον θρόνο της και μάλιστα θα πέσει για τα καλά!.

Με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Κρόνο τον φύλακα των κλειδιών της καρδιάς σας να βρίσκονται στον οίκο του ” περπαταω και λαμπω”, θα πέσετε θύματα σε μια εκ των δικών σας ερωτικών παγίδων τελικά.

zodia-taro-45

Για αρχή στις 5 Γενάρη, με το που ο πλανήτης Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη κίνηση του, ενώ βρίσκεται στον οίκο που σχετίζεται με την δέσμευση, θα βρεθείτε υπό την ισχυρή επήρεια της μαγείας του έρωτα ενός συγκεκριμένου ατόμου που εδώ και καιρό σας παρακολουθεί από απόσταση….. ενώ αποτελείται φυσικά τον στόχο της αγάπης του.

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

Τώρα λοιπόν που είστε σε θέση μη ισχύος, μία μικρή δόση κολακείας αρκεί για να ρίξει κάποιος εντελώς το σύστημα φύλαξης σας και να μπει στον προσωπικό σας χώρο κυριολεκτικά. Και φυσικά όσο δυνατός και αν ήσασταν κατά το παρελθόν και πάντα είχατε το πάνω χέρι στις σχέσεις αυτή την φορά με όλον τον κόσμο να βρίσκεται υπό την μέθη της αγάπης και του έρωτα θα έρθει η στιγμή που τελικά κάποιος θα πατήσει το δικό σας μαγικό κουμπί και θα τον ή την ερωτευθεί τε παράφορα, ενώ βέβαια θα είστε σε κατάσταση πλήρης ευδαιμονίας.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μόνο στις 23 του μήνα όταν η Πανσέληνος θα συμβεί στο ζώδιο σας θα επανέλθετε και πάλι στην θέση του οδηγού. Μέχρι τότε απλά θα κρατάει άλλος τα ηνία για εσάς…. αλλά μετά την Πανσέληνο θα θυμίζετε σιγά σιγά το γνωστό σας εαυτό. Και έτσι μετά την Πανσέληνο , θα βοηθηθείτε με την ευθυγράμμιση του Άρη αλλά και με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία. Τότε λοιπόν το τοπίο θα είναι πλέον ξεκάθαρο και θα είστε σε θέση όχι μόνο να δείτε ολοκληρωτικά την σχέση αυτή , τα υπέρ και τα κατά, αλλά και να αποφασίσετε αν την θέλετε στην ζωή σας ή όχι, και φυσικά να κάνετε πράξη την απόφαση σας

Βλέπετε τότε τα μάγια αυτά θα έχουν σβήσει εντελώς από τον αστρικό χάρτη της δικής σας ζωής. Και όπως είναι επόμενο ο σύντροφος σας θα το καταλάβει όλο αυτό. όλη αυτή την αλλαγή στην συμπεριφορά σας και θα προσπαθήσει να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα κλπ…… προσπαθώντας να καταλάβει πια τι σκέφτεστε-κάτι δύσκολο αφού πλέον θα είστε εσείς και πάλι στο προσκήνιο οπότε δεν θα έχει την δυνατότητα άλλο να σας διαβάζει ορθάνοιχτα. Οπότε τελικά το ερώτημα εδώ είναι ποιος από τους δυο σας έπεσε στην δική σας παγίδα τελικά εσείς ή αυτός ή αυτή;…..

zwdia

ωροσκοπιο παρθένος

Είστε από τα πιο πιστά ζώδια που υπάρχουν στο ζωδιακό κύκλο , και ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό σας λατρεύει ο σύντροφος σας περισσότερο επάνω σας. Στις 5 Ιανουαρίου 2016 ο κυβερνών πλανήτης σας θα γίνει ανάδρομος ενώ θα βρίσκεται στο κάπως παράδοξο ερωτικά ζώδιο του Υδροχόου με αποτέλεσμα αυτομάτως να αρχίσει η ματιά σας να περιπλανιέται στο γύρω περιβάλλον σας και η φαντασία σας να τρέχει μέσα στις σκέψεις σας. Άλλωστε ήδη στον οίκο της δέσμευσης έχετε τον πλανήτη Ουρανό, που είναι γνωστό ότι αρκετές φορές είναι η αιτία της ύπαρξης θολών φαντασιώσεων ή κάποιας λανθασμένης κρίσης από την μεριά σας αφού έχει την τάση να θολώνει τα νερά με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δείτε όλη την εικόνα του ζητήματος ξεκάθαρα.

Αν επιτρέψετε στην φαντασία σας να τρέξει ελεύθερα σε αυτό το σημείο τότε να ξέρετε ότι αυτή θα ξεφύγει από μέσα σας και θα επεκταθεί στον πραγματικό σας κόσμο με αποτέλεσμα να φανερώσει σε φίλους, γνωστούς ακόμα και στον σύντροφο σας, πολύ προσωπικές σας σκέψεις και φαντασιώσεις που κρατούσατε μόνο για τον ίδιο σας τον εαυτό , με πιθανότητα μεγάλη να δημιουργηθούν και άσχημα σκηνικά με όσα φανερωθούν , στους υπολοίπους τόσο γρήγορα και απότομα. Επομένως είναι καλύτερο για εσάς να προστατέψετε τον εαυτό σας από μια τέτοια καταστροφή. Βέβαια το γεγονός ότι τελικά σας αρέσει να παίζετε με τα σπίρτα, όπως συμβαίνει με όλα τα ζώδια της φωτιάς, θα έχετε την ευκαιρία να το αποδείξετε έτσι και αλλιώς στις 16 του μήνα – οπότε καλύτερα να επιλέξετε αυτή την πλευρά και να μη αφήσετε την φαντασία σας να τα καταστρέψει όλα ιδίως όταν υπάρχει άλλος δρόμος για να φανερώσετε και αυτή σας την κρυφή πλευρά.

zwdia-agnh

 

Μακροπρόθεσμα πάντως δεν παύετε να είστε ιδιαίτερα μυστικοπαθής άτομα και χαρακτήρες που κρατάνε τα χαρτιά τους και την προσωπική τους ζωή εντελώς σε ιδιωτικά πλαίσια, επομένως όταν ο Ερμής ξεκινήσει και πάλι να κινείται σε ορθή πορεία θα καταφέρεται και πάλι να κυριαρχήσετε της φαντασίας σας και να τακτοποιήσετε τα προσωπικά σας υπό την μορφή που είχαν πάντα. Αυτό θα συμβεί στις 25 Ιανουαρίου.

Και μιας και ακόμη θα βιώνεται τα αποτελέσματα των πράξεων σας όταν θα συμβεί και η Πανσέληνος του μήνα, η οποία μάλιστα θα γίνει στο ζώδιο του Λέοντα  και στον οίκο των τελειωμάτων, θα δώσετε και οριστικό τέλος σε όλα αυτά σβήνοντας όλες τις φωτιές που εσείς οι ίδιοι βάλατε αυτόν τον μήνα. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου πάντως πρέπει να τονίσω ότι μιας και η αγάπη δεν συνηθίζει να σου χτυπάει έτσι απλά την πόρτα, σας προτείνω να εκμεταλλευτείτε αυτή την ασυνήθιστη αλλά και απίστευτη δύναμη της αγάπης που σας περιτριγυρίζει και να επιλέξετε ένα από τα μυριάδες νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε καθ’όλη την διάρκεια του μήνα για σύντροφο σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκοπιο ζυγός

Μπορεί μέσα σας τελικά να περιμένετε με ανυπομονησία αυτή την νέα ενέργεια που έρχεται μαζί με την γέννηση μιας καινούριας αγάπης είτε είστε σε σχέση είτε όχι (για τους δεσμευμένους η νέα αγάπη μπορεί να οριστεί ως αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης τους). Θα δείτε ότι τον μήνα αυτό θα είστε περισσότερο χαμογελαστοί ή θα φλερτάρετε συνεχώς όπως πχ με το άτομο που μόλις πέρασε δίπλα σας, έτσι απλά παιδικά και πλατωνικά. Αρκετά νωρίς αυτόν τον μήνα, τόσο νωρίς όσο την δεύτερη του μήνα, η σκέψη και μόνο μιας νέας πιπεράτης ερωτικής σχέσης θα σας “καταπιεί” ολόκληρους.

Ακριβώς στις 2 Ιανουαρίου βεβαίως έχουμε στον ουρανό την εμφάνιση του πρώτου τετάρτου της Σελήνης στο ζώδιο σας, επομένως η αντίδραση σας αυτή είναι αναμενόμενη. Και φυσικά θα μπορέσετε να κρύψετε ότι κάνετε και να αποφύγετε τις αδιάκριτες ερωτήσεις των άλλων με την βοήθεια της ύπαρξης του δοτικού πλανήτη Δία στον 12ο οίκο του ζωδίου σας, τον οίκο των μυστικών. Αν υπάρχει κάποιος που δεν ζει σύμφωνα με τους κανόνες των άλλων σίγουρα αυτοί είστε εσείς , ασχέτως που είστε πραγματικά ιδιοφυείς και καταφέρνετε και κρύβετε αυτή σας την πλευρά τρομερά επιτυχημένα.

zwdia-zodia-tarw

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

3 του μήνα ο πλανήτης Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και σας παρασύρει σε έναν μονόδρομο μονής κατεύθυνσης προς τα εμπρός – εμπρός προς την δημιουργία περισσότερων ερωτικών σκανδάλων ή αν θέλετε στην πράξη περισσότερων ερωτικών πλημμελημάτων.

Πάντα δημιουργικοί στην σκέψη θα κάνετε τα πάντα για να κρατήσετε την σχέση σας φρέσκια , λες και είναι ολοκαίνουρια και αυτό σημαίνει ότι θα σκεφτείτε και θα πράξετε νέες πράξεις, σκηνικά και σενάρια. Με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο της 29ης Ιανουαρίου όπου θα αποδείξετε την αξία της ερωτικής δημιουργικής σας σκέψης.

ωροσκοπιο σκορπιός

Στις 3 Ιανουαρίου ο πλανήτης Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σας και εντείνει κατά πολύ την αίσθηση της ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα μία σχέση που πριν δεν είχε καν κατεύθυνση τώρα πια να μονοδρομείτε σε κάτι πιο σοβαρό όπου και οι δυο σας θα μοιραστείτε αρκετά μαζί πλέον ως νόμιμο ζευγάρι , ένα μονοπάτι ικανό να σας οδηγήσει ακόμα και στον γάμο.

Για εσάς φυσικά αυτό που μετράει περισσότερο είναι η ερωτική συνεύρεση και το αποτέλεσμα που σας δίνει . Αν το αποτέλεσμα αυτό σας δημιουργεί συναισθήματα που δεν φεύγουν από την σκέψη σας τότε πραγματικά θεωρείτε ότι υπάρχει αγάπη στην σχέση αυτή. Για τα άτομα του ζωδίου σας τα πάντα κρίνονται από τα προκαταρκτικά, ξεκινώντας από το φαγητό που μπορεί να σας σερβίρουν , τα λουλούδια στο βάζο, την μουσική, την γενικότερη ατμόσφαιρα και φυσικά την σωματική επαφή.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Η Νέα Σελήνη στις 9 Ιανουαρίου θα συμβεί στο συντηρητικό ζώδιο του Αιγόκερω  και αν και συνήθως δεν είστε κτητικοί , αυτή την φορά θ θέλετε να είστε το πρώτο και τελευταίο άτομο όχι μόνο στην καρδιά του συντρόφου σας αλλά και στην κρεβατοκάμαρα του. Ποτέ σας φυσικά δεν εκφράζετε με λόγια στον άλλον ότι θέλετε να σας ανήκει όμως με το που αρχίζει αυτή η χρονιά θα γίνει αυτό πραγματικότητα είτε με τα λόγια είτε με τις πράξεις σας είτε και με τα δυο. Πάντως θα συμβεί φέτος αυτό.

Τώρα η Πανσέληνος που θα γίνει στις 23 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα  για τους αδέσμευτους του ζωδίου θα είναι καθοριστική μέρα αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι το άτομο με το οποίο θα φλερτάρετε είναι καυτό ερωτικά, αλλά όχι μόνο με την γενική έννοια του όρου, αλλά με την δικιά σας συγκεκριμένη κατανόηση του, δηλαδή αρκετά καυτό για την δικιά σας ερωτική διαδρομή και θα θελήσετε να το κατακτήσετε για να το χαίρεστε αποκλειστικά εσείς. Γενικότερα λοιπόν όλο τον Ιανουάριο αυτή η δυνατή σεξουαλική σας αφοβία θα σας οδηγήσει σε διάφορα επίπεδα αποκλειστικότητας και μοναδικότητας στις σχέσεις….

zvdia-zwdia-tarw