2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

zwdia-afriditi-krios

ωροσκοπιο τοξότης

Οι Τοξότες δεν είναι ποτέ τους μυστικοπαθείς όμως στις 4 Ιανουαρίου με τον Άρη να εισέρχεται στον οίκο που σχετίζεται με το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, πιστέψτε με θα αποκτήσετε αρκετά μυστικά που θα θέλετε να κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας.

Υπάρχει βλέπετε τριγύρω σας μία σε αγαπάω μέχρι θανάτου συμπεριφορά με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού κάτι που θα έχετε με ένα νέο πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε πιθανώς στο διαδίκτυο και που είναι έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας.

zodia-taro-45

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

Η εμπειρία αυτή που είναι είτε αγάπη είτε απλά σαρκική επιθυμία μπορεί να διαχωριστεί απλά και μόνο με ένα ερωτικό άγγιγμα αθωότητας , το οποίο στις 9 Ιανουαρίου θα συμβεί λόγω της γέννησης της Νέας Σελήνης στον ουρανό, η οποία θα ενεργοποιήσει όλα τα ρόδινα όνειρα του έρωτα και θα αποκαλύψει τα πάντα με πλήρη ειλικρίνεια.

Για τον πάντα έτοιμο για τον έρωτα Τοξότη, αυτός ο μήνας ίσως είναι λίγο αντίθετος αφού κανονικά το μοτίβο του Τοξότη είναι να ξοδεύει περισσότερο χρόνο στο να σκέφτεται τον έρωτα από το να τον πράττει κάτι που θα γίνει αντίστροφα τον Γενάρη, για τουλάχιστον ένα μέρος του μήνα τουλάχιστον.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Στις 23 Ιανουαρίου με την παρουσία της Πανσέληνου στον Λέοντα, η κρυφή πτυχή του έντονου ερωτισμού σας θα φανερωθεί και αν και ο μήνας συνήθως έρχεται με χαμηλές θερμοκρασίες πιστέψτε με θα ξεσηκώσετε πραγματικά τους βαθμούς του Κελσίου σε τέτοιο βαθμό που ίσως τελικά ο σύντροφος σας αναζητήσει στο τέλος ανεμιστήρα για να συνέλθει.

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου η περίοδος αυτή είναι η κατάλληλη και σίγουρα θα ελκύσετε κάποιο πολύ ταιριαστό σε εσάς και ενδιαφέρον άτομο αν δεν το έχετε ήδη κάνει και απλά εκείνες τις ημέρες το άτομο αυτό απλά σας προκαλέσει ανοιχτά φανερώνοντας ότι διαθέτει ακριβώς ότι επιθυμείτε στον τομέα των ερωτικών δηλαδή τα εξής χαρακτηριστικά : παρορμητικοί, αυθόρμητοι και εντελώς εκτός της πεπατημένης όσο αφορά τον τρόπο που εκφράζουν τα συναισθήματα τους

 

ωροσκοπιο αιγόκερως

Κάτω από την μάσκα του καθωσπρεπισμού σας έχετε μία σκοτεινή ερωτική πλευρά ικανή να σοκάρει και να ενθουσιάσει ταυτόχρονα έναν νέο ή παλαιό εραστή σας. Με την Νέα Σελήνη στις 9 Ιανουαρίου του 2016 στο ζώδιο σας αυτά τα κρυφά ταλέντα σας βγαίνουν στο φως της καθημερινότητας σας. Ο Ερμής εν τω μεταξύ κινείται ανάδρομα ξανά και κάπου βαθιά μέσα σας εύχεστε όλα αυτά να είχαν δει το φως λίγο κάπου νωρίτερα στο παρελθόν σας, τότε που κάποια σχέση σας ήταν ακόμα στην αρχή και η φλόγα ήταν καυτή ανάμεσα σας.

zodia-zvdia-75

 

Σίγουρα θα περάσετε κάποιες εβδομάδες όπου πραγματικά θα γίνετε ερωτικά τολμηροί ίσως και κάπως ακραίοι αλλά όλο αυτό το σκηνικό θα κρατήσει ως τις 25 Ιανουαρίου όπου η Πανσέληνος και η αλλαγή της πορείας ξανά του Ερμή από ανάδρομη σε ορθή θα αρχίσει να σας επαναφέρει στα φυσιολογικά κατά την κοινωνία επίπεδα σας. Οπότε μία σχέση που θα ξεκινήσει την στιγμή που ο Ερμής είναι ανάδρομος μετά την 25η Ιανουαρίου θα χρειαστεί να την σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε την ύπαρξη της τελικά.

Το πιο πιθανόν είναι είτε να την τερματίσετε είτε να πείτε στον σύντροφο σας ότι καλύτερα να σκεφτείτε αν υπάρχει μέλλον ανάμεσα σας στην σχέση αυτή τώρα πια. Γενικά θέλετε να ζείτε μια ομαλή ζωή , όπου κάποια ερωτικά μυστήρια εμφανίζονται στη ζωή σας στα ξαφνικά και εξαφανίζονται εξίσου ξαφνικά και που στην αρχή σας τρομάζουν μέχρι φυσικά να τα αναλύσετε με την σκέψη σας….. και φυσικά τον μήνα αυτό προς τα τέλη δεν ξέρω και κατά πόσο μία ερωτική βραδιά ή σαρκική σχέση ως αντίδοτο σε όλο αυτόν τον έντονο ερωτισμό που ζήσατε για κάποιες εβδομάδες θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς τα συνήθη μονοπάτια σας.

zwdia-zodia-tarw

ωροσκοπιο υδροχόος

Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς ότι είναι αδύνατον να θέσεις κανόνες πάνω στην αγάπη, και ιδίως κανείς δεν μπορεί να θέσει κανόνες πάνω σε εσάς μιας και είστε από τα άτομα που αντιδρούν με το να σκέπτονται εντελώς αντί συμβατικά. Η 9η Ιανουαρίου με την εμφάνιση της Νέας Σελήνης να είναι στον οίκο των μυστικών , και με τον πλανήτη Άρη στον Σκορπιό , έχουμε μία αποθήκη γεμάτη από εκρηκτικά έτοιμα να εκραγούν μιας και ο Άρης ιδίως ευθύνεται για την αύξηση της θερμοκρασίας που υπάρχει στο περιβάλλον σας.

Το αποτέλεσμα, φυσικά να υπάρξει έκρηξη ερωτισμού τι άλλο!. Αν τώρα ο σύντροφος σας ή κάποιο άτομο που πέσει το μάτι σας επάνω του τα καταφέρει και ανάψει ένα σπίρτο τότε ξέρετε τι επακολουθεί… Η καλύτερη κίνηση πάντως που θα σας πρότεινα είναι να κρατήσετε τον εραστή σας σε μία κατάσταση απορίας χρησιμοποιώντας την σεξουαλική ικανότητα σας.

zwdia-agnh

Ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική της τάντρας ή να δοκιμάσετε κάποιες στάσεις που να κλειδώσουν τα σώματα σας ή να έχετε απόλυτη οπτική επαφή ο ένας με τον άλλον. Στις 16 Ιανουαρίου το  τεταρτο της Σελήνης που θα σχηματισθεί συγκρουεται με τον κυβερνητη  πλανήτη σας τον Ουρανό , θα σας οδηγήσει στο να εκφράσετε συναισθήματα τα οποία θα έχετε επίτηδες διογκώσει εξορισμού απλά για να ταιριάξουν με την συνολική εικόνα της ερωτικής σας σχέσης.

Τέλος για τους αδέσμευτους του ζωδίου η Πανσέληνος στις 23 Ιανουαρίου θα συμβεί στον οίκο του έγγαμου βίου , κάτι που προμηνύει ότι θα συναντήσετε ένα άτομο αρκετά ενδιαφέρον και το οποίο θα ταιριάζει τρομερά πολύ στα γούστα σας, κάτι που επίσης υποδηλώνει ότι αν χρησιμοποιήσετε σωστά τα ταλέντα σας τότε θα μπορέσετε να κάνετε μία σχέση μαζί του που τα άστρα δείχνουν ότι θα έχει και όμορφο -σωστό μέλλον για εσάς ενώ θα φέρει και απεριόριστη χαρά στην ζωή σας.

 

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

zwdia
ωροσκοπιο ιχθείς

Ίσως φταίει ότι ξεκινάτε την Νέα χρονιά με μια άκακη διαφωνία πάντως είναι γνωστό ότι οι Ιχθείς μπορεί να είναι είτε άγιοι είτε αμαρτωλοί και εσείς στις 2 του μήνα έχετε το τεταρτημόριο της Σελήνης στον οίκο της οικειότητας να φέρνει κάποιες δύσκολες καταστάσεις όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Είναι βασικά τα μάτια σας που θα σας προ δώσουν καθώς εκείνη την νύχτα θα υποσχεθείτε πολύ περισσότερα από όσα μπορείτε να παραδώσετε τελικά στο άλλο άτομο.

Τουλάχιστον για εκείνη την νύχτα διότι την επόμενη ημέρα έχουμε τον Ερμή να εισέρχεται στο περίεργο ζώδιο του Υδροχόου και ακριβώς στον οίκο των μυστικών του ζωδίου σας με αποτέλεσμα ότι έγινε στις 2 του μήνα τελικά να παραμείνει μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Δύο ημέρες αργότερα ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και ο κυβερνών πλανήτης σας ο Ποσειδώνας – ο σκοτεινός άγγελος- επηρεάζεται άμεσα από τον πλανήτη Αφροδίτη. Ο Ποσειδώνας θα προβεί στην εκτέλεση ενός μαγικού στο ουράνιο στερέωμα και έτσι θα σας φέρει έντονη ερωτική αναστάτωση.

zwdia-3-zodia

 

Με την Νέα Σελήνη 9 Ιανουαρίου ο κόσμος γεμάτος από έντονη ερωτική ενέργεια θα προβεί σε μερικές διαπλανητικές και αστρικές ενέργειες ακόμα και συμβάντα του πεπρωμένου που θα εκπλήξουν τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας. Βλέπετε ο εκκεντρικός και περιπετειώδης εραστής που τελικά πάντα ήσασταν βγαίνει στην επιφάνεια και αυτό αποτελεί τρομερή έκπληξη για τον σύντροφο σας…. και εσείς θα είστε έτσι ακριβώς για ολόκληρη την διάρκεια του μηνός.

Τέλος η 23η Ιανουαρίου, ημέρα της Πανσέληνου στο ζώδιο του Λέωοντα, θα φέρει επίσης τον λιγομίλητο Ιχθύ στο προσκήνιο. Και το συνολικό αποτέλεσμα για τον μήνα αυτό θα είναι το εξής: όποιο και αν είναι το κρυφό σας ταλέντο, ο χορός…. το τραγούδι….. το θέατρο…… θα δει τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με τον πραγματικό σας ερωτικό προσωπείο και μάλιστα θα αναγνωριστείτε για αυτά σας τα χαρίσματα από τους πάντες….

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’