αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 Α

astrologia-ioylios-2014

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016

 

Τι τρόπος και αυτός να ξεκινήσουμε το Νέο Έτος! Ο Ερμής ο πλανήτης της Επικοινωνίας, της Αντίληψης και της Σκέψης θα γίνει ανάδρομος στις 5 Ιανουαρίου 2016 και θα παραμείνει σε αυτή την φάση ως τις 25 Ιανουαρίου 2016 . Ο συγκεκριμένος κύκλος ανάδρομης τροχιάς του θα ξεκινήσει στον Υδροχόο όμως γρήγορα θα μεταφερθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω ως τις 8 Ιανουαρίου.

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

zodia-taro-45

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

Το να αναλογιστείτε το παρελθόν σε ορισμένους τομείς της ζωής σας, είναι πλέον εντελώς απαραίτητο να πράξετε πριν ξεκινήσετε να βιώνετε τη νέα χρονιά του 2016. Πάρτε λοιπόν τον χρόνο που χρειάζεστε ώστε να αναπτύξετε μία νέα στρατηγική αντιμετώπισης των δυσκολιών και άλλων καταστάσεων της καθημερινότητας σας, μιας και με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο του Αιγόκερω δεν υπάρχει και άλλος δρόμος για την επίλυση των προβλημάτων σας πια.

Απαιτείται  επομένως από εσάς να δείξετε υπευθυνότητα όταν αντιληφθείτε τι πρέπει να αλλάξετε στην ζωή σας, καθώς και να δεσμευτείτε έναντι του Σύμπαντος αλλά και του εσώτερου σας εαυτού πως θα μείνετε πιστοί στις σοβαρές λύσεις και θα προχωρήσετε την πλήρη πραγματοποίηση των αλλαγών αυτών κατά το διάστημα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ουρανό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Κριός

Αν και προτιμάτε να χαράζετε μόνοι σας τα μονοπάτια σας και να συν θλίβετε τα όποια εμπόδια εμφανίζονται μπροστά σας κατά την υλοποίηση των στόχων σας, αυτή την φορά η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα σας αναγκάσει να επαναπροσδιορίσετε τις κινήσεις σας. Βρίσκονται οι τωρινές επαγγελματικές σας επιδιώξεις σε συγχρονισμό με ότι θέλετε να καταφέρετε το έτος 2016 ή όχι τελικά;

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πρέπει να μετρήσετε ξανά αυτόν τον τομέα της προσωπικής σας ζωής πριν απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση με ένα ηχηρό ναι! Μην ανησυχείτε θα έχετε αυτή την ικανοποίηση τελικά στην ζωή σας, απλά τώρα δεν είναι ακόμα η ώρα να ασχοληθείτε με το ζήτημα αυτό Αντίθετα είναι η στιγμή που πρέπει να αναρωτηθείτε τι είναι το ποιο ή τα ποια σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με το έτος 2016 και εσάς προσωπικά.

Επίσης να γνωρίζετε ότι είναι καλύτερο να διαγράψετε το όποιο ζήτημα τελικά δεν συνάδει με τους υπόλοιπους στόχους της επαγγελματικής σας καριέρας και να το διαγράψετε οριστικά.

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 Α

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 Β

zvdia-zwdia-tarw

ταύρος

Η γενική εικόνα της ζωής σας μάλλον θα γίνει ομιχλώδης καθώς ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη κίνηση του. Αν όντως σας συμβεί αυτό το γεγονός τότε το Σύμπαν σας δείχνει ότι πρέπει να επανεξετάσετε τους στόχους σας για το έτος 2016 και να αναθεωρήσετε σημαντικά ζητήματα στην ζωή σας. Εκεί που ήσασταν ως τώρα δεν είναι και η αντανάκλαση για το που θα βρεθείτε στο μέλλον σας- αν και αυτή η κατάσταση είναι ο λόγος που φτάσατε ως εδώ που έχετε φτάσει τελικά.

Το να βρείτε την φιλοσοφία που σας συνδέει με την αναζήτηση των μελλοντικών σας στόχων και την υλοποίηση αυτών αλλά και την ταυτόχρονη συνύπαρξη της ευτυχίας της ζωής σας αποτελεί πλέον γεγονός. Όμως είναι κάτι που δεν χρειάζεται να γίνει επίπονα. Του εναντίον. Για αυτό αγκαλιάστε αυτή την περίεργη ομίχλη που βλέπετε να σας περιτριγυρίζει σε κάθε τομέα της ζωής σας ξεχωριστά και αφήστε την πνευματικότητα και την σοφία του σύμπαντος να σας καθοδηγήσει , πιστέψτε με όταν θα βγείτε από την άλλη μεριά της ομιχλώδους αυτής πορείας σας θα έχετε επιτύχει ότι θέλατε εξ’αρχής.

δίδυμοι

Θα πρέπει να διαγράψετε και να υλοποιήσετε πολύ προσεκτικά , τόσο τις λίστες με τις υποχρεώσεις όσο και τις λίστες με τα πράγματα που θα κάνατε μόνοι σας εξ’ολοκλήρου όλη την διάρκεια που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος ιδίως ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σας. Αυτό αφορά κυρίως τα φορολογικά σας θέματα που θα μπείτε στον πειρασμό να τελειώσετε γρήγορα.

Μην κάνετε αυτό το λάθος διότι θα πέσετε στα βαθιά. Απεναντίας αντί να προετοιμάσετε τα έγγραφα που σας ζητάνε στο άψε σβήσε, πάρτε όσο χρόνο επιβάλλεται και ακόμα περισσότερο για να δείτε δυο φορές τι χαρτιά πρέπει να μαζέψετε και να βρείτε επιπλέον και τέλος να παραδώσετε στα χέρια του λογιστή σας. Μπορεί να βρείτε ότι έχετε και άλλες αποδείξεις φυλαγμένες κάπου αλλού ή έχετε κάποιες εκπτωτικές δυνατότητες που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα. Για αυτό το καλύτερο που έχετε να πράξετε είναι να περιμένετε να τελειώσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή και μετά να τελειώσετε τα φορολογικά σας και να τα παραδώσετε βέβαια.

zwdia

καρκίνος

Είναι ώρα για να κάνετε μια κάποια αποτοξίνωση από τις σχέσεις στην ζωή σας γενικώς. Μην ανησυχείτε το όλο σκηνικό δεν θα είναι τόσο άσχημο όσο φαντάζεστε. Το κλειδί της επιτυχίας εδώ είναι να μην πολυσκέφτεστε τις καταστάσεις , αλλά να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν όπως θέλουν αυτά τις επόμενες εβδομάδες, μιας και η ενέργεια αυτή ότι και να κάνετε θα εντρυφήσει μέσα στις πιο κοντινές σχέσεις συνεταιρισμού , αλληλοβοηθείας και συμπαράστασης που υπάρχουν στην καθημερινή σας ύπαρξη.

Αντί αυτού καλύτερα να μπείτε σε μία κατάσταση όπου θα μιλάτε ελάχιστα και θα ακούτε ανελλιπώς και με ενδιαφέρον όσο λένε οι γύρω σας και τα κοντινά σας πρόσωπα ιδιαίτερα. Και φυσικά μην προβείτε στην λήψη της όποιας απόφασης έχει να κάνει είτε με κάποια διαπροσωπική είτε με επαγγελματική σχέση σας, όχι μέχρι να τελειώσει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή δηλαδή μετά τις 25 Ιανουαρίου του 2016. Μαζέψτε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε και κάντε όσες περισσότερες κουβέντες με το παρτενέρ σας όμως αποφύγετε στο να τους ή της δώσετε τελεσίγραφα, μέχρι να τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής. Αν κάνετε το λάθος βλέπετε και στείλετε τελεσίγραφο το διάστημα αυτό τότε να περιμένετε τα πράγματα να εξελιχθούν πολύ άσχημα στην σχέση σας αυτή.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

λέων

Μήπως οι στόχοι σας για το 2016 συμπεριλαμβάνουν αλλαγές προς το καλύτερο στον τομέα της υγείας και της εργασίας σας; Αν ναι τότε είστε πολύ τυχεροί. Αυτός ο ανάδρομος κύκλος κίνησης του Ερμή θα σας αναγκάσει να δείτε ότι η τωρινή σας τεχνική δεν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα – αυτά που επιθυμείτε εσείς πάνω από όλα.

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 Α

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 Β

 

Κάτι που σας βάζει σε σκέψεις και σας κάνει να κατανοείτε ότι χρειάζεστε μία διαφορετική νέα τεχνική αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχετε στους τομείς αυτούς , πιο μαχητικούς και ριζοσπαστικούς. Τα καλά νέα εδώ βέβαια είναι πως γνωρίζετε ήδη, αν όχι εξ ωριμότητας τότε ο εσώτερος εαυτός σας μέσα σας , ότι εκ φύσεως διαθέτετε όλο το πακέτο την εν λόγω διανοητικής πειθαρχίας που απαιτείται για να εντρυφήσετε την στρατηγική αυτή στην καθημερινότητα σας , ώστε το αποτέλεσμα να είναι η ύπαρξης απόλυτης επιτυχίας.

zwdia-agnh

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

παρθένος

Μήπως η διαπροσωπική σας σχέση με ένα εκ των παιδιών σας ή με το σύντροφο σας τελικά να χρειάζεται περισσότερη δουλειά; Αν ναι , τότε η ανάδρομη φάση αυτή του Ερμή θα σας δείξει μια εντελώς καινούρια διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιτύχετε τον στόχο σας αυτόν ακριβώς. Ιδίως στο ζήτημα της επικοινωνίας μιας και οι ίδιοι έχετε φτάσει στο συμπέρασμα ότι ο τρόπος με τον οποίο πλησιάζετε το εν λόγω άτομο δεν είναι ο σωστός.

Μάλλον είναι επιζήμιος στην σχέση σας αυτή. Αφήστε κάποιον που σέβεστε απεριόριστα να προσφέρει την συμβουλή του για το πως θα κινηθείτε και τι να κάνετε ώστε να διορθώσετε τα λάθη στην σχέση με το παιδί ή το ταίρι σας επίσης. Και φυσικά εκτελέστε την τεχνική που θα σας πει μετά την λήξη της ανάδρομης κίνησης του Ερμή για να έχετε το ποθητά αποτελέσματα σας. Δηλαδή όταν ο Ερμής θα ξεκινήσει να κινείται σε ορθή πορεία ξανά.

zodia-astra-tarot