αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 Β

astrologia-eksagwno-ari-ermi

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 Β

ζυγός

Διάφορες οικογενειακές διαμάχες μπορούν πολύ εύκολα να ξεφύγουν του ελέγχου σας και να εξελιχθούν σε πραγματικούς καβγάδες αν δεν είστε προσεκτικοί. Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομα στο πεδίο της οικογένειας και της οικίας σας , με αποτέλεσμα κάποια λόγια τα οποία θα πει κάποιο μέλος της οικογενείας σας να τα παρερμηνεύσετε ή να καταλήξετε σε λάθος συμπεράσματα.

 

Ή ακόμη να υπάρχει και η περίπτωση να διαφωνείτε πλήρως με μία την άποψη που έχει η οικογένεια σας πάνω σε ένα θέμα του οποίου η απόφαση πρέπει να παρθεί από κοινού με αποτέλεσμα να έχετε αντίθετες όψεις επί του ζητήματος και φυσικά απόφαση να αδυνατεί να παρθεί.

zodia-taro-45

Βάλτε τα δυνατά σας και κάντε ότι μπορείτε περισσότερο ώστε να μην υπάρχουν διαμάχες μέσα στην οικογένεια σας καθώς επίσης αναγνωρίστε την ύπαρξη των παρεξηγήσεων ως ένα γεγονός που θα υπάρχει στην καθημερινότητα σας τις εβδομάδες που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Η αλήθεια είναι ότι μόλις ο Ερμής επανέλθει σε ορθή πορεία όλα σας τα προβλήματα θα επιλυθούν από μόνα τους.

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

σκορπιός

Αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να αποδειχθεί τεράστιος πονοκέφαλος για το ζώδιο σας αν δεν είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Για εσάς όχι μόνο ο Ερμής θα παραχειμάζει το διάστημα αυτό αλλά θα το πράττει στον 3ο οίκο του ζωδίου σας, τον οίκο των διανοητικών σας επιτευγμάτων με αποτέλεσμα να φέρει τρομερά εμπόδια στην πρόοδο και εξέλιξη σας γενικά.

Για το δικό σας καλό επομένως μην υπογράψετε οτιδήποτε είδους συμβολαίων, λάβετε νέες και σημαντικές αποφάσεις, ή προγραμματίσετε ζωτικής σημασίας συναντήσεις ή συζητήσεις το διάστημα αυτό.

Αντί αυτών καλύτερα να ασχοληθείτε ολοκληρωτικά με ένα σας έργο που σχετίζεται άμεσα με τον επικοινωνιακό τομέα και να αναθεωρήσετε από την αρχή την όλη δομή του , και δημιουργία του, αλλάζοντας όσους τομείς βρείτε προβληματικούς ή ξεκινώντας το ακόμα και από το μηδέν, ώστε αυτή την φορά να το φτάσετε ως τέρμα, όπου και η τελική του εικόνα θα λάμπει φυσικά.

zodia-zvdia-75

τοξότης

Θα συνειδητοποιήσετε ότι το έτος 2016 χρειάζεται επειγόντως μία κατάλληλη τακτική όσο αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα. Όμως τις ερχόμενες εβδομάδες θα τα έχετε εντελώς χαμένα και δεν θα ξέρετε καθόλου πως θα το καταφέρετε αυτό.

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 Α

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 Β

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή πάνω από τα οικονομικά ζητήματα του ζωδίου σας δεν υπάρχει για να σας προκαλέσει έντονο πονοκέφαλο παρά για να σας δείξει ότι υπάρχει και άλλη λύση να αντιμετωπίσετε το θέμα αυτό , μια λύση που απλά δεν έχετε σκεφτεί ακόμα.

Αφήστε όλες τις ιδέες σας να βγουν προς τα έξω και καταγράψτε την κάθε μία καθώς και σχηματίστε και τα εναλλακτικά σας πλάνα εκτός του κυρίου αρχικού πλάνου σας, ώστε αν αποτύχει να έχετε και εναλλακτική λύση ήδη έτοιμη στα χέρια σας. Και μόλις ο Ερμής ξεκινήσει να κινείται σε ορθή πορεία ξανά, θα σας δείξει πιο από όλα τα πλάνα σας είναι και το σωστό.

zwdia-zodia-tarw

αιγόκερως

Κάποιο μέρος όσο αφορά τον τρόπο που μεταβιβάζετε τις ιδέες σας στους άλλους πρόκειται να αλλάξει το 2016 καθώς διαπιστώνετε ότι μερικές από τις τεχνικές σας πλέον δεν λειτουργούν σωστά αφού δεν σας δίνουν τα προ απαιτούμενα αποτελέσματα πλέον. Πιθανότατα οι άλλοι να μην μπορούν να σας καταλάβουν ή εσείς να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους άλλους όπως επιθυμείτε.

Αν και είναι εκνευριστικό να μην μπορείτε να βρείτε τον τρόπο να περάσετε το μήνυμα σας προς τους άλλους , ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διάστημα αυτό που ο Ερμής είναι ανάδρομος ώστε να αποκρυσταλλώσετε πλήρως την άποψη σας και να την τελειοποιήσετε ώστε όταν τελειώσει η ανάδρομη κίνηση του να είστε σε θέση να μεταδώσετε το μήνυμα σας σε τέλεια μορφή και φυσικά να γίνει αυτονόητα κατανοητό από το πλήθος, δίδοντας σας ως ανταμοιβή το αποτέλεσμα που αναμένατε εδώ και τόσο καιρό.

zwdia-agnh

υδροχόος

Δεν θα έχετε όρεξη να επικοινωνήσετε και τόσο πολύ με τον έξω κόσμο τις επόμενες εβδομάδες. Αν και ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη κίνηση του στο ζώδιο σας θα περάσει το μεγαλύτερο διάστημα του ανάδρομου κύκλου του μετακινούμενος εμπρός και πίσω στον 12ο οίκο του ζωδίου σας, τον οίκο την Ιδιωτικής σας ζωής. Ως αποτέλεσμα θα επιθυμείτε να απομακρυνθείτε από το χαώδες σκηνικό που στέκει ολόγυρα σας και να απομονωθείτε κάπου ήρεμα ώστε να μπορείτε να ακούτε τις ίδιες σας τις σκέψεις.

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 Α

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 Β

Και φυσικά όταν θα κατορθώσετε να ακούσετε τον ίδιο σας τον εαυτό θα συνειδητοποιήσετε και ποια σημεία της ζωής σας χρειάζονται επιδιόρθωση για να έχετε την πρόοδο που επιθυμείτε για το νέο έτος τελικά. Καλό είναι επιπλέον να διαγράψατε και να αφαιρέσετε από το μυαλό σας και όποιες παλιές αλλά δίχως κανένα αποτέλεσμα ή όποιες τετριμμένες σκέψεις κατέχουν χώρο στον εγκέφαλο σας, χώρο ζωτικής σημασίας για εσάς αφού επιθυμείτε εκεί να αναπτυχθούν νέες καινοτόμες ιδέες την νέα χρονιά. Ξεφορτωθείτε επομένως ότι περιττό και κάντε χώρο για καθετί καινούριο.

zwdia

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Α

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Β

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο Γ

ιχθείς

Η κοινωνική σας ζωή ίσως είναι λίγο απότομη στις άκρες της καθώς το 2016 ξεκινάει. Για το μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης τροχιάς του ο Ερμής θα το περάσει στον 11οίκο σας, τον οίκο της φιλίας και των συνεταιρισμών και έτσι θα καταφέρετε να δείτε τα όποια προβλήματα υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και του φίλους σας ή τις συνεργασίες σας γενικότερα.

Μάλιστα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αναθεωρήσετε και μια ή δυο περιπτώσεις φιλίας που είχατε με κάποια πρόσωπα που μια μικρή ασυμφωνία θα φανερώσει τον πραγματικό τους χαρακτήρα με αποτέλεσμα να μην επιθυμείτε να κρατάτε άλλο φιλικές σχέσεις μαζί τους. Τα καλά νέα είναι πως κατά το διάστημα αυτό θα μπορέσετε από την άλλη να ξαναβρείτε έναν παλιό σας φίλο και να κάνετε παρέα μαζί του ή της ξανά. Καλή επανένωση λοιπόν!

zwdia-3-zodia