2016 αστρολογια παρθενος μηνα μηνα

zwdio-parthenos-idaniki-erwtiki-sxesi

Παρθένος 2016

Ιανουάριος
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για εσάς, ώστε να προγραμματίσετε την νέα χρονιά που ξεκινάει από τώρα. Μπορεί μεν οι φίλοι και η οικογένεια σας να θεωρήσουν ότι δεν είστε και ιδιαίτερα κοινωνικοί, όμως χρειάζεστε χρόνο μόνοι σας με τον εαυτό σας ώστε να δημιουργήσετε το ετήσιο αυτό πλάνο σας.

Και όντως δεν πρόκειται να διασκεδάσετε ή να πάτε σε κάποιο πάρτι αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ζητάτε και προς ποια κατεύθυνση θέλετε να ακολουθήσετε το 2016

Φεβρουάριος
Δεν θα έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο τον μήνα αυτό. Ίσως να πρέπει να εργαστείτε περισσότερες ώρες στην δουλειά σας. Πάντως η παρέα σας όπως και η οικογένεια σας θα προσέξει το φαινόμενο αυτό και θα κάνουν τα πάντα ώστε να σας πείσουν να περνάτε λίγο από τον χρόνο μαζί τους εκτός από το να εργάζεστε συνέχεια.

zodia-taro-45

Τα άστρα δείχνουν ότι θα ήταν σοφό εκ μέρους σας να ακολουθήσετε την συμβουλή σας και να αφήσετε στην άκρη την δουλειά ανά διαστήματα μιας και τα πάντα δείχνουν ότι τελικά θα υποφέρετε από υπερβολικό στρες και σωματική εξάντληση. Μην χάσετε επομένως αυτή την λεπτή γραμμή εξισορρόπησης ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας , μιας και αυτή η ισορροπία είναι και το κλειδί της επιτυχίας επαγγελματικώς και κοινωνικώς γενικότερα στη ζωή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Μάρτιος
Ο μήνας αυτός θα είναι γεμάτος από πολλές σε αριθμό και σημαντικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Περισσότερο όμως φαίνεται όμως να επηρεάζεται ο τομέας της οικογένειας μιας και πρόκειται να πληροφορηθείτε πως κάποια μέλη της οικογενείας σας πρόκειται να ταξιδέψουν ακόμα και να μεταναστεύσουν σε μακρινά μέρη.

Νέα που δεν θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Θα σας πάρει λίγο χρόνο για να συνηθίσετε την καινούρια αυτή ρουτίνα της ζωής σας , αλλά τελικά θα καταφέρετε να ενσωματωθείτε και να την αποδεχτείτε ολικά. Στο τέλος θα αποδεχθείτε ακόμη πως τελικά τα πράγματα εξελίχθηκαν προς το καλύτερο έτσι παρά τις αρχικές σας αντιδράσεις. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως πάντα μπορείτε να πάρετε άδεια για ένα Σαββατοκύριακο και να πάτε να επισκεφτείτε τα άτομα αυτά.

Απρίλιος
Η πληρωμή σας θα αυξηθεί αρκετά τον μήνα αυτό και στον τομέα των ερωτικών θα είστε σκέτη φωτιά. Σίγουρα η αντίδραση σας θα είναι να θελήσετε να το γιορτάσετε όλο αυτό το επιτυχίας σκηνικό μαζί με τους φίλους και την οικογένεια σας -κάτι που το πιο πιθανόν είναι να το σχεδιάσετε την τελευταία στιγμή .

Σίγουρα οι φίλοι και η οικογένεια σας , σας αγαπάνε όμως δεν είναι όλα τόσο εύκολα και τέλεια συγχρονισμένα στην καθημερινή ζωή ώστε να μπορέσουν να παραβρεθούν στην γιορτή σας, αυτή ιδίως όταν τους ενημερώσατε λίγες ώρες πριν. Οπότε την επόμενη φορά που παρά συρθείτε από τον ενθουσιασμό σας, να έχετε στο νου σας ότι απλά μία ενημέρωση λίγο πριν το γεγονός δεν είναι η πιο σωστή μέθοδος για να προσκαλέσετε όσους αγαπάτε σε κάποιον ιδιαίτερης σημασίας για εσάς εορτασμό.

Μάιος
Τον μήνα αυτό θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες και μεγάλου ενδιαφέροντος από την μεριά των προοπτικών προτάσεις στον τομέα της δουλειά σας και το λογικό είναι πως ο τομέας αυτό θα μονοπωλήσει και τον χρόνο σας αυτόν τον μήνα. Θα σας καλέσουν οι υφιστάμενοι σας και θα σας στέψουν υπεύθυνους σε κάποια νέα προγράμματα που έχει αναλάβει η εταιρεία σας, κάτι που περιλαμβάνει την παρουσία σας σε διάφορες εκδηλώσεις, σεμινάρια, ανάληψη δημοσίων σχέσεων κλπ. Μην αφήσετε την ντροπαλή μεριά του χαρακτήρα να κερδίσει . Αυτή βλέπετε είναι η ευκαιρία σας να λάμψε τε επαγγελματικά και να αποδείξετε τι αξίζετε στους πάντες καθώς και να προωθήσετε τις όποιες λαμπρές ιδέες έχετε και αφορούν το μακροχρόνιο επαγγελματικό μέλλον σας. Η αλήθεια είναι πως τελικά θα διαπιστώσετε πως σας αρέσει να βρίσκεται στο κέντρο όλου αυτού του θορύβου και να κοινωνικοποιήστε με αυτόν τον τρόπο εργασιακά. Επίσης θα δείτε ότι οι άλλοι σας θεωρούν ως τρομερά αξιόπιστο άτομο και συνεχώς θα σας αποκαλύπτουν τα προσωπικά τους ή θα σας ανοίγονται. Είστε εκ φύσεως φοβερός ακροατής και πάντα έτοιμοι να προσφέρετε ένα χέρι βοηθείας σε όποιον σας το ζητήσει , άρα μην διώξετε μακριά κανένα από αυτά τα άτομα και ιδίως ένα άτομο το οποίο έχει αρχίσει να σας ανοίγει την καρδιά του κατά την διάρκεια του μηνός.

Ιούνιος
Μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε αυτόν τον μήνα, αλλά όχι για λόγους διακοπών αλλά για λόγους εργασίας. Επίσης τον Ιούνιο θα χρησιμοποιήσετε μία τεχνική στα επαγγελματικά σας για την οποία να περιμένετε να βραβευτείτε πριν τελειώσει το έτος 2016, και για την ίδια την τεχνική αλλά και για τα αποτελέσματα αποδοτικότητας που θα φέρει στην εταιρεία σας. Ταυτόχρονα όμως τον Ιούνιο θα αισθανθείτε ότι η ερωτική σας ζωή είναι αρκετά βαρετή κάτι εύλογο αφού αφιερώνεται όλο σας τον χρόνο στην δουλειά σας. Φροντίστε επομένως να είστε καταδεκτικοί με τον σύντροφο σας , αν εκείνος ή εκείνη γίνει κάπως επικριτικός με το ζήτημα του χρόνου που αφιερώνετε στην εργασία σας διότι είναι η αλήθεια.Αν θέλετε να ξεπεράσετε αυτή την κρίση στην σχέση σας τότε θα χρειαστεί να είστε εντελώς ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον και να επικοινωνείτε με ειλικρίνεια λέγοντας ξεκάθαρα τι θέλει ο καθένας από την ζωή του τελικά

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

zwdia

Ιούλιος
Το δεύτερο μισό του έτους 2016 ξεκινάει επίσης με αρκετή δουλειά να σας περιμένει τελικά. Για αυτό και σας προτείνω να κοιτάξετε πολύ προσεκτικά την υγεία σας από τον μήνα αυτό και ύστερα. Πρώτον θα κάνετε τρομερή πρόοδο στους τομείς της καριέρας και της εκπαίδευσης στην ζωή σας , – εύκολα μπορεί να παρακολουθήσετε ένα μάθημα με κάποιο θέμα που σας ενδιαφέρει ή να παραδώσετε εσείς ένα μάθημα σε άλλους τον Ιούλιο. Έχετε το χάρισμα να είστε τρομερά οργανωτικοί και να δείχνετε μεγάλη οργάνωση ακόμα και στις μικρότερες λεπτομέρειες ενός ζητήματος- χάρισμα που θα γίνει άμεσα αντιληπτό από τους γύρω σας.

Αύγουστος
Τον μήνα αυτό θα χρειαστείτε όλες τις δυνάμεις αυτοσυγκέντρωσης και διαίσθησης που έχετε στο εκατό τοις εκατό της απόδοσης τους ώστε να ακούσετε με σιγουριά και ξεκάθαρα ποιο είναι το μήνυμα που σας στέλνει το ένστικτο σας. Με τον πλανήτη Δία να εισέρχεται στο ζώδιο σας τον Αύγουστο καλά θα κάνετε να μην επιτρέψετε σε οικογενειακά μέλη να σας φορτώσουν με τα δικά τους προβλήματα αλλά να παραμείνετε αποκλειστικά προσηλωμένοι και αφιερωμένοι στον δικό σας εαυτό. Μονάχα έτσι θα καταφέρετε να δείτε όλη την εικόνα ξεκάθαρα που απλώνει το σύμπαν μπροστά σας.

zwdia

 

2016 Ιανουαριος σεχ ωροσκοπιο 

αναδρομος ερμης 5-25/1/2016 

Σεπτέμβριος
Αν είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε μια σοβαρή σχέση τότε ο Σεπτέμβριος του 2016 είναι ο ιδανικός μήνας για να συναντήσετε την αληθινή αγάπη στην ζωή σας. Με τον Ερμή ανάδρομο τον μήνα αυτό θα είστε πιο δεκτικοί να μοιραστείτε και να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιο άλλο πρόσωπο, από ότι συνήθως είστε τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. Αν τώρα είστε παντρεμένοι τότε ο γάμος σας θα είναι γεμάτος εκπλήξεις ομορφιά και έρωτα. Τα οικονομικά σας εξελίσσονται σταθερά αλλά γόνιμα και βρίσκονται στην σωστή κατεύθυνση ακμής τους οπότε πραγματικά δεν έχετε κάτι για το οποίο θα χρειαστεί να ανησυχήσετε κατά την διάρκεια αυτού του μήνα τελικά.

Οκτώβριος
Τα άστρα δείχνουν πως ο μήνας αυτός είναι σούπερ για να βρείτε χαμένα μέλη της φαμίλιας σας ή για να ξαναδείτε από κοντά οικογενειακά πρόσωπα σας που λείπουν εδώ και καιρό- το ίδιο ισχύει και για τους φίλους σας. Ιδίως όσα από τα άτομα αυτά μένουν εκτός της χώρας. Φροντίστε λοιπόν να βγάλετε ότι καλύτερο μπορείτε από τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε κατά την διάρκεια του Οκτώβρη 2016. Βλέπετε οι νέες αυτές σας γνωριμίες θα είναι ιδιαίτερες χρήσιμες γνωριμίες κατά το άμεσο μέλλον σας και θα σχετίζονται με τη καριέρα σας. Τα οικονομικά σας βρίσκονται επίσης και τον μήνα αυτό σε άριστη οργάνωση και σε σωστή κατεύθυνση οπότε δεν θα υπάρχει λόγος ανησυχίας στον τομέα αυτό . Ίσως το μόνο που θα χρειαστεί να ψάξετε και να αναζητήσετε είναι μια νέα συνεργασία η οποία θα σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας και η οποία θα πάει το έργο που έχετε πάνω του επενδύσει ένα βήμα παραπέρα ως αποτέλεσμα.

zwdia-zodia-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Νοέμβριος
Αν θέλετε να αποκτήσετε παιδί τότε ο Νοέμβριος 2016 είναι ο μήνας ακριβώς για αυτό, για τα άτομα του ζωδίου σας. Γενικότερα τώρα, όλον αυτόν τον μήνα θα έχετε χαμηλώσει κάπως τους ρυθμούς εργασίας σας ενώ θα χαίρεστε περισσότερο τις στιγμές που περνάτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα , θα είστε λίγο πιο ελεύθεροι από την δουλειά και πιο αφοσιωμένοι στα προσωπικά σας. Μην ξεχνάτε ότι δικαιούστε απόλυτα κάποιο διάλειμμα για ξεκούραση και διασκέδαση οπότε μην πείτε όχι στον εαυτό σας όταν τελικά σας ζητήσει ακριβώς αυτό. Απεναντίας απαιτήστε τον ελεύθερο σας χρόνο και ηρεμήστε, χαρείτε ξεκουραστείτε. Και πάνω από όλα μην κάνετε τίποτα ή μην δεχθείτε να κάνετε , αν δεν θέλετε να πράξετε αυτό το κάτι με τίποτα.

Δεκέμβριος
Τον Δεκέμβριο κοιτώντας πίσω όλο το έτος 2016 θα καταλήξετε στο συμπέρασμα πως η χρονιά αυτή αποδείχθηκε αρκετά θετική και ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σας, την καριέρα σας ακόμα και για τις καινοτόμες ιδέες και την υλοποίηση τους. Η μόνη ευχή που έχετε είναι απλά να μπορούσατε να περνάτε γενικά περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους κάτι που τουλάχιστον τον μήνα αυτό θα εισακουστεί από το Σύμπαν και θα συμβεί . Επομένως προβλέπεται να τελειώσετε την χρονιά αυτή παρέα με τα άτομα που αγαπάτε και σας αγαπούν περισσότερο στην ζωή

zwdia-3-zodia