2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Β

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

2016 ωροσκοπιο ζωδια λέων

Τον χειμώνα αυτό , ο ρομαντισμός θα είναι στο πικ του για τα άτομα του ζωδίου σας. Σε περίπτωση που είστε αδέσμευτοι τότε το διάστημα 30 Δεκεμβρίου 2015 ως 23 Ιανουαρίου 2016 ο πλανήτης Αφροδίτη πρόκειται να φέρει στον δρόμο σας ένα πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό πρόσωπο αγάπης.

Σε περίπτωση τώρα που έχετε ήδη σχέση, τότε κατά το διάστημα αυτό να αναμένετε να δοκιμάσετε κάθε είδους ερωτισμού και διαφόρων ερωτικών παιχνιδιών υπό την μορφή ραντεβού με το ταίρι σας. Πιθανότατα μάλιστα να ερωτευτεί τε από την αρχή, ξανά τον ή την σύντροφο σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα καθε ζωδιο

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Α

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Β

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Γ

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

Αν μόλις αρχίσατε να βγαίνετε με κάποιο πρόσωπο έξω ερωτικά ως ζευγάρι, τότε κατά τις 8 Ιανουαρίου θα νιώσετε μέσα σας μια έντονη ορμή να προχωρήσετε την σχέση αυτή σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Αρνητικό ή θετικό.

Δηλαδή είτε θα αποφασίσετε να χωρίσετε εντελώς με το άτομο αυτό ή θα αποφασίσετε να σοβαρέψετε την σχέση σας τελείως. Υπάρχει βέβαια και η μέση πιθανότητα δηλαδή απλά να αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβλήματα με το φλερτ σας, τα οποία όμως λίγο αργότερα θα ξεπεράσετε εντελώς.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

23 Ιανουαρίου η γέννησης της Πανσέληνου στο ζώδιο σας θα σας κάνει αρκετά ευάλωτους συναισθηματικά ενώ η Νέα Σελήνη στις 8 Φεβρουαρίου 2016 θα βρεθεί πάνω από τον οίκο της συνεργασίας του ζωδίου σας, και θα φέρει μια πραγματικά εκπληκτική ευκαιρία για εσάς να πορευθείτε προς μία νέα κατεύθυνση μαζί με το ταίρι σας.

Όμως από την στιγμή που ο πλανήτης Άρης θα εισέλθει στο ζώδιο σας , 5 Μαρτίου 2016, και μάλιστα θα σταθεί πάνω από τον 5ο οίκο του Ρομαντισμού, θα συγκεντρωθείτε εξ’ ολοκλήρου στην επίτευξη κάθε είδους ευχαρίστησης που μπορείτε να έχετε με το ταίρι σας. Αυτό ήταν… μετά από αυτό το γεγονός θα είστε απλά άπιαστοι ερωτικά.

zwdia

2016 ωροσκοπιο ζωδια παρθένος

Το διάστημα 5 με 25 Ιανουαρίου 2016 θα είστε εντελώς μπερδεμένοι συναισθηματικά, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή πάνω από τον 5ο οίκο του ζωδίου σας – τον οίκο της Αληθινής Αγάπης. Μπορεί μέσα στο διάστημα αυτό να τα ξαναβρείτε με τον ή την πρώην σας, όμως αποφύγετε την λήψη όποιας απόφασης στο θέμα αυτό, τουλάχιστον μέχρι ο πλανήτης Άρης να επιστρέψει και πάλι στην ορθή πορεία του.

Στις 23 Ιανουαρίου επίσης ο πλανήτης Αφροδίτη θα μπει μέσα στο αστρικό σας χάρτη, ένα ιδιαίτερα θετικό και φωτεινό σημάδι στον ουρανό , αφού έρχεται να σας βοηθήσει στην αναζήτηση της πραγματικής αγάπης. Ως και την 16η Φεβρουαρίου , θα βιώσετε αρκετές ευκαιρίες για ερωτικά ραντεβού και θα γνωρίσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, και πολύ πιθανόν και το σωστό σας ταίρι ανάμεσα τους, το οποίο θα ερωτευτεί τε αμέσως και υπέρμετρα. Στην περίπτωση όμως που αποφασίσατε ότι τελικά θέλατε να δώσετε ακόμα μια ευκαιρία στο παλιό σας φλερτ , τότε και πάλι την περίοδο αυτή πρόκειται να βιώσετε χαρούμενες και ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές με τον ή την πρώην σας.

Τέλος, σαν κερασάκι στην τούρτα το Σαββατοκύριακο 5-7 Φεβρουαρίου 2016 θα είναι έξτρα ερωτικό για αυτό φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Επιπλέον η ύπαρξη μίας Ηλιακής έκλειψης στον τομέα αυτό, 8 Μαρτίου 2016 , την οποία ακολουθεί η εισχώρηση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, δίνει το τέλειο τέλος της χειμωνιάτικης ερωτικής σας ιστορίας με αποτέλεσμα να βιώσετε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο γεγονός είτε είστε παντρεμένοι είτε δεσμευμένοι σοβαρά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

2016 ωροσκοπιο ζωδια ζυγός

Η ερωτική σας ζωή θα μοιάζει σαν μία τεράστια σφαίρα φτιαγμένη από σύγχυση νωρίς τον χειμώνα αυτόν. Από τις 5 ως την 25η Ιανουαρίου 2016 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, αλλά κυρίως 5-8 του ίδιου μήνα, θα βρίσκεται πάνω από τον οίκο της αγάπης του ζωδίου σας. Αυτό σημαίνει ότι τις ημέρες αυτές η ερωτική σας ζωή θα σας τρελάνει κατά κάποιο τρόπο.

Θα νομίζετε και θα περιμένετε φυσικά, κάτι εκπληκτικό να συμβεί στην καθημερινότητα σας και να απογειώσει τον έρωτα , μόνο και μόνο για να απογοητευτείτε από τις στραβές καταστάσεις, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που θα στέλνει προς το μέρος σας και ο σύντροφος σας. Από την άλλη (η πιο απαλή πτυχή αυτού του φαινομένου) είναι επίσης πιθανόν, να έχετε να αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό σας ζήτημα, το οποίο θα ρουφήξει το εκατό τοις εκατό της αυτοσυγκέντρωσης σας με συνέπεια να μην έχετε καθόλου ούτε χρόνο αλλά ούτε και μυαλό για να σκεφτείτε τα περί της ερωτικής σας ζωής.

Μην απογοητεύεστε όμως, καθώς υπάρχουν αρκετά φαινόμενα στην διάρκεια του χειμώνα αυτού, που θα φωτίσουν την αγάπη. Καταρχάς η Αφροδίτη θα διαβεί μέσα από τον αστρικό τομέα της αληθινής αγάπης από τις 16 Φεβρουαρίου ως τις 12 Μαρτίου, προσφέροντας σας την ευκαιρία να βιώσετε το πάθος , όλες εκείνες τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες της περιόδου αυτής Και τέλος δώστε μεγάλη προσοχή στις 2 του Μάρτη 2016 καθώς την ημέρα αυτή θα εμφανιστεί στην ζωή σας μια απροσδόκητη τεραστίων διαστάσεων τύχη, που αφορά τα ζητήματα της καρδιάς σας.

zwdia-agnh

2016 ωροσκοπιο ζωδια σκορπιός

Η θέρμη του έρωτα θα είναι γυρισμένη στην ένδειξη “τέρμα” τον χειμώνα αυτόν. Με τον πλανήτη Άρη στο ζώδιο σας από τις 3 Ιανουαρίου του 2016 ως τις 5 του Μάρτη, να περιμένετε να είστε πολύ καυτούς για τους άλλους είτε για να σας κουμαντάρουν είτε για να μπορούν να σας βγάλουν από το μυαλό τους… Η ορμή της σεξουαλικότητας σας θα είναι πάρα πολύ ισχυρή αν και εσείς πιθανότερο είναι να διοχετεύσετε την ενέργεια αυτή σε μία επικοινωνιακή σχετιζόμενη επαφή, καθ’ όλον τον χειμώνα.

Όπως και να έχει, καλό θα σας κάνει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, μιας και η ευκαιρία της ζωής σας αναφορικά με την αγάπη προβλέπεται να χτυπήσει δυνατά την πόρτα της καρδιάς σας φέτος, ιδίως με την υλοποίηση της Ηλιακής έκλειψης στον ουρανό στις 8 Μαρτίου. Αν είστε αδέσμευτοι , η έκλειψη αυτή θα σας ωθήσει στο να αναγνωρίσετε το πρόσωπο της αγάπης , στο πρόσωπο μιας νέας πλήρως ενδιαφέρουσας γνωριμίας που θα κάνετε τις ημέρες εκείνες, με αποτέλεσμα να ερωτευτεί τε. Αν δε είστε σε σχέση τότε είτε εσείς μαζί με το ταίρι σας θα κάνετε την έναρξη μίας αρκετά πνευματικής δημιουργίας που θα αποτελεί έργο και των δυο σας, είτε θα βάλετε εμπρός την διαδικασία απόκτησης ενός απογόνου.

Διαβαστε αναλυτικα καθε ζωδιο

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Α

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Β

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Γ

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

zwdia-zodia-tarw

Έπειτα , λίγο αργότερα και συγκεκριμένα 12 Μαρτίου, η Αφροδίτη εισέρχεται ακριβώς στο ίδιο αστρικό πεδίο με τον Άρη. Το ουράνιο αυτό γεγονός είναι σπουδαίο και βοηθάει οτιδήποτε έχει να κάνει με το αίσθημα του έρωτα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο σας μεταμορφώνει σε αρκετά ανοιχτόκαρδα άτομα και αφαιρεί από πάνω και μέσα σας όποια φοβία να δώσετε αγάπη στους γύρω σας.

Μία ακόμη ημερομηνία που πρέπει να προσέξετε είναι η 14η του Μάρτη καθώς η δημιουργία όψης τετραγώνου απομάκρυνσης μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη θα έχει ως συνέπεια την σπατάλη μεγαλύτερου χρηματικού ποσού για τον σύντροφο σας, από εκείνο που πραγματικά οφείλατε να ξοδεύεστε. Όμως ακόμα και αυτή η μικρή αναποδιά έχει την λύση της. Το ρομαντικό σας αυτό χειμωνιάτικο παραμύθι θα έχει ευτυχές τέλος ακόμα και σε αυτό το μικρό πρόβλημα καθώς κατά τις 20 Μαρτίου, ο πλανήτης Αφροδίτη θα ενωθεί με τον Ποσειδώνα. (κάτι που θα φέρει καλοτυχία και στα οικονομικά σας μαζί με τα ερωτικά σας). Βλέπετε για ακόμα μια φορά η αγάπη υπερνικά τα πάντα!

zwdia-3-zodia