2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Γ

zwdia-erwtikes-7-8-14

2016 ωροσκοπιο ζωδια τοξότης

Θα ξεκινήσει αυτός ο χειμώνας με εσάς να κατέχετε τον τίτλο “της ομορφότερης ύπαρξης σε ολόκληρο τον κόσμο”, μιας και η Αφροδίτη θα βαδίζει διαμέσου του ζωδίου σας από τις 30 Δεκεμβρίου 2015 ως τις 23 Ιανουαρίου 2016.

Καθώς λοιπόν η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο σας, όχι μονάχα εσείς θα αισθάνεστε ως ομορφότεροι αλλά θα είστε κιόλας, κάτι που θα σας κάνει ακαταμάχητους στους υπολοίπους, οι οποίοι δικαίως δεν θα μπορούν με τίποτα να σας αντισταθούν. Ας μην ξεχνάμε ότι η αυτοπεποίθηση λειτουργεί ως αφροδισιακό και εσείς την περίοδο που αναφέραμε , θα είστε γεμάτοι από αυτό.

zodia-taro-45

Διαβαστε αναλυτικα καθε ζωδιο

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Α

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Β

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Γ

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

Ανεξάρτητα όμως με το τι εκπέμπετε και προκαλείτε στα πλήθη, εσείς οι ίδιοι στα ζητήματα της καρδιάς τον χειμώνα αυτόν θα είστε ιδιαίτερα εγκρατείς και ήρεμοι. Έχοντας μάλιστα βοηθούς σας την Αφροδίτη και τον Κρόνο που στις 8 Ιανουαρίου 2016 θα ενωθούν στο ζώδιο σας, είναι αδύνατον να μην κρατηθείτε λογικοί και ρεαλιστές όσο αφορά την αγάπη.

Το αποτέλεσμα; Γνωρίζετε άριστα τι ζητάτε από τον έρωτα και την αγάπη και αν ο ή η σύντροφος σας είναι αυτό που θέλετε ως ταίρι δίπλα σας στην πραγματικότητα. Αν όμως είναι το σωστό ταίρι , τότε -όπως εσείς οι ίδιοι θα ορίσετε άλλωστε- θα έχετε ένα όμορφο μέλλον μαζί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Στην περίπτωση που όμως δεν έχετε σχέση, τότε να προσέξετε ιδιαιτέρως την ημέρα τις 12ης Ιανουαρίου καθώς η θέση της Αφροδίτης και του Ουρανού, που στο αστρικό στερέωμα θα βρίσκονται σε μία τέλεια μεταξύ τους τοποθέτηση γωνιακής όψης, φέρνει στην ζωή σας την πιθανότητα της εμφάνισης του απροσδόκητου έρωτα.

Κάτι που σημαίνει ότι πολύ πιθανόν, την ημέρα αυτή να συναντήσετε απροσδόκητα το πρόσωπο που αποτελεί το άλλο σας μισό.

Και φυσικά είτε συμβεί αυτό είτε όχι -με την διαφορά ότι τουλάχιστον στην πρώτη περίπτωση θα ξέρετε την εικόνα του/της, τότε από τις 5 Μαρτίου 2016 και έπειτα , την ημέρα δηλαδή που ο Άρης θα εισέλθει στον Τοξότη απολύτως τίποτα και απολύτως κανείς δεν θα έχει την δύναμη ή δυνατότητα να σας σταματήσει από το να κυνηγήσετε και να αποκτήσετε ότι ή όποιον επιθυμείτε στην ζωή σας.

zwdia-zodia-tarw

2016 ωροσκοπιο ζωδια αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον τομέα της συντροφικότητας 25 Δεκεμβρίου 2015, θα σας κάνει να αναρωτηθείτε κατά πόσο το ταίρι σας καλύπτει τις συναισθηματικές σας ανάγκες ή όχι. Αν όντως το κάνει, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Σε περίπτωση όμως που ο/η σύντροφος σας , σας αφήνει ακάλυπτους στο ζήτημα της φροντίδας και της τρυφερότητας στην σχέση σας τότε το θέμα αυτό θα αρχίσει να γίνετε όλο και πιο δύσκολο να το αγνοήσετε από την Πανσέληνο και έπειτα. Δυστυχώς , νωρίς τον χειμώνα θα σας είναι δύσκολο να εκφραστείτε με αποτέλεσμα να μην μπορείτε ούτε επικοινωνιακά να βοηθήσετε τον εαυτό σας ώστε να λύσετε το πρόβλημα, μιλώντας στο ταίρι σας.

Με τον Ερμή ανάδρομο στις 5 Ιανουαρίου 2016 και στο ζώδιο σας την περίοδο 8 με 25 Γενάρη , οι λέξεις που θα βγαίνουν από το στόμα σας , θα μπορούν πολύ εύκολα να παρερμηνευθούν.Βάλτε λοιπόν τα δυνατά σας και επανεξετάστε την σχέση σας , βρίσκοντας ακριβώς το σημείο που υπάρχει θέμα, και μιλήστε αρχίζοντας από αυτό και συνεχίζοντας την κουβέντα σας αναφερόμενοι στο μέλλον, αντί να προσπαθείτε να υπέρ εξηγήσετε το ποιο είναι το πρόβλημα σας, χρησιμοποιώντας παραδείγματα από το κοινό σας παρελθόν και τελικά μπερδεύοντας τα λόγια σας και καταλήγοντας στην μη κατανόηση από τον σύντροφο σας.

Διαβαστε αναλυτικα καθε ζωδιο

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Α

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Β

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Γ

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

Αν ακόμα και μετά από την συζήτηση σας δείτε ότι δεν βγάζετε τελικό αποτέλεσμα, δεχθείτε και οι δυο απλά ότι προς το παρόν συμφωνείτε ότι διαφωνείτε και αφήστε τον χρόνο να δείξει τι θα συμβεί τελικά. Τέλος αν και το Σαββατοκύριακο 5-7 Φεβρουαρίου που το Σύμπαν θα είναι γεμάτο από αγάπη και έρωτα μόνο, υπάρξουν διαμάχες μεταξύ σας ή ασυμφωνίες, τότε δείτε το ως το τελικό σημάδι να αφήσετε για πάντα την σχέση αυτή στο παρελθόν

zwdia-taro-astra

2016 ωροσκοπιο ζωδια υδροχόος

Καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις 5 ως τις 25 Ιανουαρίου 2016 , ίσως νιώσετε ότι αντί να κάνετε πρόοδο, κάνετε βήματα προς τα πίσω , στα ζητήματα της καρδιάς. Και αφού ο Ερμής είναι ο κυβερνών πλανήτης σας στον τομέα της αληθινής αγάπης, η επικοινωνία σας με τους γύρω σας θα σας φανεί κάπως μπερδεμένη και ασαφής παράλληλα.

Προσθέστε στα προαναφερόμενα και το γεγονός ότι ο ανάδρομος Ερμής σταθμεύει στο ζώδιο σας και λίγες ημέρες αργότερα όταν θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή πορεία του και περάσει από τον 12ο οίκο σας, τον οίκο του Διαλογισμού, ίσως αρχίσετε να επιλύετε το μυστήριο γιατί κάθε φορά που προσπαθείτε να βρείτε τι συμβαίνει με την ερωτική σας ζωή , το μυαλό σας αρχίζει τα παιχνίδια. Ξεκινήστε λοιπόν με το να βρείτε ηρεμία, γνωρίζοντας ότι προς το παρόν η δουλειά σας είναι απλά να βρείτε το γιατί σας συμβαίνει το διανοητικό φαινόμενο αυτό. Γιατί δηλαδή κάθε φορά που προσπαθείτε να δείτε την εικόνα της ερωτικής σας ζωής, το μυαλό σας, σας σταματά.

Στις 23 Ιανουαρίου 2016 η Πανσέληνος στον τομέα της συντροφικότητας και του συνεταιρισμού , θα ρίξει λίγο φως όσο αφορά τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε επαρκείς σε μία σχέση- καθώς επίσης και σε ποιον τομέα τόσο εσείς όσο και το ταίρι σας επιθυμείτε διακαώς περισσότερη προσοχή ο ένας από τον άλον.

Τέλος ο ρομαντισμός φαντάζει αστρικός από τις 16 Φεβρουαρίου ως τις 12 του Μάρτη, την ώρα που η Αφροδίτη θα ταξιδεύει μέσα στο ζώδιο σας, Από εκείνη την στιγμή και έπειτα θα αρχίσετε να αισθάνεστε αρκετά πιο αισιόδοξοι και θα είστε στην θέση του να μαγνητίζετε τους άλλους ακριβώς όπως το επιθυμείτε εσείς

zwdia-zodia-astrologia-65

2016 ωροσκοπιο ζωδια ιχθείς

Η Πανσέληνος 25 Δεκεμβρίου 2015 στον τομέα της αληθινής αγάπης, θα σας αφήσει χωρίς καμία αμφιβολία πλέον, για το τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάτε από την αγάπη σας (τον σύντροφο σας). Το ερώτημα όμως εδώ είναι: παίρνετε αυτό που ζητάτε τελικά; Κάποια οικογενειακά θέματα πρόκειται να παίξουν κάποιο ρόλο όσο αφορά την απάντηση στο ερώτημα αυτό. Η αλήθεια είναι πως από ότι φαίνεται τον χειμώνα αυτό εσείς και το ταίρι σας δίνετε περισσότερη σημασία σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σας και το σπιτικό σας από την σχέση σας. 5-15 Ιανουαρίου 2016 θα χρειαστεί πιθανότατα να επανεξετάσετε τις συνθήκες διαβίωσης σας καθώς και το κατά πόσο η γνώμη των μελών της οικογένειας σας επηρεάζει την προσωπική σας ζωή..

Διαβαστε αναλυτικα καθε ζωδιο

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Α

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Β

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες Γ

2016  ζωδια με μια γρηγορη ματια

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

10 Φεβρουαρίου 2106 , να περιμένετε την αγάπη να είναι ιδιαίτερη από κάθε άποψη , καθώς ο πλανήτης Αφροδίτη βρίσκεται σε μία καταπληκτική γωνιακή όψη με τον επεκτατικό πλανήτη Δία, πάνω στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Έτσι ένα αρκετά ρομαντικό σας όνειρο δύναται να γίνει τελικά πραγματικότητα.

Τα ζητήματα συντροφικότητας τώρα και συνεταιρισμού εκπληρώνονται ακόμα περισσότερο και σωστότερα στις 22 του Φλεβάρη 2016. με την παρουσία της Πανσέληνου στον ουρανό. Έπειτα η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας στις 8 του Μάρτη αφήνει την οδό ανοιχτή για νέα αρχή και νέα ξεκινήματα και λόγω της εμφάνισης λίγο αργότερα και συγκεκριμένα 12 του ίδιου μήνα του πλανήτη Αφροδίτη ο οποίος εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων , να αναμένετε κάποια από τα νέα αυτά ξεκινήματα να σχετίζονται οπωσδήποτε με τον ρομάντζο και την αγάπη.

zwdia-agnh