2018 ζωδια Ιανουαριος αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

Ο Ιανουάριος του 2018 θα αποτελέσει μια ιδιαίτερη εξισορροπητική περίοδος για όλους τους Αιγόκερως, ίσως πολύ πιο ήπια από όσο θα φανταζόσασταν.

Το σύμπαν θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας σε όλους τους τομείς! Για τις ευνοϊκές συγκυρίες θα φροντίσει η αίσια θέση του Κρόνου – που είναι και κυβερνήτης σας, σε συνδυασμό με την επιρροή του «ουράνιου επικεφαλής» της περιόδου για το ζώδιό σας που είναι ο Άρης.

 

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι ότι θα πρέπει κι εσείς παράλληλα να καταβάλετε το μερίδιό σας για την πραγμάτωση των στόχων σας! Εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση χαλαρά αλλά εστιασμένοι, και θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Ο Ιανουάριος θα σας ωθήσει να αφοσιωθείτε περισσότερο στα μέλη της οικογένειάς σας και τα θέματα του οικιακού σας περιβάλλοντος που χρίζουν προσοχής. Η περίοδος θα είναι ιδανική για να επιφέρετε τη γαλήνη και την ψυχική ηρεμία σε αυτούς τους τομείς, ειδικά αν ενδώσετε στις παρορμήσεις σας για εξόδους στην πόλη ή και στην ύπαιθρο! Όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλαγές θα προκύψουν μόνο αν αυτό είναι το ζητούμενό σας… Αν και θα είναι αρκετοί αυτοί που θα θελήσουν να σας επηρεάσουν προς κάποια κατεύθυνση, για εσάς οι απόψεις του θα είναι δευτερεύουσες και ήσσονος σημασίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76
Επί του παρόντος θα θέλετε να χειριστείτε τα ουσιαστικά και μεγαλύτερα προβλήματά σας, για τα οποία θα έχετε βοήθεια από το σύμπαν μέσω της μάθησης και της δημιουργικότητας! Γι’ αυτό θα δείτε να προκύπτουν ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα μέσα στον Ιανουάριο. Παρόλο που δεν χρειάζεστε πολλά για να σημειώσετε πρόοδο, θα σας προσφερθούν αυτά που θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας σε αυτό τον τομέα. Τα οικονομικά σας δεν θα σημειώσουν αξιόλογες μεταβολές τον πρώτο μήνα του χρόνου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα ρευστότητας.

Πρέπει όμως να αποφύγετε να πάρετε ρίσκα, να προβείτε σε αγορές που ξεπερνούν τον προϋπολογισμό σας ή να ξεκινήσετε το στήσιμο μιας δικής σας επιχείρησης αυτή την περίοδο. Θα είναι πιο συνετό για εσάς να εστιάσετε στην ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων που έχετε, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για τους Αιγόκερους που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχουν δική τους επιχείρηση, το σύμπαν θέτει δύο κανόνες για τον Ιανουάριο του 2018… Ο πρώτος είναι να μην εμπιστεύεστε σε κανέναν τα σημαντικά σας βήματα. Ακόμα και στις πιο ασήμαντες συναντήσεις σας, μην συζητάτε τα μελλοντικά σας σχέδια. Αυτό δεν αφορά την εμπιστοσύνη που τρέφετε προς συγκεκριμένα άτομα, αφορά τη δική σας εμπλοκή και μόνο στις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Ο δεύτερος κανόνας είναι να μην πάρετε ρίσκα και να μην μετάσχετε σε αμφίβολα εγχειρήματα! Όση τύχη κι αν έχετε με το μέρος σας, δεν πρέπει να την προκαλέσετε με αβάσιμες κινήσεις!
Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μπορείτε να αναμένετε κάποια αναπτέρωση – αν χειριστείτε σωστά τη θέση σας! Δεν προβλέπονται αλλαγές επαγγελματικής στέγης, ενδέχεται μόνο να αυξηθούν τα εισοδήματά σας με κάποιο τρόπο. Η προσοχή και επιμέλεια στις λεπτομέρειες, θα είναι το πιο σημαντικό σας εργαλείο για να έχετε ένα πετυχημένο αποτέλεσμα με αίσιες προοπτικές για το μέλλον. Ισχύει και εδώ η συμβουλή των άστρων, να μην εμπιστευθείτε τώρα ούτε τους πιο έμπιστους συναδέλφους σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot