2018 ζωδια Ιανουαριος διδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

zvdia-didymos

Με πολλές ανακαλύψεις σε πολλά επίπεδα θα ανοίξει την αυλαία της η νέα χρονιά για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι!

Ο Ιανουάριος του 2018 δεν αναμένεται να κυλήσει με έντονο δυναμισμό και δραστηριότητες, γι’ αυτό θα είναι η ιδανική περίοδος να ανανεωθείτε – με αφορμή τα κίνητρα και τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να επανεξετάσετε τον εσωτερικό σας κόσμο αλλά και τις αρχές σας!

 

Ο Ιανουάριος θα λειτουργήσει ως ένα μεταβατικό στάδιο για εσάς, τόσο για την προσωπική σας εξέλιξη όσο και τις παραμέτρους των σχεδίων που έχετε για το μέλλον. Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος θα βρίσκεται μια ιδιαίτερα ηγετική θέση, παρέχοντας όλη τη στήριξη που θα χρειαστείτε αυτή την περίοδο! Αν και η Αφροδίτη – που ελέγχει την παρακμή του ζωδίου σας – θα είναι επίσης ενδυναμωμένη στη διάρκεια του μήνα, η επίδρασή της δεν θα είναι ζωτικής σημασίας.

zodia-taro-45

Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια συνετά δημιουργική φάση για εσάς, με κάποια θολά μεσοδιαστήματα… Γι’ αυτό δεν ενδείκνυται να κάνετε κινήσεις που ενέχουν ρίσκο. Τις επιτυχίες που θα σημειώσετε τώρα, θα τις συνειδητοποιήσετε λίγο αργότερα, αν λειτουργήσετε με μέτρο και στήσετε τα σχέδιά σας ρεαλιστικά και με προγραμματισμό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76
Επί του παρόντος μείνετε θεατές των καταστάσεων που θα προκύπτουν, αφήστε τις δυσκολίες να σας προσπεράσουν με τον δικό τους ρυθμό χωρίς να επέμβετε και εστιάστε την προσοχή σας στο να παρατηρείτε τα δρώμενα στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Έχετε το χάρισμα του καλού θεατή και ακροατή, γι’ αυτό αυτή η απλή στρατηγική θα αποδειχθεί το μεγάλο σας πλεονέκτημα στο μέλλον!

Ο Ιανουάριος του 2018 θα είναι μια ήρεμη περίοδος και για τα οικονομικά σας θέματα, αρκεί να μην προκαλέσετε την τύχη σας με ασύδοτες δαπάνες. Αναβάλετε για λίγο αργότερα κάποιες μεγάλες αγορές που σκέφτεστε, για να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Η λιτότητα είναι το κλειδί της περιόδου, γι’ αυτό δώστε σημασία στις συμβουλές των άστρων!

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όσοι Δίδυμοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, αξιοποιήστε τον Ιανουάριο για την οργάνωσή σας. Αν προκύψει κάποια ευκαιρία που την θεωρείτε σημαντική, μην βιαστείτε να καταλήξετε σε αποφάσεις και συζητήστε τη με άτομα που εμπιστεύεστε την κρίση τους.

Το δικό σας κριτήριο ενδέχεται να μην είναι απόλυτα αντικειμενικό αυτή την περίοδο, καθώς θα καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από το συναίσθημα. Αν και αυτή είναι η ομορφιά της ιδιοσυγκρασίας σας γενικότερα, τώρα είναι πιθανό να επιφέρει ανεπιθύμητα αποτελέσματα!

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Για όσους Δίδυμους εργάζονται με υπαλληλική σχέση, η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ πιο ομαλή και όλα θα κυλήσουν πιο εύκολα. Το μόνο που σας συμβουλεύουν τα άστρα να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε τις εντολές που θα σας δίνονται! Αν δεν συμφωνείτε με κάτι και πρέπει να πάρετε εσείς απόφαση για τις κινήσεις σας, να ζητήσετε και τη συμβουλή των ατόμων που εμπιστεύεστε. Να ξέρετε ότι η ισχυρή θέση του Κρόνου μέσα στον Ιανουάριο, θα είναι στο πλευρό σας και θα σας καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Η εμπειρία και οι γνώσεις σας θα σας βοηθήσουν να μελετήσετε την κάθε συγκυρία και να εντοπίσετε τις πιο θετικά υποσχόμενες πτυχές της. Αν κάποιοι από εσάς σκέφτεστε να αλλάξετε εργασία, θα είναι καλύτερα να αναβάλετε τις όποιες κινήσεις σας για λίγο αργότερα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11