2018 ζωδια Ιανουαριος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

ixthyes-xwrismos

Με τη χορηγία της Σελήνης, που ενισχύει θετικά κάθε στοιχείο του Νερού, η αυλαία του 2018 θα ανοίξει με πολλές ευχάριστες στιγμές και εξελίξεις! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρξουν κοσμογονικές αλλαγές…

Ωστόσο οι συγκυρίες θα στήσουν τα ουσιαστικά θεμέλια, για να αρχίσετε να φέρνετε στη ζωή σας πολλά από αυτά που σας λείπουν εδώ και πολύ καιρό.

 

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η πιο βασική απόφασή σας για τον Ιανουάριο του 2018, πρέπει να είναι να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων και να απολαμβάνετε κάθε βήμα της διαδρομής. Να είστε ουσιαστικά παρόντες σε όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας, γιατί δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσουν και άτομα που δεν θα είναι τόσο στοργικά και θετικά όσο θα φαίνονται. Σε αυτό θα συμβάλλει η αρνητική θέση της Αφροδίτης αυτό το διάστημα.

Γι’ αυτό να δίνετε σημασία σε όσα βλέπετε και ακούτε, χωρίς να προσηλώνεστε σε όλα – διαφορετικά είναι πιθανό να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα που στην ουσία δεν έχουν υπόσταση. Καλύτερα να αφιερώσετε όλο αυτό το χρόνο στον εαυτό σας και την εσωτερική σας ωρίμανση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Από την άλλη πλευρά, οι Ιχθύες θα είστε από τους πλέον ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου όσο αφορά την αναζήτηση του άλλου σας μισού – σε πολλά επίπεδα. Ο Ιανουάριος θα αποδειχθεί ένα καίριο μεταβατικό στάδιο για εσάς, που θα σας προετοιμάσει για κάποια πολύ πιο μεγάλα και σπουδαία πράγματα. Γι’ αυτό θα είναι σημαντικό να βασίζετε με βάση την αρχαία και πάντα επίκαιρη σοφία, ότι η διαδρομή είναι πάντα πιο αξιόλογη από τον προορισμό!

Τα οικονομικά σας θα κυλήσουν ομαλά και με σταθερότητα μέσα στον Ιανουάριο. Μάλιστα θα υπάρξουν διαστήματα που θα δείτε ουσιαστική αύξησή τους, αρκεί να έχετε καταθέσει την απαραίτητη δουλειά και αφοσίωση. Ειδικά για όσους δεν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, το σύμπαν συστήνει να μην γίνεστε «εμμονικοί» με θέματα ή άτομα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Αν νιώθετε ότι κάποιο εγχείρημά σας δεν προχωρά, αφήστε το στην άκρη. Μπορεί να επιστρέψετε σε αυτό αργότερα, μπορεί και όχι – απλώς δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάτε την ενέργειά σας σε μη αποδοτικές κινήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75
Όσοι Ιχθύες έχετε δική σας επαγγελματική απασχόληση, πρέπει να αναπτύξετε περισσότερο την «εξωτερική» σας πολιτική από τώρα και στο εξής. Να ξέρετε ότι ο Ιανουάριος του 2018 έχει τη δυναμική να φέρει στην επιφάνεια πολλά μυστικά, κινήσεις και διεργασίες που έχουν γίνει στο παρασκήνιο, φέρνοντας σε δύσκολη θέση πολλά άτομα από το περιβάλλον σας – ειδικά τους ανταγωνιστές ή τους εχθρούς σας! Για να χειριστείτε άρτια την κάθε περίσταση, είναι αρκετό να σηκώνετε συχνά – πυκνά το κεφάλι από τις υποχρεώσεις σας και να κοιτάτε γύρω σας…

Μην σκεφτείτε ότι θα χάσετε πολύτιμο χρόνο, γιατί όσα αντιληφθείτε τώρα δεν θα μπουν εμπόδιο στον δρόμο σας αργότερα. Εστιάστε με θάρρος και τόλμη στα δικά σας θέλω και εργαστείτε με επιμέλεια και σύνεση, για να δείτε σύντομα να προχωρούν τα όνειρά σας και να αυξάνονται τα εισοδήματά σας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66