2018 ζωδια Ιανουαριος κριος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-krios-erwtika-xaraktiristika

Οι πρώτες τέσσερεις εβδομάδες του Ιανουαρίου και της νέας χρονιάς, θα αποδειχθούν εξαιρετικά χαρακτηριστικές για όλους τους εκπροσώπους του Κριού.

Μην σας τρομάζει αυτή η προοπτική γιατί δεν αφορά κάτι αρνητικό, μόνο ότι κάποια πράγματα δεν θα είναι αρκετά διαυγή και απτά με την πρώτη ματιά.

 

Η επιρροή και η στήριξη του Ήλιου θα είναι καθοριστική σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ειδικά επειδή ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα βρίσκεται στην αντίπερα όχθη – κάτι που ενδέχεται να σας ξαφνιάσει κάποιες στιγμές. Αν και δεν θα προκύψουν κρίσιμες συγκυρίες, η δυσκολία σας θα είναι να κοιτάτε συχνά γύρω σας με προσοχή και παρατηρητικότητα!

zodia-taro-45

Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι θα έχετε την οξύνοια να κατανοείτε και να εντοπίζετε πολλά πράγματα, γι’ αυτό ο Ιανουάριος του 2018 μπορεί ρεαλιστικά να χαρακτηριστεί ως ο μήνας των ανακαλύψεων. Πρώτα απ’ όλα, τώρα θα διαχωρίσετε τους συμμάχους από τους εχθρούς σας (ακόμα και τους ενδεχόμενους). Πολλές μάσκες θα πέσουν – και όχι με αναπάντεχο τρόπο, όμως για κάποιες από αυτές ενδέχεται να εκπλαγείτε δυσάρεστα…

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Κάποια από τα άτομα που εμπιστεύεστε θα αποδειχθούν εξαιρετικά «ευκίνητα», κάποια άλλα για τα οποία νοιάζεστε θα αποδειχθούν αντάξια της φροντίδας σας. Όσο κι αν θα σας αποθαρρύνει η εξέλιξη των χαρακτήρων που σας περιβάλλουν, το ευχάριστο είναι ότι γρήγορα θα καταλάβατε πόσα πλεονεκτήματα σας προσφέρει τελικά όλη αυτή η συγκυρία! Να θυμάστε ότι κάθε κατάσταση θα σας οδηγεί και σε πιο αίσια αποτελέσματα, τουλάχιστον όσο αφορά την επίγνωση που θα κερδίζετε και τα συμπεράσματα που θα βγάζετε. Να θεωρήσετε ότι έχετε προειδοποιηθεί!

Στον επαγγελματικό τομέα, μέσα στον Ιανουάριο του 2018 οι Κριοί θα καταφέρετε να στήσετε πολλά από τα θεμέλια για όσα σχεδιάζετε. Θα είναι πρόωρο να διαβλέψετε σε τι πρέπει να στηριχτείτε ακόμη, γι’ αυτό μην ενθουσιαστείτε παραπάνω από όσο πρέπει… Μια αντικειμενική ματιά των πραγμάτων με μια χροιά ρομαντισμού, είναι το μόνο που σας χρειάζεται! Η αντικειμενικότητα θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε με σύνεση τα όποια ρίσκα κληθείτε να πάρετε, και μια δόση ιδεαλισμού να προσθέσει επιπλέον φιλοδοξία και ώθηση στα σχέδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες σας δεν θα μπορέσουν να σας στηρίξουν στα πάντα, κάτι που πρέπει να αποδεχθείτε ως δεδομένο γιατί τα αποτελέσματα των κινήσεών σας θα εξαρτηθούν από εσάς και μόνο.
Όσοι Κριοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, ενδέχεται να δείτε κάποιες περίεργες τροπές των πραγμάτων… Το καλύτερο για εσάς αυτή την περίοδο είναι να αποφύγετε τις εσπευσμένες αντιδράσεις, γιατί δεν αποκλείεται να έχετε άδικο σε κάποιες επιλογές – όπως να εμπιστευτείτε άτομα που είναι εμφανώς αναξιόπιστα! Ακόμα κι αν δεν υπάρξει ζωτικός αντίκτυπος στη δική σας πορεία, πάντα είναι δυσάρεστο να απογοητεύεστε για κάποιους ανθρώπους.

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η συμβουλή των άστρων για εσάς για τον Ιανουάριο του 2018, είναι να αναβάλετε όσα από τα προοδευτικά σχέδιά σας μπορείτε για τον επόμενο μήνα. Τώρα εστιάστε στην ενδελεχή επισκόπηση κάθε λεπτομέρειας, ώστε να προετοιμαστείτε άρτια για μια δυναμική εξέλιξη με αισιοδοξία. Αυτή η στρατηγική θα αποδειχθεί η μόνη βιώσιμη και θα την υπαγορεύσουν οι ίδιες οι συνθήκες.

Το διαισθητικό σας χάρισμα είναι αυτό που θα σας καθοδηγήσει για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε. Σε γενικές γραμμές, μια μικρή σταδιακή αύξηση των κερδών σας αλλά και το άνοιγμα νέων προοπτικών είναι τα πιο πιθανά σενάρια. Ίσως κάποιοι Κριοί αποφασίσετε τώρα να αλλάξετε εργασιακό πόστο ή χώρο, κάτι για το οποίο θα δικαιωθείτε πολύ σύντομα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76