2018 ζωδια Ιανουαριος υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Ο Κρόνος, ο κύριος αστρικός προστάτης του Υδροχόου, δεν θα είναι στην πιο δυναμική του φάση αυτή την περίοδο. Ωστόσο, οι επαφές του με άλλα πλανητικά σώματα αναμένεται να επιφέρουν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα…

Κι αυτό γιατί ο Ιανουάριος του 2018 θα είναι ένας μήνας με απροσδόκητες εξελίξεις για όλα τα ζώδια, καθώς θα απαιτήσει τις ουσιαστικές αναπροσαρμογές θέσεων σε πολλά θέματα!

 

Αν σκέφτεστε να εντάξετε μέσα σε αυτό τον μήνα σημαντικά γεγονότα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, τα άστρα σας συμβουλεύουν να τα αναβάλετε για αργότερα. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, θα πρέπει τουλάχιστον να ελέγξετε με μεγάλη επιμέλεια την κάθε λεπτομέρεια – και να είστε προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε πιθανότητα! Μην πανικοβάλλεστε, αυτό δεν έχει την έννοια ότι θα συμβεί κάτι κακό – μόνο ότι είναι πιθανό να ανατρέπονται τα σχέδιά σας και να πρέπει να αντιδράσετε γρήγορα.

zodia-taro-45

Από την άλλη πλευρά, το 2018 θα αποκτήσει άλλη χροιά το «γρήγορα» για εσάς γενικότερα. Θα σημαίνει καίριες κινήσεις χωρίς χρονοτριβή, άρα θα έχετε το περιθώριο της συνετής σκέψης. Θα πρέπει να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις σας στην αρένα των προσωπικών σχέσεων αρχής γεννωμένης από τον Ιανουάριο, όπου θα πρέπει να εφαρμόσετε και τις πιο καινοτόμες ιδέες σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76
Όμως για χάρη της επιτυχίας σε έναν τομέα, δεν πρέπει να παραμελήσετε άλλες πτυχές της ζωής σας. Η εμπειρία σας είναι τρανή απόδειξη ότι αυτή η πρακτική δεν είναι αποδοτική. Επίσης από αυτό τον μήνα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν πρέπει να προτρέχετε, γιατί θα ξεμείνετε από επόμενες κινήσεις και θα έχετε σπαταλήσει πολλές δυνάμεις άδικα. Φροντίστε να υιοθετήσετε έναν σταθερό και μετριοπαθή ρυθμό, για να μην σας ξεφεύγει τίποτα σημαντικό. Όσο περνούν οι μέρες θα ανακαλύπτετε ότι το χάρισμά σας να αντιλαμβάνεστε τις μικρές λεπτομέρειες που οι άλλοι παραβλέπουν, θα αποδειχθεί σημαντικό εργαλείο σας!

Ο Ιανουάριος του 2018 θα κυλήσει με σταθερότητα για τα οικονομικά σας, κάτι εξαιρετικά σημαντικό για την ιδιοσυγκρασία σας. Αν και η ατμόσφαιρα της περιόδου δεν ενδείκνυται για να γίνουν νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, για τους Υδροχόους και αυτή η σύσταση έχει τις ιδιομορφίες της… Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε εργαστεί σκληρά για να προετοιμάσετε ένα τέτοιο εγχείρημα, αν έχετε σχεδιάσει όλες τις λεπτομέρειές του, δεν θα ανατρέψετε τα πάντα την τελευταία στιγμή. Κινηθείτε με την προσοχή που προαναφέρθηκε, φροντίζοντας να μεταθέτετε για λίγο αργότερα όσα μπορούν να μετατεθούν.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Υδροχόοι είστε προικισμένοι από το σύμπαν με την έκτη αίσθηση, χάρισμα που θα αποτελέσει το εργαλείο σας σε όλους τους τομείς. Ειδικά μέσα στον Ιανουάριο, να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας για τη διαχείριση των επαγγελματικών θεμάτων σας και τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Αποφύγετε να πάρετε ρίσκα και μην σπαταλάτε περισσότερο χρόνο από τον απολύτως απαραίτητο σε ένα θέμα ή ένα μέρος. Συνδυάστε τις διάφορες πηγές δυνάμεων και μεθόδων σας και εφαρμόστε τον αυθορμητισμό σας – αλλά με μέτρο! Η περίοδος απαιτεί ηρεμία και συντονισμένες κινήσεις, ώστε να αντεπεξέλθετε άρτια σε όλες τις προκλήσεις.

Όσοι Υδροχόοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να αναμένετε ότι θα προκύψουν επιπλέον πηγές εισοδήματος. Ενδέχεται να κενωθεί αιφνίδια μια θέση σε κάποιο σχέδιο που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα και να κληθείτε να το αναλάβετε. Μην σπαταλήσετε χρόνο για να βρείτε τα αίτια των καταστάσεων που θα έρχονται στο δρόμο σας, αδράξτε την τύχη από τα «κέρατα»!

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Θα αποτελέσουν καίριες ευκαιρίες για να ανορθωθεί η αυτοπεποίθησή σας και να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις ή και αγορές που σκέφτεστε. Να ακούτε όλες τις συμβουλές που θα σας δίνει ο περίγυρός σας μέσα στον Ιανουάριο, όμως να δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε όσα θα πουν τα αγαπημένα σας άτομα.

Όσο αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον, αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα αίσια για τα νεύρα σας! Είναι κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε μια μικρή απόδραση για να ξεκουραστείτε, αν και το πιο σημαντικό θα είναι να είστε κοντά στα άτομα που αγαπάτε. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι να μην υπάρχουν γύρω σας άνθρωποι που ασχολούνται μόνο με τα προσωπικά τους συμφέροντα αλλά να είναι διατεθημένοι να σας δώσουν τη συμβουλή σας όταν τη χρειάζεστε. Παράλληλα, όσο καλός κι αν είναι ο αλτρουισμός, δεν πρέπει να παραβλέπει κανείς και τις δικές του επιθυμίες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw