2018 ζωδια Ιανουαριος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-provlepseis-zygos

Ο Ιανουάριος του 2018 θα είναι ένας μήνας με μια πλειάδα εξαιρετικών χαρακτηριστικών για τους Ζυγούς. Μάλιστα, μέχρι κάποιο βαθμό ή υπό συγκεκριμένες συνθήκες, θα αντιτίθενται στο γενικότερο κλίμα της περιόδου!

Αυτή η ατμόσφαιρα οφείλεται κυρίως σε έναν περίπλοκο συνδυασμό ανάμεσα στον Κρόνο και την Αφροδίτη – δηλαδή ανάμεσα στον πλανήτη που αποτελεί θριαμβευτή για το ζώδιο του Ζυγού την κυβερνήτη σας.

 

Η θετική πλευρά αυτής της συγκυρίας, είναι ότι δεν πρόκειται να σας επιφέρει δυσκολίες ή δυσχερές κλίμα. Απλώς οι δικές σας θέσεις και στόχοι θα διαφέρουν αρκετά, από τις συμπεριφορές και τις αντιδράσεις των υπολοίπων ανθρώπων του κύκλου σας – αν δεν ανήκουν στο ίδιο ζώδιο με εσάς!

zodia-taro-45

Με αυτά τα δεδομένα, πρέπει να επισημανθεί ότι η πρωταρχική σας ανάγκη στη διάρκεια του Ιανουαρίου θα είναι η συνεργασία. Ανάλογα με την περίπτωση, αυτή μπορεί να αφορά μια φιλική συμβουλή που θα χρειαστείτε ή και ουσιαστική στήριξη από μια ομάδα ατόμων που έχετε παράλληλο σκεπτικό. Το πώς θα καταφέρετε να οργανώσετε αυτό το πλαίσιο, είναι ένα καθαρά προσωπικό ζητούμενο που πρέπει να χειριστείτε αυτόνομα. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε προσεκτικά βήματα ώστε να είστε απόλυτα ασφαλείς και προφυλαγμένοι.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν και αυτή η περίοδος θα είναι ευχάριστη σε γενικές γραμμές για εσάς, ειδικά όσο αφορά τα προσωπικά σας θέματα, είναι βέβαιο ότι δεν μπορείτε να αντικρούσετε τις δυσμενείς συγκυρίες ή τις πιέσεις του εξωτερικού κόσμου… Γι’ αυτό πρέπει να έχετε σε ετοιμότητα την οπισθοφυλακή σας, ώστε να ορμήσει στη μάχη μόλις δώσετε το σήμα!

Το επόμενο στοιχείο – κλειδί για να διανύσετε τον Ιανουάριο με τις καλύτερες προϋποθέσεις, είναι να μην φανείτε οκνηροί. Αφιερώστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο σχεδιασμό των στόχων σας, ενώ θα είναι ιδανικό να έχετε τουλάχιστον μία εναλλακτική πρόταση για κάθε περίσταση!

Όσο αφορά τον οικονομικό τομέα, ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς αναμένεται να είναι συναρπαστικός και ελκυστικός για όλους τους Ζυγούς – χωρίς υπερβολικούς συναισθηματισμούς! Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, να αναμένετε σημαντική οικονομική ανάπτυξη. Ωστόσο και εδώ τα άστρα σας προτρέπουν να μην στηριχτείτε μόνο στον εαυτό σας. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα, μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια ή συμβουλές.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Έτσι κι αλλιώς οι τελικές αποφάσεις εναπόκεινται σε εσάς, άρα εσείς θα αξιοποιήσετε ανάλογα την κάθε συγκυρία. Να έχετε συνεχώς στο πίσω μέρος του μυαλού σας αυτό το στοιχείο και να προσπαθήσετε να προβάλετε το προσωπικό σας κύρος όσο γίνεται λιγότερο και σπάνια!

Όσοι Ζυγοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, θα πρέπει να γίνετε πιο κινητικοί μέσα στον Ιανουάριο. Όσο κι αν αυτή η περίοδος δεν θα διέπεται από συναρπαστική δραστηριότητα, δεν σημαίνει ότι εσείς θα είστε άνευ αντικειμένου… Εκμεταλλευτείτε αυτό τα διάστημα για να παρατηρήσετε τους συνεργάτες σας, ειδικά όσους είναι ιεραρχικά ανώτεροί σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα εντοπίσετε πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, που αργότερα θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας! Αυτό δεν υποκρύπτει κάποια ύπουλη κίνηση από πλευράς σας, σημαίνει μόνο ότι θα είστε έτοιμοι για να βρεθείτε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά αίσια για εσάς, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!

Διαβαστε  το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο  2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot
Ο Ιανουάριος θα αποδειχθεί θετικός και παραγωγικός, ειδικά για όσους προσπαθούν εδώ και καιρό να εστιάσουν σε κάποια σημαντικά θέματα του οικογενειακού τους κύκλου. Μην βιαστείτε να τα χειριστείτε όλα μόνοι σας, θα χρειαστείτε την ενεργή συμβολή όλων των εμπλεκομένων στο θέμα. Μην αρνηθείτε να κάνετε τις «σοβαρές συζητήσεις», ακόμα κι αν βρεθείτε απροετοίμαστοι και δεν ξέρετε αν θέλετε να προχωρήσετε σε δραστικές λύσεις…

Επειδή η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων τις δύσκολες στιγμές και όλα θα βρουν τη θέση τους από μόνα τους. Η καίρια συμβουλή των άστρων για τον Ιανουάριο, είναι να μην είστε βιαστικοί και να αντιδράτε με σύνεση και μετριοπάθεια. Να κάνετε συχνά έλεγχο της πραγματικότητας με τον εαυτό σας, γιατί μόνο έτσι θα κατανοείτε γιατί συμβαίνει το καθετί όπως συμβαίνει και ποια είναι η δική σας θέση σε αυτό το γαϊτανάκι εξελίξεων!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76