22/10 Άρης στον Ζυγό. Οι άντρες παίρνουν τα ηνία των σχέσεων

typoi-antrwn

22/10 Άρης στον Ζυγό. Οι άντρες παίρνουν τα ηνία των σχέσεων

Στις 22/10 ο ισχυρός Άρης περνάει στον θηλυκό οίκο του Ζυγού, και προκαλεί αισθηματικές αναστατώσεις. Θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 09/12…και ουσιαστικά θα βοηθήσει τα ζευγάρια και ειδικά μέσα από πρωτοβουλίες του αντρικού φύλου, να έρθουν και πάλι οι ισορροπίες!

Προβλέψεις για όλους :

 

Εσείς οι Τοξότες και οι Αιγόκεροι θα πρέπει επιτέλους, να παραβλέψετε αυτά τα έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στον δεσμό – γάμο σας, και να κοιτάξετε πως θα κάνετε και πάλι το κλίμα θετικό… προς τον άνθρωπο σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 29 και 31 Οκτωβρίου

zodia-taro-45

Μπορεί εσείς οι αξιολάτρευτοι Δίδυμοι να έχετε τα πρωτεία κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό, στην αγάπη και στο χρήμα, όμως θα πρέπει και από την δική σας μεριά, να κάνετε την προσωπική σας προσπάθεια για κάτι περισσότερο.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 04 και 11 Νοεμβρίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα μάτια των Σκορπιών και των Ιχθύων έχουν κολλήσει εμμονικά, σε μια πιο παλιά κατάσταση, που για κάποιους λόγους έμεινε σε εκκρεμότητα. Από το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και μετά, κάποιες ενδιαφέρουσες ειδήσεις, θα σας έρθουν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 28 και 30 Οκτωβρίου

Εσείς οι Ζυγοί, τα έχετε όλα στρωμένα στον δρόμο σας. Με την υποστηρικτική παρουσία και του Άρη, πάνω σας, εσείς φροντίστε να ενεργοποιηθείτε και να κατακτήσετε όλους του στόχους σας και ειδικά, τους αισθηματικούς.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 08 και 14 Νοεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχει για τους Καρκίνους και τους Υδροχόους υπέροχα δώρα, που θα τους φτιάξουν την ψυχολογία αλλά και την τσέπη. Κάποιοι, θα επανασυνδεθούν και με μια παλιά τους αγάπη.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 04 και 22 Νοεμβρίου

Είσαστε σε μια ευχάριστη διάθεση και αυτό Ταύροι και Λέοντες θα πολλαπλασιαστεί. Νέοι έρωτες για τους μόνους… χρήμα μέσα από ξαφνική τύψη – πώληση, αλλά και αισθηματικές εξομολογήσεις, από εκεί που δεν το περιμένετε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 23 και 27 Οκτωβρίου

Εσάς τους Κριούς και τους Παρθένους, θα σας επισκεφτούν θετικές καταστάσεις, που είχατε αφήσει σε μια ημιτελή κατάσταση, στο πρόσφατο παρελθόν σας. Προτάσεις για επανένωση … θα λάβουν οι περισσότεροι που αυτήν την φορά θα έχουν νέους όρους και συνθήκες!
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10 και 21 Νοεμβρίου

zwdia-fotia