5 /4/2014: Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες

afroditi-ixtheis-zvdia-astrologia

Κοινοποίηση:

Η Αφροδίτη είναι σε πολύ καλή διάθεση όταν βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Στην πραγματικότητα, οι αστρολόγοι αποκαλούν τη θέση της αυτή έξαρση, πράγμα που σημαίνει πως ο πλανήτης βρίσκεται σε ένα ζώδιο που εκτιμά ιδιαίτερα. Αυτό το ζώδιο βοηθά τον πλανήτη αυτόν να εκφράσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτών που αντιπροσωπεύει.

 

Όταν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων το Σάββατο, 5 Απριλίου, ο έρωτας θα εκφραστεί χωρίς όρια. Η αγάπη έχει την ικανότητα να ξεπερνά όλα τα σωματικά όρια και μπορεί να διαχυθεί με τον πιο όμορφο και αιθέριο τρόπο.

 

Η Αφροδίτη κυβερνά την ομορφιά και την τέχνη, έτσι όσο βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, οι πιο ανυπέρβλητες δημιουργικές πιθανότητες είναι διαθέσιμες. Οι Ιχθύες είναι τόσο ευαίσθητοι απέναντι στα προβλήματα των άλλων, και όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται εδώ, θα μας κυριεύσει μία ιδιαίτερη αγάπη για να βοηθήσουμε τους άλλους. Θα μας κατακλύσει η συμπόνια.  Θα νιώσουμε πιο ρομαντικοί από ότι συνήθως και θα πιστέψουμε στην πιθανότητα μίας ερωτικής σχέσης –ακόμα και αν δεν υπάρχει υπόσταση. Σαν αποτέλεσμα, μπορεί να νιώσουμε βαθιά αγάπη με την πνευματική έννοια για κάποιο, είτε υπάρχει κάτι σωματικό είτε όχι.

zodia-zvdia-22

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων αποτελεί το παραμύθι του έρωτα. Είναι η θέση στην οποία όλοι μας αναζητάμε την επαφή με την αδελφή ψυχή μας. Μερικές φορές, όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύες, υπάρχει τόσος πολύς ιδεαλισμός συνδεδεμένος με την φύση του έρωτα, που αγνοούμε σημαντικά ελαττώματα στον χαρακτήρα του αγαπημένου μας. Εξάλλου, αυτό σημαίνει αγάπη χωρίς όρια.

 

Να περιμένετε πως θα νιώσετε μεθυσμένοι από έρωτα όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύες. Θα θέλουμε να ερωτευτούμε, να μας ερωτευτούν και να ενωθούμε με τον σύντροφό μας. Όσον αφορά τα οικονομικά, είναι υπέροχη στιγμή να κάνουμε πράξη μία από τις φανταστικές ή πνευματικές μας αναζητήσεις και να εκμεταλλευτούμε τα αποτελέσματα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με τα χρήματα. Έχει να κάνει περισσότερο με φιλανθρωπίες.