αιγοκερως σεξ ωροσκοπιο Αυγουστος 2015

ζωδιο-αιγοκερως-zwdio-zwdia-zodia

Κοινοποίηση:

αιγοκερως σεξ ωροσκοπιο Αυγουστος 2015

μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις αυγουστου

Είναι περιττό να σας πούμε ότι όλοι στηρίζονται επάνω σας για να γίνει η όποια εργασία πρέπει να γίνει.
Όμως εσείς το μόνο που επιζητείτε τον Αύγουστο δεν είναι παρά ένα καλό μασάζ σε όλο σας το κορμί.
Όχι μόνο επιθυμείτε, αλλά πρέπει να ξεκουραστείτε απόλυτα καθώς είστε ακόμη κάτω από την επήρεια της Πανσεληνου του Ιουλίου και το μόνο που διακαώς σκέφτεστε είναι να φύγετε κάπου μακριά από όλους και από όλα, έχοντας για συντροφιά μονάχα το δικό σας ξεχωριστό άτομο και να δώσετε τα πάντα στη σχέση αυτή προτού χαθεί ο ενθουσιασμός και την καταπιεί η καθημερινότητα που απλώνεται γύρω σας.

zodia-zvdia-22

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-zvdia-75

Συνήθως βρίσκετε στην πρώτη σειρά και αναλαμβάνεται ευθύνες όταν κανείς άλλος δεν το κάνεις όμως αυτή την φορά, έχετε έντονη ανάγκη να πρωτοστατήσει κάποιος άλλος για εσάς και να τα πάρει όλα πάνω στους ώμους του.

Ένας στρατός αστεριών που ανήκουν στον Λέοντα, ένα προς ένα σας διοχετεύουν συνεχώς με ενέργεια , την οποία και θέλετε να διοχετεύσετε ολόκληρη μέσα σε ένα βράδυ σε ένα και μόνο σημαντικότατο για εσάς άτομο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, μπορείτε λοιπόν να κάνετε χρήση όλης αυτής της αστρικής ενέργειας αρκεί να αφεθείτε ελεύθερος/η , να δώσετε πάσα ελευθερία κινήσεων στον /στην σύντροφο σας εκείνη την βραδιά και να οραματιστείτε την ενέργεια αυτή να ρέει σαν νερό πάνω στο σώμα σας προς τα κάτω.

zwdia-zvdia-taro-00

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Ο Αύγουστος μπορεί να γίνει ο σημαντικότερος μήνας της χρονιάς εάν επιτρέψετε στον εαυτό σας να ακολουθήσει το παράδειγμα της ροής της ενέργειας σαν νερό από το σώμα σας και εάν ζήσετε ολόκληρο τον μήνα δίχως αναστολές, προγράμματα και δεύτερες σκέψεις.

Στις 24 Αυγούστου η Σελήνη που περνάει από τον Σκορπιό , σχηματίζει το μονοπάτι το οποίο πρέπει να περπατήσετε ώστε να αγγίξετε την ηρεμία και γαλήνη που επιζητείτε αλλά και να ενεργοποιήσει την ερωτική λάβα που ήδη βράζει μέσα σας.

Σεξ ωροσκοπιο Αυγουστος 2015

διαβαστε παρακατω το σεξ ωροσκοπιο Αυγουστου για καθε ζωδιο αναλυτικα

κριος   ταυρος   διδυμοι  καρκινος  λεων  παρθενος   ζυγος  σκορπιος  τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος   ιχθεις

straub_03.large