σκορπιος σεξ ωροσκοπιο Αυγουστος 2015

ζωδιο-σκορπιος-zwdio-zwdia-zodia

Κοινοποίηση:

 

σκορπιος σεξ ωροσκοπιο Αυγουστος 2015

 

μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις

 

Μπορεί να κάνετε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μην αποκαλυφθείτε, αλλά είναι κοινό μυστικό σας, πως πρώτα θέλετε να εξερευνήσετε εξολοκλήρου τον ερωτικό σας σύντροφο σωματικά προτού αρχίζουν να στάζουν από τα χείλια σας αγάπης λόγια.
Μιλώντας για μάσκες και διάφορα πνευματιστικά υλικά, η μεταξωτή μαύρου χρώματος μάσκα την οποία φυλλάσετε με τόσο αγάπη και προσοχή δίπλα από το κρεββάτι σας, εκτός από ένα πνευματικό φυλαχτό που σας οδηγεί με ασφάλεια στην χώρα του ήσυχου ύπνου κατά τη διάρκεια των νυχτών σας, μπορεί να σας χρησιμεύσει και στον ερωτικό τομέα της ζωή σας. Άλλωστε ελάχιστοι είναι εκείνοι η οποίοι θα αρνηθούν μια φαντασίωση εκπλήρωσης ερωτικής πράξεως μετά ενός μασκοφόρου συντρόφου. Ειδικά όταν ο Κρόνος εκτελεί ορθή πορεία και όταν η όποια αρνητική επιρροή της Πανσέληνου εξασθενεί την 1η Αυγούστου. Σήμερα είναι η νύχτα να ξυπνήσει ο πάνθηρας που τόσο έξυπνα κρύβεται στα εσώτερα ερωτικά σας μυστικιστικά μέρη.

zodia-zvdia-22

zodia-zvdia-75

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Κατά την 14η Αυγούστου, το Σαββάτο και Κυριακή που την ακολουθεί, όπου πλέον η νέα Σελήνη θα βρίσκεται στον γλυκό και χαμογελαστό Λέοντα, μαζί με την σύνδεση που θα έχει συμβεί μεταξύ της Αφροδίτης και του Ηλίου, έρχεται να μειώσει την ερωτική αυτή σχεδόν ζωώδη ένταση σας, και να ξεφορτώσει από επάνω σας λίγο από το βαρύ φορτίο του ερωτικού-ζωώδη -μαγνήτη ερωτικού συντρόφου, που από σήμερα ώς και τα μέσα του Αυγούστου θα σας ακολουθεί.

 

Σας προτείνω , να αφήσετε τον εαυτό σας να ξαναγίνει παιδί και να παίξετε με τους ανθρώπους γύρω σας βασιζόμενοι όχι στο ερωτικό φλέρτ, αλλά στην αθωότητα και την αγνότητα του παιδιού που ζει μαζί με τον πάνθηρα στα ερωτικά σας.

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-zvdia-taro-00
Γενικότερα πάντως , όλα τα Σαββατο-Κύριακα του Αυγούστου 2015 διαγράφονται θερμά,και δεν αναφέρομαι μόνο στην θερμοκρασία του περιβάλλοντος…. Δώστε προσοχή πάντως διότι κατά τη διάρκεια που η Σελήνη θα βρίσκετε στο ζώδιο σας, θα προκληθεί ένα θέμα όπου θα σας αφήσει στήλη άλατος. Ο σύντροφος σας , πρόκειται να ρίξει επί τάπητος μία πρόταση , η οποία μπορεί να φαίνεται και να ακούγεται απλοϊκή , όμως όταν θα την αναλύσετε θα δείτε ότι σας είναι αδύνατο να προσφέρεται την όποια απάντηση σε αυτη .

 

Ζητήστε κάποιο χρονικό διάστημα για να σκεφτείτε και αναμείνατε εκεί , ακόμα και εάν έχετε αποφασίσει, ώσπου η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων να περάσει . Άλλωστε , προτού απαντήσετε , το ουράνιο στερέωμα θέλοντας να σας στηρίξει απόλυτα ως προς το δίκαιο που σας στερήστε αυθαιρέτως αυτή τη φορά, σας χαρίζει το εξής μοναδικό μονοπάτι λύσης: θα βρεθείτε σε έναν ερωτικό μαραθώνιο με τον σύντροφο σας που και ακριβώς αυτή η πράξη θα είναι στην πραγματικότητα και η «δίχως λόγια» απάντηση σας. Διότι ακόμα και όταν ύστερα θα του ή της χαρίσετε την απάντηση που ποθεί η ερωτική σας συνεύρεση θα τα έχει θέσει όλα σε μια απόλυτα υπέρ εσάς , αδιάκοπη και αμετάβλητη λειτουργία

 

Σεξ ωροσκοπιο Αυγουστος 2015

διαβαστε παρακατω το σεξ ωροσκοπιο Αυγουστου για καθε ζωδιο αναλυτικα

κριος   ταυρος   διδυμοι  καρκινος  λεων  παρθενος   ζυγος  σκορπιος  τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος   ιχθεις

 

zwdia-taro-astra