Αιγόκερως και Διασκέδαση

Κοινοποίηση:

Όπως τα περισσότερα άτομα που ανήκουν στα ζώδια της γης, ο Αιγόκερως αισθάνεται καλύτερα στις επίσημες εκδηλώσεις και η εμφάνισή του είναι εξαιρετικά κομψή και φροντισμένη. Γνωρίζει ενστικτωδώς την κατάλληλη φράση, την κατάλληλη ενέργεια για εκείνη τη στιγμή και οι τρόποι του είναι άψογοι.

Ο χρόνος είναι κάτι πολύ σημαντικό για τους Αιγόκερους για αυτό ποτέ δεν τον σπαταλούν άδικα. Η ψυχαγωγία γίνεται συνήθως για επαγγελματικούς λόγους και στις περιπτώσεις αυτές δε λυπούνται τα έξοδα. Τους αρέσει να εντυπωσιάζουν αυτούς που βρίσκονται ιεραρχικά ψηλότερα και που θα πουν έναν καλό λόγο για αυτούς σε αυτούς που πρέπει. Αν τύχει να είναι Αιγόκερως ο εργοδότης σας, θα πρέπει να συνηθίσετε να συνδυάζετε την εργασία με τη διασκέδαση. Ένα γεύμα σε κάποιο πολυτελές εστιατόριο μπορεί να αποτελεί μέρος του προγράμματος στη διάρκεια της εβδομάδας.

Αν ο Αιγόκερως δεν έχει την οικονομική άνεση να σας περιποιηθεί όπως θέλει, δε θα σας καλέσει καθόλου. Μόνο όταν ωριμάζουν οι Αιγόκεροι αρχίζουν να καταλαβαίνουν την αξία που έχει αυτή καθεαυτή η διασκέδαση και μαθαίνουν να διασκεδάζουν πιο ελεύθερα. Όταν εκπληρώσουν τις νεανικές φιλοδοξίες τους, χαλαρώνουν και προσπαθούν να χαρούν αυτά που έχασαν. Έχουν πολύ χιούμορ και είναι ευχάριστοι σαν καλεσμένοι.

zodia-zvdia-22

Οι Αιγόκεροι έχουν το χάρισμα να συνδυάζουν αρμονικά τη δουλειά με τη διασκέδαση και να δίνουν ένα εορταστικό τόνο ακόμα στην πιο επίσημη εκδήλωση. Δεν κάνουν πάρτι χωρίς συγκεκριμένο λόγο αλλά όταν το αποφασίσουν, εντυπωσιάζουν με τη ποιότητα και το στυλ τους.