Αιγόκερως και Δυνατότητες

προβλεψεις-για-το-ζωδιο-του-αιγοκερω-ωροσκοπιο-2015-taro

Κοινοποίηση:

Οι Αιγόκεροι, με την εκπληκτική αυτοπειθαρχία τους, την υπομονή και την προσήλωσή τους είναι οι επιτυχημένοι του Ζωδιακού. Μολονότι, στη νεαρή ηλικία τους μπορεί να φαίνονται αργόστροφοι, ακόμα και κουτοί, αυτό δεν πρέπει να σας ξεγελάει. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν φιλοδοξίες και επιδιώκουν τη δόξα. Το δυναμικό του Αιγόκερου εκφράζεται και απελευθερώνεται όταν του δοθεί μια μεγάλη θέση –και όχι μόνο στον τόπο εργασίας του. Αυτά τα άτομα νιώθουν την ίδια ευχαρίστηση όταν ασκούν εξουσία σε ένα διοικητικό συμβούλιο όσο και σαν πρόεδροι της τοπικής λέσχης ενός δημοτικού συμβουλίου.

 

Όπως ξέρει καλά και ο ίδιος ο Αιγόκερως, τέτοια επιτεύγματα δεν είναι εύκολα. Στο κάτω-κάτω αυτή η επιφυλακτική ψυχή κυβερνάται από τον πλανήτη Κρόνο, που έχει σχέση με το χρόνο και τους αναπόφευκτους περιορισμούς του. Παρόλο όμως που ο Κρόνος μπορεί να τους κάνει τη ζωή δύσκολη, η δύναμη του χαρακτήρα που αποκτούν κατά τη διάρκεια αυτής της αργής ανόδου τους κάνει να στέκονται γερά στα πόδια τους όταν φτάσουν στη κορυφή και να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Επίσης, όταν ο Αιγόκερως αποκτήσει δύναμη και εξουσία βοηθά τους άλλους, βέβαια –αφού εκτιμήσει τη σκληρή δουλειά τους –και προστατεύει όλους αυτούς που εξαρτώνται από αυτόν. Γιατί, από προσωπική πείρα ξέρει καλά πως «βοηθιέται όποιος βοηθά τον εαυτό του».

 

Εξαντλούν το δυναμικό τους με σκληρή δουλειά και με το να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που συναντούν. Αν και τα άλλα ζώδια δεν εκτιμούν πάντα αυτή την απόφασή τους να φτάσουν σε μια θέση ισχύος και επιρροής, πολύ λίγοι τους κρατούν κακία ή τους ζηλεύουν για τις υλικές ανταμοιβές που τους προσφέρει η ζωή σε αντάλλαγμα για το σκληρό αγώνα που κάνουν για να πετύχουν.

zodia-zvdia-22