Αιγόκερως και Φιλία

Αντίθετα με τα δυο φιλικά γειτονικά τους ζώδια, τον Τοξότη και τον Υδροχόο, οι Αιγόκεροι είναι συγκρατημένοι με τους άλλους ανθρώπους και εξαιρετικά εκλεκτικοί όταν πρόκειται να διαλέξουν φίλους. Όπως και οι Σκορπιοί, τείνουν να έχουν λίγους φίλους, αλλά συνήθως οι δεσμοί αυτοί είναι στενοί, σταθεροί και μακροχρόνιοι.
Οι Αιγόκεροι είναι οι πιο πιστοί φίλοι. Θα σας υποστηρίξουν σε περίοδο προβλημάτων και θα γιορτάσουν μαζί σας σε στιγμές θριάμβου και χαράς.
Ένας φίλος Αιγόκερως θα σας δώσει εξαιρετικές συμβουλές και πρακτική υποστήριξη όταν έχετε δυσκολίες, θα σας συστήσει σε χρήσιμους ανθρώπους, θα σας βγάλει έξω για δείπνο, για να σας φτιάξει το κέφι. Σε ανταπόδοση, θέλει να μπορεί να υπολογίζει σε σας για το ίδιο είδος υποστήριξης.

 

Ταιριάζουν: Οι Αιγόκεροι δεν καταλαβαίνουν πάντα τα συναισθηματικά βάθη και τις πολυπλοκότητες ορισμένων ζωδίων. Για αυτό τείνουν να έλκονται από ανθρώπους με το δικό τους στοιχείο, οι οποίοι μοιράζονται την ίδια ρεαλιστική προσέγγιση.

 

Επίσης βρίσκουν τα ζώδια του Νερού αρμονικά και τα πάνε καλά μαζί τους. Με τα πιο εξωστρεφή ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα είναι πιο παραγωγικοί, τα βοηθούν να πραγματοποιήσουν τις εμπνεύσεις και τις ιδέες τους. Αλλά, γενικά, αυτές οι σχέσεις δεν είναι άνετες για τον Αιγόκερω. Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο αυτό εκτιμούν τη φιλία περισσότερο καθώς περνά ο καιρός και αποδεικνύεται η αντοχή της στο χρόνο.

zodia-zvdia-22

 

Οι Αιγόκεροι πιστεύουν περισσότερο στα έργα παρά στα λόγια και για αυτούς τα πραγματικά αισθήματα των ανθρώπων φαίνονται από τις πράξεις τους. Έτσι δεν εκφράζουν συνήθως τα συναισθήματά τους και μπορεί να μην αντιληφθείτε πόσο ειλικρινείς φίλοι είναι, μέχρι να βιώσετε την υποστήριξή τους σε κάποια κρίσιμη στιγμή της ζωής σας. Τότε θα μάθετε ότι έχετε έναν ισόβιο φίλο.