Αιγόκερως και Φιλοδοξίες

Κοινοποίηση:

Οι Αιγόκεροι επιζητούν την κοινωνική διάκριση και απολαμβάνουν όλα τα αγαθά που αποτελούν ένδειξη επιτυχίας, ειδικά τα πολυτελή αυτοκίνητα που τους χαρίζουν ένα αίσθημα ασφάλειας και ευημερίας. Ο πλούσιος Αιγόκερως δε θα διστάσει να ξοδέψει χρήματα για μια κατοικία στα ακριβά προάστια και θα πληρώσει για να έχει το κατάλληλο προσωπικό.

 

 

Οι Αιγόκεροι φτάνουν στην επιτυχία με φρόνηση και προνοητικότητα.

 

Για αυτούς η επιτυχία είναι στόχος ζωής και κάνουν μακροπρόθεσμα σχέδια. Επιλέγουν με προσοχή το επάγγελμα τους –συνήθως στη βιομηχανία γιατί είναι θερμοί θιασώτες του καπιταλιστικοί συστήματος. Προετοιμάζουν προσεκτικά το έδαφος και επενδύουν χρόνο και προσπάθεια στη σταδιοδρομία τους. Έτσι, όταν έρχεται η επιτυχία, τη δέχονται ψύχραιμα και ποτέ δεν κομπάζουν για τα επιτεύγματά τους.

zodia-zvdia-22

 

Στην ηλικία της ωριμότητας, όταν πλέον οι Αιγόκεροι έχουν καταξιωθεί κοινωνικά και επαγγελματικά, πολλές φορές επέρχεται μια απροσδόκητη αλλαγή. Συνειδητοποιούν σταδιακά ότι χρειάζονται μια ασφάλεια βαθύτερη από αυτή που προσφέρει το χρήμα. Αναζητούν την αίσθηση της εσωτερικής ισορροπίας και καλλιεργούν μέσα τους το όραμα ενός κόσμου καλύτερου. Τότε, για πρώτη φορά, οι Αιγόκεροι αρχίζουν να προσέχουν τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων που ζουν γύρω τους.

 

Για τους Αιγόκερους επιτυχία σημαίνει το χρήμα και μάλιστα με ουρά! Κανείς Αιγόκερως δεν αισθάνεται επιτυχημένος χωρίς λεφτά και η δημοσιότητα μετρά για αυτούς πολύ λιγότερο από τα πλούτη. Ο Αιγόκερως δεν επιτρέπει σε τίποτα να μπει φραγμός στον πρώτο και κύριο αντικειμενικό σκοπό του: να γίνει ένας επιτυχημένος εκατομμυριούχος!