Αιγόκερως και ινδάλματα

Κοινοποίηση:

Οι Αιγόκεροι είναι συνήθως δυνατοί, λογικοί και ισορροπημένοι. Οι νεαροί Αιγόκεροι συχνά προσελκύονται από γεροντότερους συγγενείς που τους μεταδίδουν τις γνώσεις και τη πείρα τους, πράγμα που τους βοηθά πολύ στη ζωή τους. Εκείνο που πραγματικά επιζητούν είναι να τελειοποιήσουν τις ικανότητες και να εκμεταλλευτούν τη λογική τους. Ωστόσο, η μεγαλύτερη αδυναμία τους είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ο κυβερνήτης τους ο Κρόνος είναι πολύ σκληρός και μπορεί να χρειαστούν πολύ καιρό μέχρι να αποκτήσουν αρκετή εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να φτάσουν στη κορυφή.

 

Παρόλο που ο Κρόνος τους δημιουργεί αναστολές, τους σπρώχνει ταυτόχρονα να δοκιμάζουν αυτό ακριβώς που φοβούνται περισσότερο. Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, δείχνουν αφάνταστη επιμονή, προσπαθώντας ξανά και ξανά μέχρι να τα καταφέρουν. Τότε και μόνο τότε, θα κοινοποιήσουν δημόσια τα επιτεύγματά τους. Τα ινδάλματα των Αιγόκερως προέρχονται συνήθως από τον κόσμο των επιχειρήσεων και είναι άνθρωποι που έχουν παλέψει για να φτάσουν ψηλά. Το ιδανικό του Αιγόκερω είναι ένας αυτοδημιούργητος άντρας –όπως, για παράδειγμα, το παιδί –θαύμα Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο βασιλιάς των κομπιούτερ Άλαν Σούγκερ, ενώ ο κωμικός Τζον Κλις κερδίζει το θαυμασμό τους χάρη στην ικανότητά του να γελάει με τον εαυτό του, κάτι που θα έπρεπε να μάθουν οι περισσότεροι Αιγόκεροι.

 

Η επιτυχία έχει μεγάλη σημασία για τους Αιγόκερους και ανεβαίνουν τη σκάλα που οδηγεί στη κορυφή με αργά, προσεκτικά βήματα. Η θέση του Κρόνου στο γενέθλιο χάρτη τους δείχνει τον τομέα της ζωής τους στον οποίο πρέπει να καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια και υποδεικνύει το χώρο, στον οποίο οι κόποι τους θα αμειφθούν καλύτερα.

zodia-zvdia-22